I LET THE BAD ONES IN AND THE GOOD ONES GO BUT I'M GONNA LOVE YOU

Halluu!
Sitter just nu hemma hos Elin i värmen, fan, inte ens kul längre, haha. Nämen, fett varmt. Vi ska åka och låna tv-spel av en kompis snart, hur nice blir det inte och nörda lite? Så ska vi köpa kakor också, göttans!
Var förövrigt på jobbintervju idag, på Mc Donalds, okej, ett jäkla skit jobb kanske vad vet jag men det är ett jobb och jag behöver det verkligen just nu!
I alla fall, ja, Elin är segast i stan, står och blåser håret, som om det inte torkar när hon går ut? Haha nä skämt o sido.
Nu ska jag skynda på henne lite innan jag somnar med Frasse, hörs.

YOU NEVER WERE AND YOU NEVER WILL BE MINE

Tjeeeenare, typ! Sitter för tillfället hemma hos Niclas och väntar på att lilla Elin ska sluta. Frågan är om jag ska orka åka hem innan jag ska dit eller inte? Svårt val, typ!
Har liksom inte riktigt haft tid/ork/lust att blogga på ett tag, det kommer i perioder som ni förstår. Fick en liten förfrågan idag som jag innerligt hoppas kommer gå igenom, det innebär att jag kommer få jobba på peace & love, i öltälten. Skulle vara hur nice som helst. Hoppas! Fast ändå inte för mycket.
Äh, tar nog och går till bussen nu, åker hem en vända för att fixa till mig lite! Hörs hej!

DET KOMMER ALLTID FINNAS EN HAND FÖR DIG NÅNSTANS

Jag har inte bloggat på aslänge, har inte haft något vettigt att skriva. Börjar känna en jävla fotoabstinens om inte annat. Undra om man ska styra upp det imorgon. Fota mina inköp på senaste tiden och kanske nån ny bild till min header? Gött! Nu ska jag försöka sova, om det går. Puss. P.s skrev detta från mobilen, tuff brud.

WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM

Ah men nu var det ju återigen ett bra tag sen alltså, jag har liksom inte ork, tid eller lust, ungefär så kan jag väl säga det. Jag tror jag sakta men säkert komma lägga ner detta, jag är bättre på att läsa bloggar än skriva dom själv. Bara så ni vet.
Jag ska börja fixa iordning mig lite, sen ska jag åka och hämta upp Gabbi och sen ska vi sätta oss och chilla någonstans, soft. Nä, jag skiter i det här.
Hörs en annan tid, annan dag och en annan planet, ungefär.

RSS 2.0