I LOVE YOU SO MUCH AND I THINK IM GOING TO FOREVER

Godkväll typ!
Sitter och kollar på sex and the city. Är förbannad över att jag köpte en antennkabel idag och så funkar inte tv jäveln! Hur ska jag kunna leva utan att kolla på tv? Bara film liksom.. Dör! Inte har jag råd att köpa en ny..

Anyway, hittade en ny app idag som jag lära testa liksom! Äh, snart kommer min pojk hit också.
Bästaste!


IN MY NEW APARTMENT

Hallå där!
Jag sitter just nu i min nya lägenhet och har egentligen ingenting vettigt att skriva. Men jag har flyttat och packat hela dagen igår, va ganska så trött igår! Men idag så ska jag till Ikea med Elin och kika på soffbord, och även matbord för det är lite tomt i köket.
Nä, här är en liten bild på hur det ser ut nu, är som sagt inte klart än så.


THOSE GIRLS GIRLS GIRLS

Hallå där!
Nu är julafton över, har ni haft en bra jul? Min har varit helt okej faktiskt.
Var hemma med familjen igår och åt god mat och fick fina julklappar och hade det allmänt mysigt. Fick en del saker till lägenheten, så som kaffebryggare och såna maskiner, 1000kr på Ica, parfym, kläder och lite pengar. Fint det!
Och idag köpte jag och min fina pojk en julklapp till oss själva, ett Nintendo Wii! Wohoo! Längtat som fan efter ett sånt så vi slog till idag. AWESOME!

Nä, är fan trött ja. Ska jobba ikväll igen också, usch. Kommer vara hur mycket folk som helst säkert så det inte ens är kul.

I WOULD DO ANYTHING FOR LOVE BUT I WON'T DO THAT

Godmorgon, typ!
Har varit vaken sen kl 10 idag ungefär men klev inte upp förrän rätt nyligen. Bästa som finns är nog att bara ligga och dra sig på morgonen, speciellt med världens bästa kille bredvid sig.
Ja, vad händer idag då? Jo, jag ska kanske träffa Jenny, hon är i Sandviken så förhoppningsvis ska jag möta upp henne, sen ikväll ska jag jobba 23-02, orkar verkligen inte men, jag behöver cashen faktiskt.

Ska betala in första hyran idag också tror jag, spännande! Får nog nycklarna nästa vecka då skulle jag tippa på! Har även fått en del nya jobbpass så det känns skönt att jag kommer få några fler timmar i december också. Goodie!
Nä, nu ska man väl roa sig med någonting annat. Btw, ska försöka slänga in lite bilder då och då.

EVERYTHING I DO I DO IT FOR YOU

Gokväll typ!
Sitter hemma hos Elin just nu och hon håller på att fixa sin nya telefon! Jäkla krångel det där tycker jag!
Vi har spenderat ungefär tre timmar i Valbo utan resultat, haha! Bra där. Men mat i magen fick vi iallafall, buffé, gött!
Sen ska jag hem till Niclas och mysa, hur bra!
Nä nu ska jag försöka hjälpa Elin här med allt pyssel. Hörs!


DID YOU GIVE THE WORLD SOME LOVE TODAY BABE

Halluu på er, igen! Höhö.
Har liksom ingenting vettigt för mig egentligen. Har nyss käkat pizza, va hur god som helst, men det jag inte orka käka upp kanske blir frukost imorgon? Haha!
Anyway, jag har inga julkänslor för fem öre faktiskt och undra vad tomten kommer med för klappar i år. Tror nog det är saker jag har nytta av dock.

Egentligen har jag bara två saker på min önskelista i år, det är;
- Saker till lägenheten som jag behöver. Köksmaskiner, redskap osvosv ni vet.
- En ny TV (SER DU DET MAMMI?!:)) , men det kan jag ju fet glömma. Får kolla in något på mellandagarna kanske om man har pengar.

Ska mysa ner mig i soffan framför arga snickaren med min älskling snart också. Är så glad att han är hemma faktiskt. Känner mig mycker helare nu, haha, fjantigt de låter men är faktiskt sant.
Jag har trott förut att jag varit kär men det är fan i mig ingenting mot vad det är nu, allting är så himla bra. Allt. Jäkla tur jag har haft som träffat en sån awesome pojk. Puss på han.

I GOT A NEW LIFE YOU WOULD HARDLY RECOGNIZE ME I'M SO GLAD HOW COULD A PERSON LIKE ME CARE FOR YOU

Idag är en väldigt bra dag, tycker jag i alla fall.
Min fina pojk kom hem idag efter att ha jobbat i Norge i 10 dagar. Det kändes som en alldeles för lång tid utan honom. Så på min agenda idag har det bara stått att jag ska umgås med honom heeeela dagen! Nu sitter han dock och spelar lite lol och jag är hungrig som en gris, vi ska snart gå och köpa pizza från torggrillen tror jag. Sen ska vi gå till affären och köpa massa götta. Jäkla bra dag alltså.

Men imorgon får jag se om det kanske blir nå jobb, sånt man inte vet. Ska i alla fall också träffa Elin! Nu är det fett dåligt med bilder igen men nu kan jag faktiskt skylla på att jag har packat ner kameran i en kartong. Kommer upp om någon vecka, typ.
Hörshej.

I COULD HOLD YOU FOR A MILLION YEARS TO MAKE YOU FEEL MY LOVE

Halluu!
Idag har jag faktiskt inte fått särskilt mycket gjort. Var in på Dollarstore och ÖB med mamma imorse och införskaffade mig lite nödvädniga prylar som jag behöver när jag ska flytta. Är fan inte långt kvar nu. Man märker att det närmar sig när man får en hyresavi i brevlådan. Soft.
Har adressändrat idag också, 195 kr kostade det..
Anyway, ska nog kolla på lite sex and the city innan jag somnar och vänta på att min kära pojk ska ringa en sväng. Imorgo ska jag förövrigt åka till min mormor och hälsa på, bästaste mormor. Kommer bli trevligt!
Nej, nu blir det någonting annat. Och just ja, fick hem mina två par skor också, visar bild nån annan dag, dom satt som smäck!

SO WAYCH YOUR MOUTH

Tjäääna!
Ligger och slappar i sängen, är så himla trött och otaggad på att jobba ikväll.. Dör lite! Men ska iallafall få äta mat från tsatziki ikväll, eller hur det stavas! Har även börjat packa massa grejer, känns att det är på gång!:)
Hörs, ska kolla andra avenyn nu!


GIVE A LITTLE BIT OF YOUR LOVE TO ME

Myser med fralleman! Men ska om en stund fixa i ordning mig lite för ska åka till Gävle med Elin, blir fint det! Sen ikväll ska jag jobba 3,5 timme, usch.. Äh, hörs imöra.
Hopp här skulle det vart en bild, men gick inte att ladda upp, cp skit


I'M SO HAPPY I'M SO GLAD THAT I GOT YOU, LALALALAA

Idag är jag egentligen rätt glad. Jag fick reda på att jag fick lägenheten jag velat ha och imorgon ska jag skriva kontrakt! Woho! Så 1 januari flyttar jag. Hur nice!!
Det enda som saknas just nu är min pojk.. Tycker han borde komma hem nu.
Bara så ni vet. Jag lever och mår helt okej bra.

I LIKE MY MONEY RIGHT WHERE I CAN SEE THEM, HANGING IN MY CLOSET

Woopwoop! Jag köpte en, eller, två julklappar till mig själv nyss på nätet. Åhåå vilka fina!
Hittade en supersida där nelly hade sko rea, 99kr paret! Så jag beställde hem två par, dom ovan, 266kr gick dom bara på, hur nice är inte det!
Kanske jävligt dumt men jag kände att jag ville unna mig någonting, har inte handlat på hela den här månaden typ så. Pusshej, godnatt!

I COULD MAKE YOU HAPPY MAKE YOUR DREAMS COME TRUE

Godkväll!
Jag sitter och kikar på andra avenyn här hemma i sängen min! Är rätt så trött och har inte sovit sådär jätte mycket inatt faktiskt!
Min bästa pojke har åkt till Norge nu i tio dagar och frågan är ju hur rastlös man kommer känna sig egentligen, väldigt tror jag. Dumt och säga men, saknar honom faktiskt redan.

Nä, ska lägga mig om en timme under kanske ifall man får jobba imorgon, hoppas det iallafall!


NO ONE IS EVER GONNA LOVE YOU MORE THAN I DO

Oj! Nu var det ett tag sedan men jag har liksom ingen tid eller lust att skriva knappt! Jobbar hela dagarna nästan och det är jätte roligt och jag mår så himla bra just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Hihi!
Har ett jobb som jag verkligen trivs med, världens bästa pojke och hur fina vänner som helst! Just nu är allting prima, förutom att jag behöver en lägenhet, haha!
Nej nu ska jag kolla på andra avenyn och sen nog ta en dusch!


RSS 2.0