NOW I'M JUST SOMEBODY THAT YOU USED TO KNOW

YOOO!!!
Alltså, jag tror inte jag har bloggat på hela juli eller nått?!
Jag har typ fullt upp, skit jobbigt. Hinner inte göra någonting känns det som, fett tråkigt!
I alla fall, sitter på bussen på väg till jobbet nu, kom på då att jag inte bloggat på skit länge så tänkte, äh, slänger upp ett inlägg nu. För jag lever faktiskt!

Idag jobbar jag till 15.30, himla skönt! Sen ska jag hem och packa, fixa och greja en massa, försöka hinna fixa håret mitt också. Färga, slinga lite.

Jag ska försöka bli sjukt mycket bättre att blogga när jag slutar jobba sista augusti. För då börjar skolan igen, längtar ju nästan lite. Och då har jag i alla fall dagar jag kan andas lite på. Det har jag inte nu, hela veckorna jobbar jag, är borta hela dagarna också.


Nä, nu vart detta kanske världens längsta och tråkigaste inlägg! Men som sagt! Allt på bloggen ska fixas! Ny design, bilder, mer inlägg. Det kommer.


NIKE AIR FORCE

YOO!!
Jag har egentligen ingenting och skriva. Förutom att jag har super ont i huvudet och ska typ lägga mig snart. Jag är så arg för jag var så himla dum idag!! Slutade 17.00 men jag trodde jag slutade 17.30... Hur smart är jag på en skala? Dom på jobbet skratta ju lite i alla fall, får se om de går och lösa imorgon.
Anyways. Egentligen så vill jag bara visa er mina nya skor, hihi!!
Jag är så nöjd!! Så länge jag suktat efter dessa alltså, äntligen är dom mina!! Dör skönhetsdöden typ.
Dom gick loss för 599kr!! Hur billigt? Skulle fått paya typ 1000kr annars ju. Jag är rätt grym ibland.
Anyways, dom är betalda nu och klara så jag är super nöjd. Ska nog inviga dom till jobbet imorgon, hihi.
 
Här ser ni btw en bild på dom. Visst är dom fina?!
 
 

RSS 2.0