NOTHING LASTS FOREVER EVEN COLD NOVEMBER RAIN

Godmorgon, eller ja, som jag nyss fick höra, det det är faktiskt lunch nu. Okejdå, fine de är det väl. Men det gör inte mig till en lyckligare människa om jag ska vara ärlig, haha.
Har nyss käkat frukost, ska strax klä på mig och åka ner på stan, ska gå på systembolaget och handla lite inför imorgon, nice det. Nä, ikväll ska vi nog styra grillning uppe hos Elin och Marie, mys.
Btw, fick ett par awesome shorts igår. asfina, tycker jag dock. Bild kommer kanske upp senare! Hööörs.

I DIDN'T KNOW IF IT TO KISS HIM OR IF I PREFERRED TO MISS HIM

Halluu!
Har precis kommit hem ungefär. Var in till Valbo och lämnade tillbaka ett linne som jag köpte igår och samtidigt passade jag på att lämna in mitt CV på Carlings för dom söker personal. Vore nice som fan att jobba där!
Anyway, snart ska jag och Gabbi dra oss ner till Stadsparken för att chilla lite, ska köpa med oss nått göttigt från ica också, hur bra som helst.

JAG VAKNAR INTILL DIG MED SPRITSMAK I MUNNEN, JAG VAKNAR AV VÄRMEN MEN JAG ÄR ISKALL

Nä, nu har det blivit lite väl dåligt uppdaterat här men jag har faktiskt inte riktigt haft tid att blogga någonting. Eftersom vädret har varit mer än nice så orkar man ju inte riktigt sitta hemma framför datorn.
Helgen bestod av brännboll, öl, härligt sällskap, grilla och så utgång. Körde även några kompisar till och från Gävle i torsdags, lite schysst måste man ju vara liksom.
Sitter just nu hemma hos Niclas men ska när som helst ta bilen och åka hem. Ingen aning om vad jag ska roa mig med. Undra om det inte va så att jag och Ida planerat in en filmkväll idag? Hm, måste kolla upp det!
Nä, nu ska jag röra mig hemåt! Höörs!

I DON'T KNOW HOW I SHOULD HANDLE IT, ALL I KNOW IS THAT I MISS YOU

Jag vet faktiskt inte riktigt om jag ska skratta eller gråta för tillfället. Okej, lite glad är man ju faktiskt samtidigt som en viss sak gnager lite inom mig. Men de är väl så det är, det ska inte vara för enkelt. Jävligt tydligt.
Anyway, om ett tag ska jag åka ner på stan, blir att umgås lite, spela brännboll och sånt. Sen inatt ska jag tydligen köra fulla människor hem från gävle, nice. Hoppas bara man är pigg och glad då.
Imorgon ska jag åka ner till Karlskoga över dagen, hälsa på min mormor. Kommer hem igen på kvällen som tur är.
Nä, ska väl fortsätta hosta upp mina lungor innan jag kan roa mig med något. Hörs hej.
will you do it again sometime..?

I get lost sometimes, another year flies by, but I know if I try memories of the light in your eyes can take me back in time

Yellowcard går på repaet. Sooft.
Jag är trött men kan inte sova, borde ge det ett nytt försök snart faktiskt.
Har faktiskt inget vettigt att skriva. Lyssna på den här istället. Rätt fint.

DET SPELAR INTE LÄNGRE NÅGON ROLL, JAG ORKAR INTE SLÅSS, DET ÄR BORTOM MIN KONTROLL

LITE NÖJD TJEJ, FAKTISKT. 
Den 2/5 har jag fått tid! Kl 14.00 så ska jag åka till Ockelbo, antagligen ska Gabbi med mig annars dör jag nog, och kolla in skissen på min tatuering osv. Är den fett nice och så som jag vill ha den ska hon göra den samtidigt! Hoppas, hoppas, hoppas! Sjukt pepp. Men fan, hur ont gör det egentligen?
Btw, har världens träningsverk i armarna. Fan, jobbigt att sova, tydligt det!

OCH DU LÄRDE MIG ATT FULLSTÄNDIGT FÖRSVINNA

Eftersom jag inte har några nya bilder liksom får det bli två oldies på mig bara för jag är så jävla ego.
Halluu! Klev upp för ungefär en halv timme sen. Sitter just nu och lyssnar på Kent och kikar på longboards. Awesome, typ. Jag har fan ingenting vettigt att skriva alltså.
Igår hängde jag i alla fall lite hemma hos Gabbi, gick senare hem och då hämtade jag upp Gabbi, Thomas, Emil och Johanna för att dra ner till stadsparken för att spela brännboll med lite folk, nice! Sen efter det drog jag och kikade på film med några, mys.
Laater, maybe!

TIME TO MOVE ON?

Mh, sällan man är vaken så jävla sent. Orkar inte. Min kropp känns fan helt cpig. Den är lite ur balans just nu och har nog vart det den senaste veckan också. Som om jag inte vet vad det beror på, jodå. Men vad ska man göra? Går inte att bara ignorera skiten, även om jag önskar att jag på något sätt kunde det.
Känns som om saker och ting tar emot lite just nu, som sagt. Jag vet inte ens varför jag skriver det här, kommer antagligen ta bort inlägget imorgon när man är på lite bättre humör. På nätterna tänker jag alldeles för mycket, inte alls bra.
Ska vänta på att nya big brother avsnittet kommer ut så ska jag kolla på det.
om jag kunde, skulle jag spola tillbaka tiden.

FOR YOU AND YOUR DENIAL

Snyggtjej89hej! Not.

Godmorgon, eller ah, nått sånt. Har suttit på ballen lite i solen men nu har jag fixat iordning mig och ska ge mig ut på lite stuffs! Får la se när jag dyker upp hemma igen! Ikväll maybe.
Btw, är fan asnice väder att glida på en longboard i.. Lär köpa, hej!
jag saknar dig.

COUNTING ALL THE ASSHOLES IN THE ROOM. WELL, I'M DEFINETILY NOT ALONE. YOU'RE A LIAR, YOU'RE A CHEATER, YOU'RE A FOOL

Eeeh, ja, fråga inte ens om bilden liksom.

Anyway. Den här helgen blev väl inte riktigt som planerad. Jobbade på fredagkvällen, nice, sen sov jag hemma hos Elin, när vi vaknade gick vi och köpte frukost och satt i solen fram till 4-5 på eftermiddagen, kanske hur nice som helst! På kvällen åkte vi ut till Årsunda en sväng, det sög balle där seriöst. Så vi åkte hem till Sandviken igen, till Cecilia. Käkade ostbågar och spelade neger&president till halv två ungefär, sen bar det hemåt liksom.
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ge mig iväg! Höörs, typ.

I'M BEAUTIFUL IN MY WAY CAUSE GOD MAKES NO MISTAKES

Klev upp för inte allt för längesen! Sover så jävla länge nu bara för jag inte kan sova på nätterna. Somnar inte förre klockan tre. Känns ju sådär.
Sitter just nu och lyssnar på lite musik i alla fall, funderar på om man ska duscha lite. Ikväll ska jag jobba lite grann, frågan är ju om man ska hitta på nått nice innan det? Don't know.
Åååh, en kul sak faktiskt. Lutar åt att jag snart har tatuerings tid inbokad! HUR NICE?! lite för nice. Hoppas jag blir nöjd med skissen bara! Jaja, nu ska jag se om jag ska göra något annat. Later!

OCH I DRÖMMEN HÅLLER DU I MIN HAND

Godmorgon, eller något. Har sovit riktigt dåligt inatt också, finns sina anledningar men det tänker jag inte dra upp här i bloggen. I alla fall, gårdagen slutade väl rätt bra ändå. Var till Elin och pratade en massa med henne, senare på kvällen åkte jag till Gabriella och pratade en del med henne. Riktigt skönt måste jag säga.
Nu ska jag kliva upp ur sängen, har lite bråttom! Ska åka in med halv 2 bussen till Gävle för att möta upp Ida och lilla Isabella, ska ta en fika på stan! Mysigt!
Hörs senare folk!

THEN YOU TELL HER THAT THE ONLY WAY HER HEART WILL MEND IS WHEN SHE LEARNS TO LOVE AGAIN

I NEVER DREAMED THAT I'D MEET SOMEBODY LIKE YOU.
AND I NEVER DREAMED THAT I'D LOSE SOMEBODY LIKE YOU.

I NEVER DREAMED THAT I MEET SOMEBODY LIKE YOU

Hallå!
Sitter just nu och lyssnar på Stone Sour, soft. Den här dagen har förövrigt varit rätt kass. Inte gjort ett skit i stort sett. Äh, får se vad jag ska roa mig med på kvällen! Nu ska jag nog kolla på någon film.
Hörs hej!

BUT YOU JUST MET SOMEBODY NEW

Hallu! Nu var det ta mig fan aslänge sen jag skrev! Men har liksom inte riktigt haft lust. Tiden som gått då, har gjort klart projektet i skolan, skaffat mig ett extra jobb, varit på arbetsintervju om ett jobb jag får reda på imorgon osvosv.
Jobbade första helgen nu denna helg faktiskt. Gick mycket bättre än vad jag tänkte att det skulle göra. Så det kändes skönt. Hoppas man får komma ut själv och jobba snart nu då!
Anyway, jag beställde ju smycken för ett tag sen, har äntligen tagit fingrarna ur röven och fotat dom!
Okej, nu vart de lite cpit med bilderna men jag orkar inte göra om! Nu ska jag duscha sen hitta på någonting med Elin! Höörs!

RSS 2.0