HEEEEY, USUALLY I'LL BE GONE BEFORE THE MORNING LIGHT

Hallå! Var återigen ett litet tag sen, jag har faktiskt haft lite annat för mig.
Igår bakade Niclas och Åke snickerskaka till mig och Elin, haha, och så kollade vi på American History X. Soft var det faktiskt.
Om ungefär en timme ska jag ta bussen ner på stan, ska förbi in på Arbetsförmedlingen och skriva in mig och lite sånt där. Sen ska jag umgås med Elin!

I'M AWESOME NO YOU'RE NOT DUDE DON'T LIE

Halluu människor! Idag är jag faktiskt på rätt bra humör, eller ja, jag måste ha vaknat på en bra sida idag, haha! Känns hur bra som helst.
Ska alldeles strax ta cykeln och cykla hemåt, är hos Niclas för tillfället men ska hem och roa mig istället. Ikväll är det jobb som gäller för min del, får se hur pepp man blir på det och hur fan jag ska ta mig dit?!

Ännu ett problem är imorgon, hur ska jag komma till Ockelbo? Hm..
Jaja, det löser sig nog hoppas jag annars får jag damp!

Skriver mer senare kanske. Ska visa min nya kavaj sen! Wihoo. Den är så cool!

I TAXIN I TRAPPEN I HISSEN I HALLEN JAG FALLER

Tror jag ska börja bry mig ungefär lika mycket som du gör.

YOU'VE GOT NOTHING TO PROVE, OH NO WAIT YES YOU DO!

Nu var det faktiskt ett väldigt bra tag sedan jag skrev någonting i bloggen. Sitter just nu hemma hos Niclas, det blåser typ storm ute så jag är inte sådär svinpepp på att cykla hem, men äh, ska göra det snart ändå.
Vill att min kavaj från H&M ska dyka upp denna vecka också, men de lär väl inte ske! Funderar även på att ge mig på en ny bloggdesign, känns ju som om det är på tiden faktiskt.

Anyway, imorgon blir det jobb på Old Saints 22.00-02.30, sen på torsdagen ska jag upp tidigt för att åka till Ockelbo OCH GÖRA MIN TATUERING!! Skoja inte att jag är pepp. Men är fan i mig lite nervös?! Tänk om det gör äckligt ont. Hoppas Gabbi hänger med mig som hon lovat!
Nä, fan, vart lite mycket nu, hööörs.
PUSSOKRAMSESPÅSTAN.

OH MAMA,

Alltså, ärligt talat. Hur snygga är inte dom här brallorna på skala 1-10? Skulle lätt nästan döda någon för att få dom här. Herregud, för snygga. Nästa inköp kanske? Lätt!
Anyway så är dom från Junkyard, Humör & kostar 699 spänn!

TIO TUSEN METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART

Heeey egoo.

Ehm, ja. Jag har inte gjort mycket utav den här dagen vill jag påstå. Och kommer nog inte göra det heller. Ska nog ta och kika på en hel del O.C avsnitt, börjat kolla på det nu igen, i like iiiiit. Japp! Nä, det här blev inget bra det eller.. Höörs!

FÖR JAG VET ATT FRÅN OCH MED NU KOMMER DET ALLTID VARA DU

Hallå människor.
Vädret suger idag, det regnar och jag vill egentligen inte ens gå utanför dörren. Kul. Sitter hemma hos Niclas och väntar på att regnet ska ge sig lite i alla fall så jag kan ta bussen hem.
Anyway, ska nog hänga med Gabbi senare idag tror jag, va liksom inte direkt igår! Jaja, nu ska jag nog kolla senaste Gossip Girl avsnittet!

YOU'RE THE REASON WHY

Har kollat på O.C hela dagen faktiskt, rätt soft. Men nu ska jag dra till Niclas. Soft. Skriver la mer imorgon. Pussokramsynspåstan.

AND ALL THIS TIME YOU WERE ALWAYS ON MY MIND. SO I'M DRIVING BY YOUR HOUSE TONIGHT NO ONE LIVES THERE ANYMORE

Yeey.
Var ner till Elin igår, var där ungefär hela kvällen sen gick jag till Niclas och sov där, mys. Åkte därifrån för ungefär två timmar sen och nu ligger jag och kollar på O.C. Nä, undra om man ska äta lite glass. Är fett uttråkad faktiskt men orkar inte riktigt göra någonting heller för tillfället. Får se om jag orkar göra något senare.
Fyfan vilket tråkigt inlägg de här blev men ah, det får väl duga, typ!

ALDRIG, ALDRIG, KOMMER ALLT TILLBAKS

Hallåbär! Askass uppdatering, jag vet. Men jag har liksom ingen ork/inspiration eller nånting till att blogga. Blir så ibland. Jag jobbade hela helgen, åttan och old saints! Gick väl helt okej. Men ja.
Nu ska jag hoppa in i duschen, laga mat och sen åka ner på stan. Hörs!

MEN ATT STANNA KÄNNS SÅ RÄTT




Igårkväll tog jag en promenad med Mary, va längesen jag träffade henne faktiskt så det var rätt så trevligt. Efter det åkte jag hem till Niclas, vi kollade på I am number four och somnade sen, mys.
Nä, jag tror jag är i en period där jag är lite allmänt less på allting just nu. Less på allt folk, den här vidriga staden osvosv, ni vet hur det är. Men det är sånt som går över. Imorgon kommer jag inte känna likadant.

EASY COME EASY GO THAT'S JUST HOW YOU LIVE

Du har blivit så jävla tråkig.

NÅGON BORDE BYTA STAD FÖR NU KOMMER ALLT TILLBAKS

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det är redan sagt
Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort. Ingenting jag säger spelar längre någon roll, ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt, får jag ens ha kvar dig som min vän? Knyter mina skor och går tillbaka in igen, sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem. Letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt. Veronica Maggio - Snäll bli min


Hallu! Igår var jag ner till Elin och kollade på skräckfilm, vi vart för rädda så ingen av oss vågade sova själva vilket resulterade i att jag sov kvar hos henne, töntar ibland, haha!
Idag har jag vart med henne in till Valbo och nu lyssnar jag på musik och funderar ut någonting vettigt att göra av resten av dagen. Nä, ska nog laga mat, om jag orkar. Hörs då.

HEJ BILDBOMB, TYP!

Mina nya shorts. Är rätt nöjd lär jag säga. Typ 140 spänn.


Yes, köpte nytt nagellack på H&M för någon dag sen. 10 spänn, hur bra. Har en till färg. Typ blågrå.


Ah, jag hade ingenting kul att ta bild på. Min klocka. Dåligt photoshopat jag vet, men jag orkade inte.

DU KAN GRÅTA MITT PÅ GATAN, MEN JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VAD DU GJORT

Halluu!
Jag är rätt kass på att blogga på helgerna, men de är väl så det är. Har liksom lite mer saker att göra då än på vardagarna. Valborg trodde vi skulle sluta med filmkväll faktiskt, men nä, vi styrde lite fest hemma hos Elin och Marie istället då. Vart riktigt trevligt faktiskt!
Igår var jag till Ockelbo och kollade in skissen på min tatuering! Den är hur nice som helst, tycker jag i alla fall! Men ska ändra lite på den dock. Ny tid bokade jag, så den 26e maj kommer den göras!
Sitter och lyssnar på Veronica Maggio - Satan i gatan, asbra låt. Lyssna på den om ni inte gjort det!
Btw, här är skissen på min tattooo!

RSS 2.0