JUST SOMETHING

Ibland inser man hur mycket man verkligen saknar någonting. Som man vet, aldrig kommer tillbaka.

I'M ALIVE

Okej hörrni, jag vet att jag uppdaterat väldigt dåligt den senaste tiden men jag har typ fullt upp, och det är på riktigt.
Skolan, jobb, plugga hemma, renovering ja massvis med saker går före nu liksom, hehe.

Och jag har väl dock inget intressant att uppdatera er om egentligen nu heller men jag har ingenting att göra direkt så de blev så nu. Imorgon är det dags för skolan igen, blir nytt grupparbete då om jag fattat det rätt.

Ääh, jag tar och lagar lite mat istället, hehe. Hörs.

GYM ELLER INTE?

Godmorgon!
Känner verkligen att bloggen kommer åt sidan nu för tiden men jag har liksom inte riktigt tid. Och när jag väl har tid så orkar jag inte, haha!

Anyway! Igår var en riktigt slapp dag, himla skönt! Tränade på förmiddagen, gick och kikade på tapeter och sen hem och bara var. Somnade före kl 23 tror jag. Skönt kan jag lova.

Nu ligger jag och funderar om jag ska ge mig iväg till gymmet eller inte, hm...


TRÄNAT!!

Nu jävlar känns det skönt!!
Åkte till gymmet med Sofie idag, var där i ungefär 1 timme. Körde ganska lugnt, dumt att gå ut för hårt på en gång när man fortfarande är lite förkyld. Men det kändes prima!!

Nu sitter jag och funderar vad jag ska göra till lunch, hehee, sen lunch! Vet inte alls vad jag är sugen på och det suger.

I JUST CAME TO SAY HELLO

Hej hallååå!
Jag är helt sluuut! Känns som det i alla fall. Varit i skolan idag från 09.15-12.00. När jag kom hem tänkte jag gå och träna men vet ni vad? Jag hade ingen ork. Himla dumt och utsätta kroppen för det då.
Imorgon har jag bestämt mig för att vara helt ledig från allting! Så då ska jag försöka ge mig iväg och köpa gymkort. Om inte annat så ska jag ta mig ut på en lång promenad.

Anyways! Nu håller jag på och tvättar och donar lite. Inte så roligt men är så seg så orkar inte så mycket annat.

VÄNTAN DEN EVIGA VÄNTAN

Trött, tröttare, tröttast.
Dör lite i soffan, väntar på att top model Sverige ska börja.
Imorgon väntas jobb 7.15-14.00. Skönt med tidig dag!!:)

Anyway, jag skriver när jag har något roligare att skriva. Hehhe.


HELGEN

Idag har jag och niclas varit i Valbo en sväng. Kollade lite på iPad eftersom jag funderat ett tag på att köpa en, men ska vänta ändå tills jag sparat ihop till en alldeles själv, haha!
Så kollade vi även på kök på Ikea såklart. Snart dags ju!!

Anyway, igår på dagen var jag med niclas och hans kompisar till alborgen, himla kul även fast vi inte vann! på kvällen var jag hos Marie och hjälpte henne och måla. Är fan inte as lätt att måla på kvällen men hoppas de såg bra ut i dagsljus också!

Men nu ska jag kolla lite på tv och sen sova för imorgon är det seminarium i skolan som gäller.


RSS 2.0