VALBORG

Hallooj!
Idag är det sista april, valborg. Vad händer dådå? Jaadu, planerna är ju inte direkt spikade om man säger så, får helt enkelt se vad som händer. 
 
Jag tog en välförtjänt sovmorgon idag. Himla skönt. Åt frukost i sängen och sånt där mys liksom. Himla skönt.
När Niclas har slutat ska jag i alla fall åka till Valbo, gå på Ikea och greja lite. Kolla i lite butiker osv. 
 
Nu facetimar jag med Cecilia för vi har inte så mycket annat att göra, haha! Blä. Jag har typ egentligen massor jag behöver göra men jag vet liksom inte riktigt vart jag ska börja. 
Ska fixa till mig lite nu i alla fall! Hörs!

SÅNT HÄR ONÖDIGT INLÄGG

Förra inlägget va ju cp. Kom upp ändå till slut. Anyways!
Sitter och har rast på min vfu plats nu. Skönt. Men är här ända till klockan 18.00 idag. Ska vara med på APT, ska bli spännande i alla fall!

Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva men ja, haha, när jag kommer hem ska jag fixa och dona en massa också så det blir någon ordning hemma. Tycker inte om att bo med kartonger överallt.


WITHOUT PICTURES

Godmorgon!
Ligger i sängen, i mitt nya hem, i mina nya sängkläder. Niclas har redan gått upp, helt stört. Jag är dock skit trött för jag har sovit himla dåligt i natt. Alltid svårt att sova på nya ställen, men eftersom vi ska bo här så kommer jag vänja mig snabbt.
Anyways, idag ska vi städa vår gamla lägenheten. Sen hem och fixa med den nya.
Här skulle det varit två bilder men blogg appen vill inte samarbeta.


HELLO NEW ME

Hej ni vänner.
Jag har klippt mig idag, eller, Cecilia fixade det. Vilken pärla va! Jag vart himla nöjd. Dock en väldigt dålig bild. Men ni får en bra också.
Nu ska jag packa och äta godis!
 

@ FORSBACKA #FUN #TJEJ

Hej hej hallå. Jag sitter i Forsbacka. På min VFU plats. Yeey. Jobbar lite innan jag ska börja i barngruppen. 
Anyways, ville mest bara kika in och säga godmorgoooon! 
 
Ser super taggad ut på detta pluggande va?!
 

HÄRLIGA FREDAG

Hej hörrni!
Jag har en rolig sak att tala om! Jag och Niclas är typ klar med lägenheten nu!! Vi ska måla listerna en gång till sen är allt ready!! Småfix finns ju såklart men det är ju sånt som hör till inredningen sen vettni!

Anyways! Imorgon är det ytterligare en VFU dag. Jag åker dit till halv 8 ungefär, ska sätta mig och jobba lite med skoluppgifter innan jag börjar.
Sen börjar jag klockan 9 och slutar 13. Då ska jag hem, äta lite mellis, åka till Valbo, sen ut och springa och sen på kvällen när Niclas är redo ska vi köra alla saker i förrådet.
Gooodie! Hääärlig fredag!

SJUKT JOBBIGT

Idag är en liten dålig dag, hehe.
Jag är arg för jag måste åka till min VFU plats redan klockan 8 imorgon, fast jag börjar halv 10... Inte så roligt. Och sluta 18 på det.
Anyways, skolan idag. Helt värdelöst typ.
Skulle ut och sprungit med Marie idag men blev ingenting. Får ge mig ut en annan dag i veckan.
Kul inlägg. Hörs när jag är på bättre humör.

GOODBYE WEEKEND

HeeyHoooo! 
Den här helgen har varit alldeles sådär lugn och skön som jag behövde. Inga måsten eller någonting, bara chillat. 
Igår tog jag mig ut på en löptur, åh gud så skönt det var! Men mina ben mår sådär idag, haha! Var himla sugen att ge mig ut idag också men tog mig inte tid, tyvärr. Men igår vart det 4 kilometer i alla fall. Imponerad av mig själv faktiskt, trodde inte jag skulle orka.
På kvällen skjutsade jag och Marie min kära Niclas ut till hans kompis så han fick dricka lite öl, så vi åkte lite bil, åt godis, spelade kort, åkte mer bil och sen åkte jag hem och sov.
 
Idag var vi en sväng till lägenheten också, men blev inte så mycket gjort, niclas var bakis så, haha. Stackarn men som sagt, det är självförvållat. 
Drog in till Valbo också, Niclas slog till på en ny telefon. Så han blev nog nöjd i alla fall.
 
Nä, nu ska jag slö glo lite på serier och äta lite chips och dipp, yummie!!
 

THE NEW KITCHEN

Ey btw också.
Här är en liten sneakpeak, igen. Hihi.
Och ja, är himla nöjd, därför jag visar, haha.

I NOW IT'S SAD BUT..

Jag måste börja fotografera mera. På riktigt. Kameran har blivit alldeles dammig i hyllan ju.
Ny lägenheten = ny start. På det mesta egentligen.
Jag är pepp på livet om man säger såå!


Nu ska jag hoppa i sängen och sova. Tenta imorgon. Lite nervös men jag håller tummarna för mig själv att jag klarar den! Pööss.

BUSY GIRL ALL DAY LONG

Yooppyoopp.
Idag har jag faktiskt, enligt mig själv, varit väldigt duktig. Gick upp runt kl 10, hämtade en bok på biblioteket, gick hem och åt frukost, pluggade, kom besiktnings killen, pluggade mer, lagat mat åt Niclas och gjort kladdkakemuffins, hihi! Får hoppas på en glad kille när han kommer hem.
Anyways, jag ska plugga lite mer senare så jag känner mig någorlunda redo för tentan imorgon, men vi får se. Det får gå som det går helt enkelt.
Ska köra lite saker till nya lägenheten också.

Herrejeeesus vilket bra inlägg de blev, eller så inte. Haha! Hörs.

FEEL THE RAIN ON YOUR SKIN NO ONE ELSE CAN FEEL IT FOR YOU ONLY YOU CAN LET IT IN

Halloooj!
Idag började min dag väldigt lugnt, tittate på några avsnitt av The Hills i sängen samtidigt som jag åt världens godaste frukost. 
Gick upp och pluggade en del och nu känner jag att jag behöver en liten paus. Ska göra lunch, eller, värma en matlåda, hehe, och bara ta det lite lugnt.
Blir väl att försöka packa lite mer och rensa ur senare tror jag. Mådde dåligt imorse, kändes som jag hade feber och det hade jag också, men det känns betydligt bättre nu i alla fall. Vilket är himla skönt för jag kan inte bli sjuk nu, tenta på fredag ju!!
Jag är lite nervös samtidigt som jag känner att det får gå lite som det går, faktiskt. 
Finns inte så mycket jag kan göra liksom, det som inte går in det går inte in, haha. MEN, självklart ska jag göra mitt allra bästa. 
 
Nä, nu ska jag kika på lite The Hills och äta lunch, sen ringa Anna och snacka lite. Hörs!

SNEAKPEAK PÅ KÖKET

Hallåå!
Idag har det varit fullt upp nämligen! Hann bara äta frukost imorse sen åkte vi till lägenheten och fixade en del! Sen när klockan var fem åkte vi fort som tusan in till Ikea för att köpa lamporna vi ville ha i köket! Vart snyggt men ska fixa till dom lite imorgon.
Anyways, sen när vi kom hem hade jag tänkt att plugga men orken fanns inte riktigt där så jag kikade på serier istället. Ska börja om från början och kolla på The Hills nu, haha! Var sjukt längesen jag såg det men gillade det då i alla fall.
Åh, vilket tramsigt inlägg.
Slänger upp en liten sneakpeak på köket i alla fall, hihi.
Så hörs vi imorgon, och då SKA jag plugga. Faktiskt.

 


HEJ HEJ HÄR ÄR JAG

HEJ HEJ HÄR ÄR JAG!!
Idag kör jag på världens tröttaste kläder alltså. Orkar inte leta efter kläderna i min garderob när den är så oorganiserad, blääh.
Anyways!
Pluggade i typ 3,5 timme idag. Bra gjort av mig, faktiskt. Nu är jag hungrig och ska äta lunch sen ska jag ut på något kul. Hörs.
 

 

PLUGGIPLUGGILALALALA

Nu har jag suttit och pluggat i ungefär en timme, det är krångliga frågor hela tiden så det känns som det tar stop all the time. Men men, måste kämpa mig igenom dessa om man ska klara av tentan nästa vecka!
Vi hörs senare, eller någon annan dag när tiden finns liksom.

SO HAPPY I COULD DIE

Godkväll hörrni!
Jag har varit värsta upptagen hela dagen idag, jobbat, ikea, sen till örta och nu hemma.
Jag tänkte ta mig lite kvarg med blåbär och packa lite faktiskt. Humöret är faktiskt på topp idag! Yeey!
Imorgon ska jag till biblioteket och plugga med Elin på förmiddagen, beta av en del instuderingsfrågor inför tentan. Bra där!
Nej hörrni, vilket tråkigt inlägg men ja, jag vet inte riktigt. Haha! Jag är bara sådär yyyyber glad idag. Himla skönt dock.

FETT MED TAGGAD VA

Hihi, känns som jag har massor jag vill blogga om idag egentligen! Men jag tänker faktiskt slå på en film och sen sova. Imorgon står det tre timmars jobb på schemat, sen ska jag till Örta säkerligen och försöka se om det finns något att göra på lägenheten.
Spännande! Mitt lilla kollage med jackor kommer väl kanske upp imorgon istället. Nu vill jag mysa med min kära Niclas. Puss Godnatt.

JAG ÄR UTE EFTER EN JACKA, EN SÅN DÄR COOL OCH SNYGG

Hej där på er! Jag vet att det var typ, 10000år sen jag skrev någonting men jag har verkligen inte haft tid!
Men nu när jag sitter och väntar på att min bacon ska tina så tänkte jag, äh fan, slänger upp ett inlägg.
 
Jag sitter på Junkyard nu och kikar på jackor. Jag verkligen älskar ju min knallblå jacka från Burton som jag fick av Niclas i födelsedagspresent, men jag skulle uppskatta att jag kan variera mellan den och en annan. Så nu är jag ute efter någon lite mer neutral kanske. Inte bestämt mig ännu. Och även nu när vi kommer flytta till betydligt billigare boende så känner jag att nä, när lönen kommer denna månad tänker jag unna mig en jacka. Faktiskt. Kanske något mer fint, hihi. Nämen, prio 1 är jacka. 
Dock vet jag ju som sagt inte riktigt vad jag ska välja för någon. Finns ju så himla många fina!! Och vill inte ha en trist vero moda jacka som alla har. Så himla tråkigt att se ut som alla andra i vår ju. Tycker jag i alla fall!
Jag ska kika lite mera på Junkyard så ska jag klippa ihop ett fint kollage åt er med super snygga jackor! 
 
Hörs sen då!

RSS 2.0