HEY BABY I THINK I WANNA MARRIE YOU

Ligger just nu på soffan hemma hos min älskade pojk och kollar på sex and the city, är lite seg från gårdagen! Blev lite öl hemma hos Elin med Sofie och Michaela. Vart rätt så trevligt! Sen gick vi ut på lobby men där stannade vi faktiskt inte så länge.
Nu väntar jag på att Niclas ska komma tillbaka med godis till mig, haha, har tjatat om godis hela dagen och bästa killen man har så fixar han det åt mig.
Nu ska jag kolla vidare!

Du är det bästa jag har & jag älskar dig


I COULD GIVE YOU MY WHOLE WORLD

Godkväll folket!
Jag sitter just nu och kollar på lyxfällan hemma hos Niclas och bara tar det lugnt. Detta har varit en lång dag faktiskt, varit vaken sen klockan nio och i stort sett inte gjort någonting!
Imorgon ska jag jobba 07.00-15.00 på en förskola, usch, kommer bli jobbigt att gå upp så tidigt men samtidigt skönt än att inte göra någonting alls på dagarna, jag trivs verkligen med mitt jobb!

Nä, nu ska jag kika klart på lyxfällan och sen gå och lägga mig så jag kanske är lite pigg imorgon! Nattii!

CAUSE RIGHT NOW COULD LAST FOREVER

Hallådär! Nu var det ett tag sedan igen men har liksom inte riktigt haft någonting vettigt att skriva. Idag är jag verkligen uppe tidigt för att vara en ledig dag, eller ja, jag ska iväg på ett kort pass och jobba halv 1 till kvart över tre men i alla fall. Tråkigt med så få timmar men i alla fall, det är jobb!

Helgen har bara varit lugn för min del, har varit hemma hos Elin och spelat tv-spel och bara tagit det lugnt och igår var jag med Niclas hela dagen, åkte hem till hans föräldrar osv sen lagade vi mat och kikade på tv hela kvällen, skönt! Första helgen på väldigt länge som jag inte jobbade så det kändes riktigt skönt!
Nu sitter jag i alla fall och väntar på min mammi som ska komma och hämta mig, skönt så slipper jag åka buss och stressa hem sen.

Nä, skriver kanske lite mer senare!

YOU SAY I'M À FOOL BUT HEY YOU KNOW WHAT I DON'T CARE

Godmorgon! Igår blev det jobb för min del, kunde väl ha gått bättre! Har verkligen bestämt mig hur jag ska göra med det jobbet nu!

Ikväll ska det drickas några öl förhoppningsvis då kanske att Anna får träffa mina kompisar här uppe, kul!
Äh är för pigg för att sova vidare, hörs!

Oh just ja! Som ni ser här nere har jag en ny kompis!!:)


I WANNA BE SOMEBODY BE SOMEBODY SOON

Lite fel tillfälle att kanske säga godmorgon på men i alla fall, jag är ju rätt seg som ni vet. Haha!
Anyway, vad händer idag då? Ingen aning riktigt. Ska kanske in till Valbo en sväng med Niclas som jag skrev igår och kika på skor, sen kanske jag ska ner till Elin, men det återstår att se. Måste städa en del hemma på mitt rum också eftersom det är visning imorgon på huset. Så då lär man ju göra det finfint, typ!

Ja annars då, jag har fan ingenting vettigt att skriva. Varit en jobblös vecka också, tyvärr. Hoppas det blir ändring på det nästa vecka, vill ju jobba liksom, haha. Är nog den enda personen som säger det.
Undra om man kanske ska försöka ta tag i att göra en ny bloggdesign också, men då måste jag ta lite nya bilder liksom, måste få fingrarna ur ***** att göra det då. Höhö.

Nä, ha en bra dag alla för det ska jag försöka ha! Kanske kommer ett inlägg ikväll eller så.

MAYBE THIS IS A TRUE STORY

"SOME PEOPLE CARE TOO MUCH, I THINK IT'S CALLED LOVE"

NOW ROMEO AND JULIET BET THEY NEVER FELT THE WAY WE FELT

Gokväll, eller något i den stilen!
Ligger just nu hemma hos Niclas i soffan och bara tar det lugnt. Efter han spelat klart ska jag försöka tvinga honom att se ett Vampire Diaries avsnitt, wohoo. Jag/vi är helt fast i den serien just nu, hur fasen kunde jag sluta kolla på det? Have no idea.
Anyway, ska försöka lägga mig efter det ifall det är så att man får jobba imorgon, men det verkar rätt dött med jobb denna vecka, är det höstlov kanske? Hm, jag vet inte.
Niclas pratade om att han ville in till Valbo imorgon och kolla på skor, dvs springskor typ. Så då ska jag nog hänga på och kika jag också, om det nu blir av.

Ååh, jag längtar så till på fredag när Anna kommer och hälsar på mig! Blir dock bara till på söndag men de är det lätt värt! Fan, så jäkla tråkigt att blogga när man inte har några bilder..
Jag vill ha min iPhone nu! Dör. Nu ska jag sluta klaga, hörs hej!

WANNA DANCE WITH SOMEBODY LIKE YOU

Godmorgon, typ!
Jag känner mig helt slut som människa, men jag antar att de är så det är att vara förkyld, sover ju liksom inte riktigt ordentligt.
Är hemma hos Niclas nu i alla fall, men han sitter och spelar lol och jag läser bloggar osv. Idag är det möte på kunskapskontoret kl 16, så nu är det på riktigt i alla fall när man själv kan bestämma och göra sig tillgänlig vilka dagar man kan jobba. Hoppas jag får jobba mycket.

Igår fick jag också ett mindre roligt brev från CSN, jag har tydligen bara studerat 75% under vårterminen 2010 vilket resulterar i att jag måste betala TILLBAKA pengar till dom, wohoo! Tur att man har snälla föräldrar som hjälper till så jag ska betala av till dom varje månad istället. Så det löser sig nog finfint! Ingen jätte stor summa heller egentligen men är ju aldrig roligt!

Nää, vad ska man göra idag då tro? Förutom mötet idag så kanske jag ska träffa Elin, pratade om det igår i alla fall så, vi får se!
Ni får ursäkta att det är så dåligt med bilder och sånt nu men har ju inte min iphone och fotar sällan med systemen längre tyvärr, får bli ändring på det!

Okej, nu vart det låångt inlägg, cred till den som orkar läsa! Hörs hej!

RSS 2.0