1 UP

Har rast på jobbet just nu så uppdaterar lite snabbt. Vill bara ut i värmen nu egentligen, så skönt!
Jobbar till 16.45 och schyssta jobbkompisar har man så får åka bil hem idag, woop!
Sen ska jag hämta ut ett paket på Konsum, hoppas det passar, dör annars!! Sen ska jag nog träffa Elin:)

Idag har jag lånat Niclas super tisha.


CAUSE SOMETIMES I JUST WANT TO CHANGE, JUST SOMETHING!


YOU ARE MORE THAN A FRIEND SO KISS ME AGAIN

Tjenare där!
Jobbat idag då, och imorgon väntar ett 9 timmars pass, kan ju inte säga att man är svin taggad.
La upp skor på tradera och också, ett par redan sålda, hur bra?! Jätte bra. Skönt med lite extra pengar när man får en skit lön denna månad.

Igår kom soffan också, riktigt jäkla bra blev det! På lördag styr vi fest också bara för det, + att det är crusing också!

Jag var btw ut på en spring tur efter jobbet, 4,5 kilometer och innan jobbet tog jag en promenad på ca 4 km! Jag är nöjd med min insatts idag!:)
Efter det somna jag på soffan i två timmar, känns som de är nå lurt på gång med mig, som jag börjar bli sjuk eller nått. Men de ska jag inte bli! Ska därför lägga mig och sova ordentligt nu så jag är pigg imorgon! Hörs då!:)

En liten bildbomb på senaste dagarna eller så!


HEY I KNOW I'M REALLY BAD AT THIS BUT I'M TRYING HERE MAAN!

Alltså, mitt bloggande suger totalt! Men har man inget vettigt och skriva så är det väl kanske så. Jag ska försöööka! Okej?

Anyway, var ner till Vänersborg i helgen med Niclas, var till Göteborg och Liseberg och hade det super mysigt! Blev middag med hans föräldrar, bror+flickvän på kvällen också, asgod mat men alldeles för mätt i magen var man men äh, de va gott.

Sen att man blir sjukt frusterad på att jag inte kan logga in på min sida för jobbet gör mig arg. Jävla skit grejer. I alla fall, är jag ledig imorgon ska jag försöka ta lite bilder på lägenheten så man får se liksom lite grann. Men riktigt med bilder kommer när soffan är på plats osvosv ni vet.

Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen med min krambjörn, höhööö. Lol. Nä, med Niclas lät lite bättre faktiskt, jajaaa, godnatt!

HEY I HEARD YOU WERE A WILD ONE

Okej, nu var det sådär längesen igen men har haft helt fullt upp den senaste tiden!
Flyttat och donat massor den här senaste veckan och även jobbat. Denna fredag har jag plockat massa vuxenpoäng! Städat, tvättat, plockat och donat sen typ klockan sju. Nu är jag helt slut och ska somna till "på smällen" på TV3. Skönt.
Imorgon ska jag och min pojk titta på mer tapeter och sen på kvällen ska jag hem till min vän lina som har födelsedagsfest! Kul, vet inte kanske styr nykter men annars blir de nog lite vin skulle jag tro!

Här är två bilder som visar lite, lite grann hur lite av lägenheten ser ut.
Puss godnatt.


RSS 2.0