HEY NOW WE'RE BLEEDING FOR NOTHING

Okej, imorgon ska jag faktiskt göra en sjukt viktigt grej. Eller ja, en jäävligt nödvändig grej. SKA SÖKA MASSOR MED JOBB. OCH MAMMA, LÄSER DU DETTA, SÖKER JAG INTE JOBB SÄG FAN ÅT MIG OCH GÖRA DET DÅ! Jag börjar få lite smått panik just nu och skulle ärligt talat ta vilket jobb som helst at the moment.
Hoppas jag är tillräckligt pepp för att dra fram kameran senare också, skulle behöva nya bilder alltså. Eller typ en ny design? Eeeh, jatack!
Nu ska jag kolla om nya Big Brother avsnittet finns uppe, annars sova!

BYE BYE JOHNNY BYE BYE IT'S NOT YOUR FAULT THAT YOU DIED

Hallå där! Sitter just nu och försöker fixa det sista på vårt projekt, en jäkla rapport. Går ju sådär. Men i alla fall. Helgen har varit rätt så nice lär jag säga. Lördagen var vi hemma hos Gabriella en sväng så kom det lite folk dit, riktigt trevligt. Sen drog vi dock ut på Lobby, första gången på länge hade jag faktiskt roligt där! Så lätt värt. Gick sen hem till Niclas och var där hela söndagen, mys.
Nej, nu ska jag försöka fortsätta, men först ska jag nog ladda upp lite bilder på facebook, haha! Lol.

OOOOOH SWEET LOVE OF MINE

Hallå där!
Vaknade upp hemma hos Niclas idag redan vid klockan 9 ungefär och kunde verkligen inte somna om, men ah, det gick efter ett tag. Sen lagade han mat och så kikade vi på lite tv sen tog jag bussen hem!
Nu sitter jag hemma hos gabbi, hon har precis färgat håret på mig, blev nog rätt nöjd ändå. Får se hur de blir när det är fixat och så.
Nä, nu ska jag fixa iordning mig lite grann tror jag, skriver väl mer imorgon kanske!

SOMLIGA LJUS BRINNER ALDRIG UT

Godmorgon!
Uppe tidigt idag, ska ju som sagt iväg till skolan. Sitter just nu och käkar en macka innan jag ska börja göra mig iordning för att gå till bussen, nice det. Blir nog inte i skolan så himla länge i alla fall så det är ju skönt.
Nu ska jag dricka upp min juice och se om jag har några kläder i garderoben som är användbara.

CAN YOU LIE NEXT TO HER AND GIVE HER YOUR HEART

Hej, eller så!
Jag har spenderat min dag med Elin faktiskt. De kändes som att de var ett tag sen jag träffade henne så det är alltid lika roligt och umgås med henne!
Ska faktiskt gå och lägga mig när som helst, ska åka in till skolan imorgon, trodde jag skulle slippa det men nä. Blev inte så! Får liten sovmorgon i alla fall, skönt! Har betalat mina få räkningar nu också, fyfan de är inte roligt, men anyway. Nu ska jag sova, godnatt!

CAN YOU LIE NEXT TO HER AND GIVE HER YOUR HEART

Hej, eller så!
Jag har spenderat min dag med Elin faktiskt. De kändes som att de var ett tag sen jag träffade henne så det är alltid lika roligt och umgås med henne!
Ska faktiskt gå och lägga mig när som helst, ska åka in till skolan imorgon, trodde jag skulle slippa det men nä. Blev inte så! Får liten sovmorgon i alla fall, skönt! Har betalat mina få räkningar nu också, fyfan de är inte roligt, men anyway. Nu ska jag sova, godnatt!

JAG ÄR EN VAMPYR JAG SUGER OCH SPYR LÅT MIG KOMMA IN JAG VILL BLI DIN

Nu var det ju ett litet tag sen igen. Men jag har glömt bort bloggen lite måste jag faktiskt erkänna. Idag hade jag en jättekort dag i skolan vilket var skönt, så jag har i stort sett varit hemma och slappat hela dagen! Skönt!
Om en stund eller så ska jag nog träffa Gabbi en sväng! Får se när hon dyker upp hemma bara.
Okej, jag har ingenting vettigt att skriva jag är bara sjukt rastlös.
Ah men just ja, fick ju hem mitt bankkort här om dagen. Kände ju liksom att de va värt att visa upp det. Härligt med egobost varje gång man ska paya liksom. Jajjamän!! Undvik gärna att jag ser ut som skit på bilderna. Okej, puss. Oh, just ja. Ska försöka hinna fotografera mina nya smycken nån dag.

JAG VILLE ANDAS LUFTEN DÄR DU STOD

Hallå där! Sitter just nu hemma hos Niclas och väntar på att Gabbi ska komma hit och plocka upp mig. Ska in till Valbo med henne en sväng och kolla på TV. Sen får jag se vad jag roar mig med! Ska ju till skolan imorgon i alla fall så. Ja, men det märks.
Ska nog kila nu! Hörs senare kanske!

HEJHEJ JAG ÄR TAGGAD FÖR IKVÄLL SKA VI GÅ PÅ HÅKAN HELLSTRÖM

Hallå där! Sitter just nu och gör ingenting, ska alldeles strax ta bussen ner till Elin på stan, ska göra oss iordning osv där är det tänkt! Sen drar vi vidare in till Gävle där vi ska gå på Håkan Hellström! Är riktigt taggad inför det faktiskt så jag tror det kommer bli roligt! Menmen, nu ska jag klä på mig och sen kila iväg! Hörs!

HEY OVER THERE PLEASE FORGIVE ME IF I'M COMING ON TO STRONG

Hallå där!
Jag vaknade kl 6 imorse, jag trodde nästan jag skulle börja grina då, haha! Nämen, det kändes skitjobbigt att gå upp idag, allting tog emot och de är inte så ofta de gör det för mig ska jag säga. Men nu har det ordnat upp sig, förutom att jag har sjukt ont i ryggen, när ska det gå över?
I alla fall, sen halv 9 har jag varit i skolan, är fortfarande här men vi har tagit en liten paus för tillfället så då passar jag på att slänga upp ett inlägg!
Jag tror också förövrigt att jag har fått hem mina smycken idag! Fyfan, lite ångest jag får när jag tänker på det. Smycken för typ, 600 spänn ligger där hemma och väntar på mig, men de är fan värt det! Som jag väntat på det. Och så länge som jag velat ha dem!
Sen ikväll ska jag kanske åka hem till Niclas, blir nog nice det. Nej, back to work! Typ!

WHEN I SEE YOUR FACE MY HEART BURST INTO FIRE

Hallå människor. Jag har liksom inte riktigt tid att skriva någonting, jag är i skolan som ni vet hela dagarna därav blir det väldigt dålig uppdatering. Menmen, sitter och pillar med Photoshop just nu, det går väl sådär om jag får uttrycka mig så. Va sjukt trött imorse kunde knappt kliva upp men ah, va ju så illa tvungen.
Nä, nu ska jag skicka ett mail till JFR och fråga vart fan mina smycken är, ofta det ska ta två veckor att få hem dom då? Känns weird isånafall.
Jaja, laater!

WHAT DID YOU THINK I'D DO? IT FELT SO GOOD WAKING UPP BESIDE YOU, AND THE WAY YOU KISS..

Hallå! Jag har inte riktigt varit hemma på hela helgen därav inga inlägg liksom. Fredagen spenderade jag hemma hos Elin, vi gjorde ingenting speciellt utan bara snackade en massa. gick sen till Niclas men klev upp redan kl 5 för jag skulle åka med Gabriella till Domsjö, herregud. Men hemresan vart rätt trevlig i alla fall måste jag säga. Sen åkte jag till Niclas igen och sov med honom och har även varit hemma hos han hela dagen, nice.
Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova, ska upp till skolan imorgon så ska upp kl 6. Inte helt okej roligt men måste ju.
Jaja, skriver la imorgon igen!

I'M SO DEEP INTO THIS SHIT I CAN TASTE THE EARTH

Ah jag vet, skitfula bilder men vad gör man?

Sitter just nu i skolan, väntar på David. Av någon random anledning trodde han vi skulle börja halv 12, så nu får jag sitta här i typ en timme och inte göra nått och vänta på honom. Kul. Not. Anyway, hoppas i alla fall att jag får åka hem rätt tidigt!
Sen ikväll så ska jag nog umgås lite med Elin, har ju faktiskt inte träffat henne på hela veckan så det ska faktiskt bli trevligt! Nej, undra om jag ska kolla på Big Brother i väntan? Ah, blir fan så. Hörs sen!


ARE YOU PEEKING IN THE RED, PERFORATED AT THE NECK

Okej människor. Jag vill inte riktig påstå att jag har ett awesome liv men vad gör man? Är fan i skolan hela jävla dagarna, eller okej, den här veckan och typ 3veckor till kommer nog se ut så. Kommer väl snart se ut som världens slitnaste människa! (förövrigt är jag inte riktigt van med så många timmar i skolan liksom, därav)
Anyway. Igår åkte jag hem till Niclas, vi kikade på film och bara chillade liksom. De var riktigt nice må jag säga. Dock hade jag nog kunnat sova hela dagen när jag vaknade på möran, men det är ju lite skitsamma kanske.
Nu har jag precis duschat och ska krypa under täcket för att kolla på några avsnitt av Sex and the city. Mmh, godnatt!
Btw, här får ni en awesome låt att lyssna på sålänge tills vi hörs igen.
(Eftersom youtube verka fucka till sig för mig så KLICKA HÄR!!!)

EVERYBODY HURTS SOMEDAY, IT'S OKAY TO BE AFRAID

Godmorgon! Jag har varit vaken sen klockan fem och jag är skittrött verkligen. Menmen, vi sitter seriöst och gör ingenting. Vi kommer inte in i 3D-labbet vilket vi måste, enda stället på skolan som har Photoshop. Men dit är vi såklart inte behöriga. Lite less man blir. Såg att jag visst fått in betyg på fotokursen, soft. Hade inte ens gjort alla uppgifter ännu men då var ju det problemet ur vägen.
Nej, nu börjar jag seriöst bli lite för rastlös. Vill ju sätta igång så man blir klar någong gång, typ. Nej hörrni, nu ska jag dricka vatten och leta på lärarn! Hörs sen!

YOU DON'T KNOW HOW MUCH IT HAS AFFECTED ME

Nä okej, eftersom youtube kan ta sig där solen aldrig lyser så får jag göra såhär istället.
Lyssna på den här låten. Jag drogar den lite för mycket atm.

DON'T KNOW, DON'T KNOW IF I CAN DO THIS ON MY OWN

Okej, jag har inte skrivit på någon dag nu men jag har mina anledningar. Gårdagen spenderade jag hemma hos Niclas på soffan, haha, va kanske hur trött som helst så vi chillade där liksom, awesome.
Idag har jag varit i skolan hela dagen och morgondagen kommer se precis likadan ut. Kommer vara död när den här kursen är slut skulle jag tippa på. Men äh, det är väl smällar man får ta liksom.
Men nu ska jag lägga mig och kolla på en film och sen sova. Hörs imorgon!

BRUKAR GLIDA RUNT HÄNGA RUNT LÅNA PENGAR

Nu ska jag dra ner på stan för festligheter! Jag har köpt vin så det kommer nog bli en awesome kväll! Hörs imorgon!

I DO WANNA BELIEVE IN YOU

bild lånad från icanread.tumblr.com

HEY YOU MIGHT JUST WANNA, SIT DOWN WHEN I TELL YOU THIS HONEY

Yeey. Sitter och lyssnar på Alice In Videoland's nya skiva. Hitills vet jag inte vad jag ska säga faktiskt. Vissa låtar dom gör är ju jävligt sköna men ja, skitsamma. Ska lyssna igenom Avril Lavigne's nya skiva också, i think.
Och ikväll ska jag som sagt nog träffa Gabriella, softsoft. Ingen aning riktigt om vad vi ska göra eller så men de återstår att se. Blir nog rätt lugnt i alla fall tror jag.
Nu ska jag roa mig med någonting annat. Pusshej!

YOU WERE EVERYTHING, EVERYTHING THAT I WANTED

Hallå människor! Har precis suttit i en telefon intervju med Furuvik. Jag vet inte riktigt hur det gick men jag hoppas att dom kommer höra av sig i alla fall, skulle ta inom 3veckor tyckte jag han sa. Menmen.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen tror jag men sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska i alla fall träffa Gabbi senare ikväll, tror jag.
Nä, nu ska jag duscha så hörs vi lite senare!

I USED TO LOVE HER BUT I HAD TO KILL HER

Tänkte slänga upp ett inlägg här lite snabbt innan jag ska kila iväg. Var in till Gävle tidigare idag som sagt, träffade Lina så vi gick och käkade och lite sånt. Nu sitter jag i sängen min och har precis kollat på big brother och ska snart kila till bussen! Ska åka ner på stan och träffa Elin, häärligt!
Hörshej!

BABY I LIKE IT, THE WAY YOU MOVE ON THE FLOOR. BABY I LIKE IT, COME ON AND GIVE ME SOME MORE

Godmorgon! Eller ja, för mig är de det i alla fall! Har precis ätit en macka och ska snart göra iordning mig, ska åka in till Gävle och träffa Lina. Vi ska typ käka lite och titta i butiker. Soft. Dock ska jag nog inte köpa någonting. Men det är alltid kul att titta i alla fall.
Nej, nu ska jag dricka upp min juice och sen göra iordning mig!

IF I COULD HEAR HIS HEART SOFTLY POUNDING

Bild lånad från google.

Nä okej, bilden har faktiskt ingenting med inlägget att göra egentligen. Förutom att jag är sjukt sugen på att snön ska försvinna. Är sjukt pepp på att lära mig åka skateboard, eller varför inte softa runt på en longboard? Vore skapligt trevligt! Är även sjukt sugen på att köpa massa färgglada och softa kläder. När min ekonomi tillåter ska jag införskaffa mig ett par helt awesome sneakers, färg ska det vara på dom. Bara så ni vet.
Godnatt!

GIVE MY GUN AWAY WHEN IT'S LOADED, IF YOU DON'T SHOOT IT HOW AM I SUPPOSED TO HOLD IT?

Godmorgon! Idag gick jag upp så pass tidigit innan skolan att jag hann äta frukost och nu blogga till och med. Skönt att inte stressa känner jag. Man hinner ju fan piggna till rätt mycket ju.
Har ingen aning om hur länge vi blir i skolan idag men de blir nog ett par timmar i alla fall om vi ska få någonting gjort.
Jag vet fan inte vad jag ska ha på mig idag.. Känns som jag har inte har några kläder alls! Speciellt byxor liksom?! Vart tog dom vägen? No idea!
Äääh, får väl gräva i garderoben och se om jag hittar något för nu ska jag fixa mig och sen gå till bussen! Slänger nog upp fler inlägg under dagen!
PÖSSHEJ.

AND I NEED YOUR HEART

Hallå människor! Blev ju lite stressigt inlägg tidigare måste jag säga men nu har jag lite tid för det i alla fall. Har hunnit varit till Lager 157 med Gabriella och Thomas, köpte bara 3 tishor men är rätt nöjd ändå. Behövdes ju liksom.  Nu är jag hur trött som helst och vill bara ta en varm och skön dusch så ja, det tänker jag nämligen göra när som helst.
Tishorna kanske jag slänger upp en bild på framöver, är ju inget speciellt egentligen om jag ska vara ärlig.
Btw, jag beställde hem asfina smycken här om dagen från JFR. Men kommer nog dröja länge innan jag får hem det menmen. Hittade en ny sida idag med massa fina smycken som jag vill beställa så jag funderar på att göra det, haha, dom va billiga som fan men snygga.
Nä, nu ska jag duscha. Jävlar vilket text inlägg detta blev nu men jag har inga bilder att bjuda på, tyvärr. De kommer, det kommer. Pusshej.

SAY WHATEVER YOU HAVE TO SAY, I WON'T JUDGE YOU. BE WHOEVER YOU HAVE TO BE, I'LL STAND BY YOU

Härliga webbcam bilder är ju alltid nice. Men ah, älska att jag ser ut som fan.
Jajjamän, håller på och lagar mat nu. Chicken bites och ris. Fanns inge bacon hemma så man lär la försöka göra nått annat liksom.
Ska dra till lager 157 om en stund också, kommer bli fint dä! Är sugen på att hitta nå snyggt!
Nä, nu ska jag käka min mat och kolla på big brother! Hörshej!

I JUST WANNA HEAR YOU BREATHE

Ligger i sängen och chillar atm. Spelar fruit ninja. Jävla bra spel det där. Lite beroende framkallande må jag säga! Imorgon ska jag till skolan en sväng och sen ska jag vidare till Lager 157 med Gabriella och Thomas! Awesome! Men ska inte spendera allt för mycket cash, lär ha kvar liksom resten av månaden.. Menmen! Bara så ni vet liksom.
Nu ska jag prata vidare med kära Anna och sen sova! Pusshej.

RSS 2.0