THE MARS VOLTA

Woop woop! Eftersom jag inte har något bättre för mig så kan jag ju lika gärna uppdatera lite! Sitter bara hemma för tillfället, läser lite bloggar och kollar in junkyard's rea. Den är awesome. I alla fall, jag är sugen på godis, funderar på att åka till Ica och införskaffa sig lite götta och bara chilla till någon film eller så, det vore ju inte helt fel tycker jag!
Hm, ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jobbade igår, det gick fint. Fick ett väldigt schysst sms av chefen imorse, han sa att det var fantastiskt. Då blir man ju lite glad i alla fall!
Nä, ska man köra iväg och köpa lite godis? Får nog bli så! Hörs! Pusshej. Ps. Nislas är bra fin han.

I'LL STOP THE WHOLE WORLD, I'LL STOP THE WHOLE WORLD FROM TURNING INTO A MONSTER AND EATING US ALIVE

Yes! Då var jag här igen då. Har sovit jätte dåligt inatt, åkt på nån dryg jäkla ret hosta som vägrar sluta. Mollipec eller vafan det nu heter hjälper ju knappast som man hade hoppats på.
I alla fall, ska alldeles strax fixa till håret mitt och sen hoppa på bussen ner på stan, ska hem till Elin ett par timmar innan det blir jobb ikväll på 8-ball, 22.00-02.30 blir det!
Nä, nu borde jag sluta sjunga med i alla Paramore's låtar och fixa iordning mig istället! Pusshej!

OH SWEET LOVE OF MINE

Eftersom jag inte har något bättre för mig för tillfället så kan jag ju lika gärna uppdatera lite!
Sitter med färg i håret atm, förhoppningsvis så kommer det att bli lite mörkare och fräshare än det jag hade tidigare! Anyway, igår drog jag, Elin, Malin och Carro ut till Ön, Eldkvarn, Date och Arvingarna bjöd på musiken, haha! Var riktigt roligt faktiskt, buggade ju en del i alla fall, lär ju lätt göras om!
Ja, idag då? Vaknade upp hemma hos Niclas, han lagade lite mat osv och sen så skjutsa han hem mig, sötfisen.
Nä, nu ska jag nog alldeles strax skölja (stavning?) ur håret och se om jag ska roa mig med någonting, hörs hej!
För du är faktiskt rätt jävla bra.

RSS 2.0