BARA EN HELT VANLIG DAG

Tjäänare!
Idag har jag haft en ledig dag, igen, himla skönt! Jag gick ner till Örta, tanken var att jag och Marie skulle gått ner på stan och beställt tapeter åt mig, men vi hade inte riktigt tid, så vi testade på zumba hemma hos Marie istället, haha! Herregud säger jag bara. We can't move our hips, that's all i'm saying.

Jaja, imorgon ska jag jobba 06.30-15.00. Sen går jag väl säkert till lägenheten och grejar lite. Jag och Niclas måste verkligen handla imorgon också. Helt tomt i kylen. Jag ska handla en massa nyttiga saker nu alltså. Slut på detta godis och slarvätande hela tiden.
Ajaa, vi hörs hörrni!

AH MEN HEJ DÅ

Hallåå där!
Idag var jag uppe med tuppen, redan 06.30!! Jag åkte till Marie redan då och vi drack kaffe, försökte äta lite frukost och sen gick vi ut på en promenad, körde lite övningar hemma och även ett pilatespass! Himla skönt var det!
Aja, sen grejade jag och Niclas lite i lägenheten, snart är sovrummet klart, yeey!
Kul inlägg.. haha!

FREDAGSMYS

HEJ HÖRRNI!
Åh, jag är lite sådär superglad just nu. Jag är i stort sett klar med min hemtenta, jag är dock inte super nöjd men ja, får jag komplettera så är det väl så. Men håller tummarna för att jag inte behöver det.
Anyways, ikväll blir det tacos och mys med Niclas för imorgon ska jag upp och jobba 7-16, sen bär det av till lägenheten för att greja lite grann och på kvällen ska jag kanske träffa Cecilia, wihoo! Längesedan nu så håller tummarna att det blir av.
 
Jajaaa, ååh, jag är så sjukt sugen på att shoppa. Hittat så himla mycket fint på Junkyard men får hålla fingrarna i styr nu, hehe.
 
Btw, jag har köpt cheeseballz också. Mums! Bättre fredag blir det nog inte.

FRIDAY I'M IN LOVE

Godmorgon!
Jag ligger i sängen, super pigg. Jag ska ta och kolla på de senaste två avsnitten av Pretty Little Liars och sen ska jag gå upp och plugga! Wihoo. Ska försöka ge mig ut på en långpromenad också men ah, vädret är inte skit roligt men vi får se hur de blir med det.
Jajajaaa, kul inlägg jag bjuder på, haha! Jag är bara sugen att blogga igen liksom... hehhe.

ONE DAY OFF

Ååh, gud så jag längtar till imorgon. LEDIG!! Eller ja, jag ska försöka plugga men jag är ledig!! Första dagen på en och en halv vecka nu. Helt slut ju. Blir bra att slappa hemma och ladda upp för jobb på lördag. 
 
Anyways, jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om egentligen, hehe, men jag är sugen på att skriva. Frågan är ju varför jag inte tar upp hemtentan och skriver på den istället? Hm, bra fråga. Inge sugen på det alls. Inte just nu.
 
Jag tror jag ska krypa ner i sängen med lite serier och ta det lugnt, äta choklad och bara vara. Kvalitetstid för mig själv. Somna i tid och försöka gå upp skaplig tid imorgon. 
Jajaaa, himla kul inlägg va?! Not. Heheheee.

EHH, STRESSIGA DAGAR

Jag har verkligen inget liv om dagarna. Helt sjukt. Jag vet att jag skrivit det så många gånger men ändå.
Jag måste verkligen lära mig och varva ner lite också, men det är fan i mig svårt. Har inte haft en ledig dag på över en veckas tid nu... Börjar kännas i kroppen och jag ser det på mig också. Jag ska nog lägga mig snart redan, haha!

EEEH KUL INFO

Idag har jag varit i skolan. Kul information. Jag ska jobba imorgon, därför måste jag också kolla vilken tid bussen går. Återigen, kul info.

På onsdag ska jag sätta mig med min hemtenta, försöka komma igång med den lite mer. Eeh ja, jag har så tråkigt liv just nu så ni vet. Haha!

NÄR ALLTING BLIR FÖR MYCKET

Jag känner just nu att jag bara måste skriva av mig lite..
 
Jag vet inte om det bara är en period, men jag tror det. Allting känns bara för jobbigt. Jag tar inte tag i någonting, känns det som i alla fall. Samtidigt som jag har massvis med saker som måste göras. Jag tar det steg för steg.
Jag ska hinna med skolan, plugga hemma, renovera, städa, tvätta, andas, laga mat, umgås med kompisar & Niclas. Jag hinner inte allt. Jag hinner inte ens hälften känns det som.
Ibland känner man sig bara otillräcklig, energin är helt slut. Jag vet inte om det är söndagen som gör det. Jag hoppas på att jag vaknar imorgon och har mycket mer energi än jag haft dom senaste tre dagarna. Jag lägger det viktigaste åt sidan, som jag lovade mig själv att inte göra. För jag ska ju fan lyckas denna gång. Jag kanske har tagit mig an alldeles för mycket.
Sandra, du måste inte vara i lägenheten varje dag och renovera. Ingen blir sur på dig om du inte är det. Det viktigaste är skolan just nu. Att jag klarar av denna termin och även alla andra framöver. Lägg inte dom viktiga uppgifterna åt sidan bara för att du inte förstår dom. Ta istället tag i det och fixa dom. Jag vet att jag kan. Jag tror jag bara måste hitta lite mer självdisiplin. Men hur fasiken hittar jag det? Inte direkt så det går att köpa någonstans. Hade de gjort det hade jag köpt hela skafferiet fullt.
Men i alla fall, hitills har jag ju klarat skolan galant. Så mycket och så effektivt som jag läst kurslitteratur sedan den 21:a januari gjorde jag aldrig under mina senaste tre år sist på Högskolan. 
Jag är nog bara rädd för att misslyckas. Igen. Även fast jag vill detta så mycket så är det inte säkert att det går. Jag måste försöka hitta en balans.
Och återigen, jag tycker inte om söndagar. Det är sådana dagar som jag tänker alldeles för mycket på.
Jag ska gå och duscha, bläddra i kursböcker och försöka lägga upp en plan på hur jag ska göra hemtentan och när. För att se om det är någonting som passar för mig. Jag tror jag måste ha det lite så, planerat. Annars gör jag nog hellre någonting annat, tyvärr.
 
Allting är jätte osamanhängade och ingen behöver egentligen läsa. Jag skrev detta mest bara för att få ur mig lite som tynger mig för tillfället. Men det går över, de gör det jämt. 
Men ibland är det tugnt. Jag saknar mamma, pappa, ida, angelica och anna. Hejdå.

RSS 2.0