HEY HEY

Nu var det nog några dagar sedan jag bloggade men ingenting intressant har riktigt hänt.

Idag ska jag nog åka till Valbo en sväng med Marie och Malin, himla trevligt. Sen ska jag hem och läsa lite kurslitteratur. Plöjde igenom ca 80 sidor igår så nu är det nog bara 20 kvar! :)

Nää, jag vet inte vad jag ska skriva, haha!

Såhär ser jag ut idag också btw, kass iPhone bild men så blir det ibland.

 


MY DAY

Hej!!
Jag har varit i skolan hela dagen idag, eller ja, nästan i alla fall. Så när jag kom hem åt jag lite mat, fixade klart våran uppgift och så har jag och Niclas suttit och fipplat lite med ett kök på Ikea, hehee. Blir superfint juueee.

Anyways! Imorgon ska jag jobba 7-14.30 tror jag det var. Ah, inte så rolig dag att veta om liksom. Hörs.

I'M DONE

Hallå där!!
Jag tänkte skriva godmorgon men nä, jag ändrade mig, heheee.
Anyways! Igårkväll försökte jag byta ut min display på min iPhone, gick inte som planerat så bytte tillbaka till den gamla trasiga, himla tokigt.
Längtar tills november när mitt abonnemang går ut, haha!

Idag då? Ja, ingen aning riktigt om vad som sker. Jag har fixat färdigt allt plugg tills imorgon så det behöver jag inte tänka mera på. Skönt!!

Vi hörs lite senare hörrni!

NYA SÄNGBORD

 
Jag och Niclas gjorde värsta kapet på Ikea idag!! Helt sjukt. Jag har kollat på dessa sängbord jag vet inte hur länge. Så idag, eller ja, fram till 6:e februari fick man köpa dessa för 349kr istället för 499!! Hur bra?! Men bara om man är Ikea family medlem. Klart man vart glad att man är det nu. Hihi. Äntligen snygga sängbord. Vart så glad så jag var tvungen att skruva ihop dom på en gång. Hahaha!

SUPERGLAD!!

 
YES!! Ni läser rätt. Himla roligt!!
Så nu kommer vi flytta från stan, eller ja, haha, ni fattar. För att komma till stan kommer det vara en promenad på max 20 min. Det är ingenting tycker jag. Plus att man aldrig hänger på stan ändå så mig kvittar det.
 
Så ja, i typ mitten av februari får vi nog lägenheten! Så nu håller jag på och fixar och kollar på kök på Ikea. Himla roligt! Känns kul att jag också får vara med och bestämma fast jag inte betalar liksom. Lät skumt. Men ja, så är det! Åååh, jag längtar verkligen!
 
 

I HAVE GOOD NEWS

Godmorgon hörrni!
Igår vart det en riktigt slappar dag tillsammans med Cecilia, i alla fall på kvällen. Vi käkade lite godis och kollade på vänner. Men tidigare på dagen så försökte jag hjälpa Marie lite i deras lägenhet så gott jag kunde, hehe.

Jag ska faktiskt, om en liten stund, berätta en himla rolig nyhet för er!!:D

IT'S FRIDAY I'M IN LOVE

Godmorgon! Jag är redan vaken och laddar upp med världens tråkigaste inlägg!!
Idag ska jag; hjälpa Marie lite i deras lägenhet, åka till Valbo med niclas, posta ett paket och sen vet jag inte. Grym dag. Haha.

Finner jag ork läser jag väl lite kurslitteratur också. Men de är ju faktiskt fredag.


PEPPTJEJ

Godkväll hörrni!!
Jag har varit i Uppsala hela dagen, information och föreläsning stod på schemat. Jag är super taggad!! Började till och med läsa kurslitteratur när jag kom hem, hihi!
Imorgon ska jag till järbo på jobb, 9.30-16.45! Skönt att få jobba lite!:)

Anyway! Nu ska jag bara slappa i sängen innan jag somnar!


IMORGON ÄR THE DAY

Jag ska snart gå och lägga mig, eller, ah precis.
Imorgon börjar skolan på riktigt och jag måste säga att jag är lite nervös, faktiskt! Men jag ska vara utvilad så jag har massor med energi!! Nu jäklar ska jag utbilda mig till någonting som jag faktiskt är bra på. Inte för att skryta.

Hörs! Ska pussa massor på niclas nu.


LONDON CALLING

Hallooj!
Nu har jag suttit och skrivit hela vårterminens schema på papper så jag ska slippa logga in på studentportalen varje gång jag ska kolla, tyckte det kändes himla smart!
Men ska nog införskaffa mig en kalender så jag kan skriva där istället! Jaja, strunt samma!

Snart ska jag åka med Marie till deras lägenhet och hjälpa henne att måla lite lister osv och sen ska vi till Malin en sväng! Himla trevligt.
Jag har inget vettigt och skriva egentligen, hehee...

A CUP OF COFFE IS A GREAT START EVERY DAY

Godmorgon!
Jag sa hejdå till Niclas för en liten stund sedan och nu sitter jag i soffan framför vänner och bara tar det lugnt. Ska väl försöka mig på och göra lite frukost snart men vet inte riktigt vad jag är sugen på, hm! Haha! 
 
Anyways, annars inga direkta planer idag. Kanske tvätta och städa lite, läsa kurslitteratur och bara vara. Nä, en kopp kaffe nu hade ju varit gott!

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

 
YES! Jag ska göra kväll tidigt idag så kanske jag kommer upp imorgon på en promenad och kan städa lite osv. Men jag ska i alla fall byta sängkläder idag, iih. Nya och fina har jag.

MAN MÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR

Idag är jag trött! Igår hade vi super kul faktiskt så sliten är man idag, men det är okej. Jag ska ligga på soffan hela kvällen och titta på vänner!:)


CAUSE I HAVE A BAD DAY!!

Jag är på sjukt dåligt humör idag. Två negativa besked som gör mig arg, ledsen och jag vet inte vad.

1. Vi fick inte lägenheten som vi gå gärna ville ha, vart budgivning men tydligen några som var beredda att lägga massvis.. Tyvärr! Bara leta vidare då.

2. Ringde CSN för att fråga varför jag inte hört något ännu, börjar ju skolan om 5 dagar. Kommer få avslag. Jävla skit!! Ingen aning om hur jag ska lösa detta. Skickat ett mail till CSN nyss i alla fall för lite frågor och funderingar.
Så orolig att jag kommer behöva vänta med studierna.

Menmen, jag sk kolla på tv resten av kvällen och ändå åka till Uppsala imorgon för kursintroduktion och lite annat smått och gott.

ARG PÅ MIG SJÄLV!!!

Hallooo!
Idag är jag arg, eller, arg på mig själv faktiskt. Så klantig och dum. Spräckt min display på min iPhone, igen. aaahhh!
Menmen, den funkar så jag tackar och bockar.

Imorgon ska jag jobba 7-14.30 så jag ska gå och lägga mig super tidigt idag! Kanske redan klockan 9? Haha! Vore himla skönt.
Meeenmen, hörs imorgon. Jag lever i alla fall.

DAGAR SOM DENNA BORDE INTE FÅ FINNAS IBLAND

Hej på er!!
Sorry för dålig uppdatering men inte riktigt vetat vad jag ska skriva om, faktiskt.
Imorgon ska jag upp och jobba, tack och lov!! Himla skönt ska det bli, så 8-16.30 kör jag imorgon!

Idag har jag haft en sån där riktigt chill dag men samtidigt en väldigt värdelös sådan. Klev upp ur sängen runt kl 14 eller nått, sen gick jag till Marie för vi skulle ta en promenad men vi stekte pannkakor och drack kaffe istället, som livet ska vara. Haha!

Nu ska jag försöka få Niclas att lägga sig i sängen med mig och mysa till en film, hoppas att han nappar, haha!

WE ARE NEVER EVER GETTING BACK TOGETHER

 
Jajjamän! Super glad tjej idag! Vi var ju som sagt och kikade på en lägenhet idag som vi gillade, hehe. Jag håller tummarna att det går vägen!
 
Om ungefär en timme så ska jag och niclas till hans föräldrar och äta lite mat och bara vara. Sen ska jag köpa en påse med godis och chilla jäärnet!
 

DET HANDLAR OM ATT TAPPA BORT SIG I NÅGONS FAMN OCH ALDRIG VILJA HITTA VÄGEN UT

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film igen och igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar.Om att vara vaken till 05.30 och låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet och låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten. Det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar och läppar. Om att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk.

Om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att läka och kyssa bort sårigheten och skriva poesi över ärren. Om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen, och att blåsa ögonfransar från varandras kinder. Om händer genom hår och tungspettsar längs ryggraden.

Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare. Att skratta tills det gör alldeles jätteont i magmusklerna och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill. Att ge någon sig själv utan att tveka en sekund, och att andas genom varandras munnar. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.
 
(Hittade denna på en tjejs blogg, tyckte den va himla fin, vet ej vem som skrivit den.)

HOPPAS HOPPAS HOPPAS

Heejj peeople! 
Idag har jag och Niclas kollat på en lägenhet, vi tyckte om den. Vi ska väl diskutera lite osv om vi ska lägga bud på den eller ej. Men hoppas.
 
 
Anyway, jag ska greja med lite bilder nu så, ni får se sen!!:)

AND MY HEART GOES BOOM BOOM BOOM

Idag fick jag något ryck så tog fram kameran och min fjärrkontroll+stativ, sminkade mig lite och ni vet sådär någorlunda så tog jag lite bilder på mig själv.
Resultatet? Ja, sådär. Ni ska få se andra bilder typ imorgon eller nått!

BYTER DESIGN

Jag håller på och byter ut min design, wihooo!!
 
Åååh.. massa krångel. Jag fortsätter imorgon, haha!

THIS IS CRAZY

Jag somnade om runt klockan nio idag, himla dumt. För nu är jag så trött i både kropp och huvud att jag inte orkar någonting, nästan.
MENMEN, orka gnälla? Nää.
Sååå, är så himla gråtrist ute idag och jag som hade tänkt ta massvis med bilder men vet inte riktigt hur det kommer bli. Får se. Annars får det liksom bli den dagen det blir.

Städa måste jag göra lite idag också, tråkigt men nödvändigt. Ett måste nästan varje dag. Men jag bryr mig inte så mycket, ibland, eller ofta tycker jag det är mysigt att gå och plocka och dona en massa!:)

LEGENDARY

Iiih, åh vet ni?
Jag har verkligen värsta idéen på vad jag ska ta för en bilder idag kommer typ bli awesome, om de blir som jag tänkt. Men det kan man ju hoppas, hehhe.
Och blir de nå skit snyggt så ska jag göra en ny design av det, kanske till och med sätta mig och fixa med den idag, eller imorgon. 
 
Anyways, jag har ingen aning om vad jag gör vaken redan nu, i och för sig har jag varit vaken sedan 06.30.. sovit dåligt, blä. Sen har alla grannar låtit så mycket så det känns som dom är inne i min lägenhet, tomtar vettni.
 
Nää, nu ska jag sätta mig och fixa med en liten sak, hihi. Till min och Maries fest vi ska ha. Kommer typ bli legend...wait for it..dary!! Nädå. Haha. Trött. Hörs.

LIKE DIAMONDS IN THE SKY

Ey godkväll, eller godnatt! Välj själv.
Imorgon ska jag gå och köpa batterier till min självutlösare, vet ni vad det innebär?! Pics till bloggen! Woho!
Kommer ju bli fett. Och så ska jag även ta kort på och visa mina nya skor jag fick hem typ, förra veckan eller nått. Jävla nöjd.

Ah jag har massor med idéer som jag ska förverkliga nu med bilder osv så att bloggen faktiskt kan bli roligare att läsa, kanske fixa en ny design också? Vore ju inte helt fel!
Nä, försöka sova lite nu då och se om man erbjuda något jobb imorgon!


HEY SHOW ME WHAT YOU GOT

Halloooj!
Jag vaknade 06.30 idag, no idea why. Sen blir jag sådär lagomt pigg fram till ungefär 8.00, hehhe. Ligger och väntar på att man kanske ska få jobba, men nä.
I alla fall, jag åkte med Krillan upp till gymmet, betalade enbart för en gång för jag kände inte riktigt att de var värt att lägga pengar på ett nytt träningskort ännu.

Körde väl ungefär 1 timme där, väldig mjukstart. Behövde jag, mår inte kanon, eller kroppen gör det men har en väldig hosta och snorighet som aldrig släpper!

Nog om det! Idag ska jag och Niclas iväg och kika på en lägenhet, jag håller tummarna lite på att det kan falla oss i smaken, passar inte denna så håller jag tummarna på lägenheten vi ska kika på på lördag!
Ehh, hörs sen!:)

SOMETIMES IT LASTS IN LOVE BUT SOMETIMES IT HURTS INSTEAD

Godkväll peeople!
Jag har precis kommit hem från en långpromenad med Marie, himla trevligt! 
Det bästa var att;
1. Jag halkade inte, fast jag inte hade såna där ishalksgrejer under skorna!
2. Det var inte så kallt.
3. Man får prata massa strunt om allt mellan himmel och jord.
 
Anyways, jag är ju lite små pepp på det mesta just nu! Men jag är fortfarande lite sådär smått rastlös när jag inte jobbar, men jag hoppas att det kommer ändras och det är nu!! Nämen, imorgon kanske jag till och med kan fixa ett coolt inlägg med bilder, hehhe.
 
Jag bjuder på två bilder så länge. En på mig och en på Frans. Gullet själv.

THE BEST TEXT IN THE WORLD

Godmorgon!
Jag har precis hällt i mig frukost, smoothie och en kopp kaffe! Himla göttigt!
Jag sitter dock redan och planerar vad jag ska äta till lunch, haha! Störd tjej.

Nädå, men hm, vad ska man hitta på idag då? Jag har bokat pass på parkbadet så jag ska försöka ta mig iväg till det i alla fall, sen måste jag väl tvätta lite mer, hehhe. Kul inlägg. Hörs sen!

I CAN FEEL IT TO MUCH YOU KNOW

Vet ni vad? Jag ska bli bättre på att blogga, att ta bilder som jag sen kan använda till bloggen. Vore ju himla bra! Jag bara väntar på den där kicken, inspirationen som ska infinna sig. Den kommer, snart. I can feel it!


CHECKA IN!!

 
Kolla hit people! 
Jag tycker liksom att ni ska gå in på Branderof.se och delta i hennes awesome tävling! Som ni ser på bilden ovan så har man chansen att vinna ett egendesignat skal från Caseapp.se! Hur coolt vore det inte att ha sin egen katt, eller sitt favoritband på sitt skal? Ah, jag tycker det vore skit coolt!
Så in och tävla mää er!

THERE'S ALWAYS ANOTHER DAY

Hallooj!
Ah, jag har försökt att vara lite sådär effektiv idag men nu så börjar det typ dö ut. Hehe. Min cpiga sida startade redan igårkväll där jag fick för mig att jag var tvungen att göra rent handfatet ca 22.30.. Hehhe. Normalt? I alla fall, jag slängde i en maskin med tvätt på morgonen och tvingade även med Niclas till affären så vi fick lite mat hemma. Bra!

Nu är jag i sånt där tillstånd där jag vill städa, men ändå inte. Fast samtidigt, det finns en morgondag också.

WHEN YOU REALY DON'T KNOW WHAT TO SAY BUT SOMEHOW YOU SPEAK ANYWAY

Godmorgon!
Okej, jag förstår inte vad det är för fel på min kropp, på riktigt. Vaknade med halsont idag. What? Hur fan kan det hända? Jaja, bara sörpla massvis med te då!

Anyways, idag har jag inte direkt någonting planerat, ska på Ica och ögonskuggajakt idag med marre och så till kvällen ska jag och Elin hitta på någonting! Himla trevlig dag kommer det allt att bli!

Senare ska jag skriva om gårdagen, det var en himla trevlig dag!!:)


90210

Halloo!
Skulle gått upp klockan 9 för en powerwalk med Marre och Cilia, men den vart försenad till typ, 11. Haha!
Anyway, kom ut gjorde vi i alla fall och nu har jag ätit lite lunch.
Jag är trött också, hehhe. Ska chilla och kolla på 90210!

I'M SO HAPPY I COULD DIE

Jag har fått i uppdrag av marre att blogga, hon tycker jag suger på det! Right back at yaa! Näråå! Ska göra henne glad och länka hennes blogg imorgon!

Anyways! Vart uppe sen halv 7 imorse, på min lediga dag(!). Men det var nice. Vart frukost med marre på ett litet fik, typ, sen besök hos försäkringskassan, lunch med marre, krillan och Cecilia! Himla mysigt! Sen vart det make over hos mig, klippte av krillan allt hår, marres hår klipptes och min djungel till ögonbryn plockades! Cilia hon kan hon!!

Imorgon ska jag upp tidigt för en powerwalk, om jag är ledig. Men antagligen liksom.
Btw, en skit rolig nyhet! JAG SKA BÖRJA PLUGGA 21 JANUARI!! Mer om det en annan dag!

Bjussar på en bild från mitt braiga nyår!!


GODMORGON

godmorgon, jag är redan vaken. vet inte varför, hehhe. så nu vet ni, jag ska till försäkringskassan idag. det är min enda plan! hehhhhhe

RSS 2.0