BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE

Godkväll typ!
Ligger i sängen och ska försöka sova när som helst. Suttit och renskrivit massa saker till utbildningen imorgon. Blä, är så mycket! Döör!!
Känns så jävla mycket med allt nu så vet inte vart jag ska ta vägen...
Ingen aning hur jag ska hinna med allt det sista till skolan heller, men det MÅSTE jag göra. Ska plugga hela kvällen imorgon.

Anyways, längtar tills allt med skolan är klart så jag kan slappna av lite.
Inte riktigt varit mig själv på väldigt länge. Känner mig nere, deppig typ mest hela tiden. Tur att jag har niclas, han är bäst av alla.
Måste ta tag i detta. Funkar inte hur länge som helst ju.
Nä hörrni. Det kommer en vändning, de gör det alltid. Det får ta sin tid, och jag behöver ta tid, för mig själv kanske. Alltså, bara vara hemma. Chilla liksom.

Nä men vilka tråkiga inlägg jag ger er!! Haha! Palla! Godnatt.

Btw, ibland måste man skriva av sig. Så är det bara.


JAG SKA VAKNA TILL EN NY PERSON IMORGON

nej hörrni, jag tycker inte om att sitta och sura och deppa över saker jag inte orkar bry mig om egentligen. så jag tänker typ gå och lägga mig snart och vakna upp till den där glada tjejen jag brukar vara, haha.
jag bloggar btw från Niclas padda, hehe. himla soft. jag ska köpa mig en ipad sen, som ska vara först och främst till skol syfte. när skattepengarna dykt upp ska jag köpa. resten ska sparas till något i framtiden.

jävla kul inlägg va? haha.
ville bara blogga lite och typ säga godnatt, haha. hörs imorgon.


DU ÄR FAN DUMMARE ÄN JAG TRODDE

Hej hallå hörrni.
Fan, så jävla trött jag är då. Helt sjukt verkligen!! 
Och imorgon på utbildningen ska vi ha nått jävla litet prov typ, döööör. Så jag måste typ plugga. Alltså shit, orkar inte.
 
Jag vill bara lägga mig i sängen, kolla på film och äta chips. Fyfan va nice det skulle vara.
 
 
Åh, btw. Så jävla trött jag blir. Folk är fan dummare än vad jag tror. Går bakom ryggen på mig och snackar massa skit och tror inte att man ska få reda på det.. Frågan är ju hur länge till man orkar hålla tyst eller ens bry sig längre, och att skylla allt på mig, det kan du sluta med. Det blir ändå inte bättre av skitsnack. Just so you know. 
PALLA FOLK!!
 
Nä, idag är jag less på det mesta. Orkar inte göra matlåda heller. Fan. Tar tag i det senare eller nått. Måste typ vila en kvart så jag blir en annan människa.

BUSY TISDAG

HEJ HEJ HALLÅ!
Idag har det varit utbildning från 8.00-16.30, min hjärna kommer vara ur funktion när denna vecka är slut. I helgen ska jag sattsa allt på att bli klart med skoluppgifterna. Hinner fan inte på kvällarna, eller, jag hinner men orken är helt gone! Och de är inte så konstigt när det matas in massssvis med information från utbildningen. MEN, om du läser detta mammi, påminn mig att på söndag ska skolan vara klart för sommaren!! 
 
Anyways. Idag fyller ju Niclas år. Jag hade en super bra present idé, men jag var tvungen att kolla om det var intressant, de var det nog men han ville inte ha något. Jag kanske köper något ändå, men som inte kostar lika mycket, hihi. 
Hans föräldrar, mormor & morfar var här och fikade, sen när dom gått så slog jag igång ett träningsprogram som Niclas fixat hem till vårt Nintendo Wii. Åh gud, de var så jobbigt!! Haha! Efteråt ville jag ha kul så jag spela just dance 4 också, haha.
 
Nä, nu ska jag lägga mig och plugga in lite kortkommandon som vi ska ha minitest på imorgon. Bra idé att börja med det nu Sandra... Japp!! 
 
Himla långt och tråkigt text inlägg men ah, de blir så. I sommar LOVAR jag mer bilder!!

KEPSEN BAK OCH FRAM

HEJ!!
Herregud. Denna dag har varit rätt kass. Haha! Blev kanske en öl för mycket igår så man har ju enbart sig själv att skylla. Men skolarbeten har jag fått gjort ändå, vilket är viktigt!!:)
Och igår så la min mobil av helt och hållet, blää. Himla tur att jag beställde hem en ny skärm i torsdags eller något så i början på veckan nu borde jag få den. Då är jag förhoppningsvis back on track! Haha.
Känner mig handikappad utan min iPhone, hemskt men sant.
 
Ajaaa, jag ville mest bara visa att jag lever och att jag snart ska försöka sova. Såå, vi hörs väl imorgon eller nått. Tjooo!
Bjuder på en bild på mig från igår.
 

SKRIVA SKRIVA SKRIVA

HEJ!!
Åh, det kryper typ i min kropp! Jag är så himla sugen på att träna! Haha! Kanske är ett tecken på att motivationen är där? Hoppas det! Imorgon ska jag ta med mig gymkläder till "jobbet" så kan jag åka direkt till gymmet efteråt! Blir himla skönt det!
 
Anyways, nu ska jag sätta mig och skriva en liten text om Svinalängorna. Borde inte ta allt för lång tid tycker jag. Höörs sen. Kanske.

HELLO FOREVER ALONE

Hej!
Jag slänger in ett snabbt kvällsinlägg!
Varit på utbildning hela dagen idag, sen hem, gick över till Marie, sen kom jag på att jag var tvungen att gå hem och plugga.. så nu har jag läst ut svinalängorna också. Tog mig två dagar. Fast sammanlagt kanske 8 timmar, haha. Eller nått!
Anyways, Niclas är i Stockholm på utbildning med jobbet så i natt ska jag sova ensam. Gaah! Vet inte när jag gjorde det senast, typ 1,5 år sen.. haha! 
 
Nä, ska se några avsnitt Glee så kanske jag slappnar av lite och kan somna sen. Vi hörs imorgon hörrni!

SVINALÄNGORNA

 
Här ligger jag i sängen och läser, eller ja, just nu bloggar jag men, ah, man måste ta en paus! Igår tittade jag på filmen och idag läser jag boken. Den ska vi läsa genom skolan liksom men jag var sugen att se filmen också, hehe! 
Anyways! Ska läsa lite till sen ska jag ställa mig och göra lite matlådor till kommande vecka! Jag har kommit på att jag tycker det är himla öndigt att lägga typ 80kr om dagen för en lunch när man kan ta med hemifrån precis det som man vill äta, himla bra ju!! Och sparar pengar man kan göra annat för! ;)

SUNDAY IT IS

HEJ HOPP!!
Jag försöker ta tag i städningen idag nu istället. Hitills har jag städat badrummet, blä! Tycker det är himla äckligt men det är ju sånt där som måste göras, oftare än vad man tror också!
Sen ska jag och Niclas hem till hans föräldrar, idag igen, hans pappa fyller år så vi ska dit en sväng. 
Men nu ska jag strax fixa upp gardinerna i köket, yeey! Niclas håller på och borrar upp stängerna åt mig, hihi!
 
 
Hörs sen!!

SKIT I ALLT JAG SAGT DET VAR ÄNDÅ BARA EN LÖGN

Äh! Glöm allt jag skrev tidigare, lägger det på hyllan och drar till gymmet och tränar istället!
Det andra får vänta. Yeeey!!


SATURDAY MORNING

TJÄÄÄNA!!
Jag tog en sovmorgon idag, vilket var väldigt behövligt. Vaknade dock 8.30 men låg kvar i sängen och kollade på Glee och sen somnade jag om en timme till ungefär. Himla skönt!
Jag och Niclas har hjälpts åt och städat lite nu på morgonen, ska dock fortsätta om en liten stund men tar mig en liten paus. 
Såå anyways. Igår kväll bjöd Marie på tacos och jag tog med mig en flaska rött och gick över. Tittade på lite film och bara va, himla skönt ibland.
Så idag då? Inga större planer tror jag, ska fortsätta och städa, sätta mig och plugga lite kanske och se om man hittar några bra filmer man kan fixa hem. Kanske gå och köpa lite godis om Niclas tillåter ;) 
 
Jajaaa, jag ska också ladda hem nya fonts till Photoshop! Rensade hela datorn för en vecka sedan kanske så har ingenting på den atm. 
Kul inlägg dåååå.

TORSDAG!

HEJ HOPP!!
Jag sitter just nu och försöker plugga lite, ska skriva en utrenade text, ingen aning riktigt vad det innbär egentligen? Men det kanske klarnar upp under tiden. Annars dåå? Jo, varit i skolan en sväng idag, helt värdelöst, slösade 300spänn i onödan, ångrar verkligen att jag åkte dit!
 
Är lite nervös också! Imorgon startar utbildningen på nya jobbet, scaaary! Får se hur det kommer gå, men förhoppningsvis bra!
Känner att jag inte har någonting att blogga om egentligen. Måste hoppa in i duschen och lägga pluggandet åt sidan och bara vara. Ska titta på några avsnitt Glee innan man ska sova!
 

I'M SITTING IN THE KITCHEN AND WRITING SOM SHIT

TJÄÄNA!!
Här sitter jag i köket och bloggar, som ni ser. Har hittat min plats på köksbänken. It's awesome!! Jag ska försöka sätta mig och skriva klart min rapport till skolan sen. Ska fan vara uppe tills den är klar och INTE kolla på Glee! Pinsamt Sandra om du skriver imorgon att du har kollat på Glee, haha! 
Jajajaa, vad annars då?? Skola imorgon, igen. Redovidsa lite grejer ska man göra så, de går nog fint det. 
Nu kokar riset nästan över, need to fix that!!
 
 
Jävla trött brud alltså. Trött frippa och allting. Höööörs!

HEJ KANSKE ETT HIMLA TRÅKIGT INLÄGG

Hej där!!
Idag har jag varit i skolan, hade en liten föreläsning och ett grupparbete efteråt. Gick bra men fy vad tråkigt det var! Haha!!
Anyways! När jag kom hem så kom Marie förbi på en kaffe och nu sitter jag hemma hos henne och bloggar medan hon målar, är ju bra sällskap i alla fall, hehe!
 
Och vet ni vad? Idag fick jag jobb! Himla roligt tycker jag! Dock så är det ju kanske inte drömjobbet men ja, jag ska testa på i alla fall under sommaren nu och se om det kan vara någonting!
 
Blir så himla trött alltså. Ibland undrar jag hur länge jag ska orka hålla tyst egentligen. Men jag kniper igen så slipper jag ta det bara. Himla skönt också. Bara så ni vet. Ingen gillar konflikter och det kommer aldrig ut någonting bra ut av det. SKIT SAMMA!!!

LEOPARD!!

Alltså.
Jag vet att jag är så himla duktig med att skriva att jag berömmer mig själv hela tiden för jag inte shoppar så mycket nu för tiden. Och förlåt mamma och niclas.. Jag kunde inte låta bli. PLUS! Denna kommer jag använda till och från plugget every day!! Hur bra va? 
Och NUUU är det slut shoppat på ett bra tag. Och det är inget jag bara säger. Jag behöver en väska. Som datorn går ner i. Hörs.
 
Gick på 299kr på Junkyard. Älskar't.

HEJ DETTA ÄR MIN DAG

Hej på er!!
Jag har typ haft fullt upp hela dagen idag. Först var det skolan, inte så himla givande men de behöver det ju inte alltid vara kanske men, var där i alla fall! Sen släppte Elin av mig i Gävle så käkade vi först lite lunch och sen gick jag iväg för jag skulle på en arbetsintervju! Får typ reda på imorgon om jag får jobbet eller inte så det återstår att se. En del av mig vill inte ha det bara för jag är rädd att hamna efter i skolan medan en annan verkligen vill! Så ja, får jag det så tar jag det nog.
ANYWAYS!! Sen när jag kom hem slog jag på Skype och ringde Anna, himla härligt och bara fjanta sig tillsammans med henne, haha! Man behöver sånt ibland. Efter det så gick jag över till Marie för en kaffe och hjälpte henne med att tapetsera det sista hon hade kvar. Jäkla bra kompis jag är!!
Så nu, vet ni vad jag ska göra nu?? Jag ska kolla på Glee! Typ längtar efter det när jag inte kollar på det, haha!
 
Jajaaa.. Jag ska försöka lägga upp nå roligt sen. Kanske någon bild eller så. Det är ju alltid kul.

THE LAST DAY

Hej hallå!
Slänger in ett snabbt inlägg för tänkte hoppa in i duschen!
Idag var det sista dagen på VFU:n, trist men ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till plugget och alla rutinerna liksom. Har varit lärorikt i alla fall!
 

TO DO LIST STOP MAKING THEM

Hej på er!
Jag ska alldeles strax ta och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen, titta klart på mitt Glee avsnitt och sen sova! 
 
Bara för min egen skulle så ska jag göra en to do list som skall följas imorgon. Japp, you heard me!
Måndag den 13 maj ska jag;
- Vara i Forsbacka 8.00 - 16.00 (Sista VFU-dagen)
- Träna
- Städa
- Laga mat
- Plugga
- Titta på Glee
 
Hoppas morgondagen ger lite fler timmar på dygnet än det brukar så jag hinner med allt det där. Blir tight. Kommer sluta med att jag efter VFU:n kommer hem och skiter i resten och bara tittar på Glee. 
Kanske borde börja belöna mig själv att städar jag köket får jag se ett avsnitt. Sen städar jag sovrummet får jag se ett till.
Tänkvärt!! 
 
Anyways, nu bara skriver jag massa strunt för att jag inte har någon lust att borsta mina tänder. HEHHHE.
VI HÖÖÖRS.

BAKAR

 
Hej hallå!
Här står jag i köket och bakar! Bara så ni vet. Hejdå!

LÖRDAG

Godmorgooon!
Varit uppe sen 9 typ! Jag och Niclas drog till Ikea runt 10 tiden och fixade lite saker så vår garderob blir klar någon gång.
Sen hade vi tvättid klockan 12. Så körde igång två maskiner.

Jag borde egentligen sätta mig och plugga idag men, jag orkar inte. Jag har noll motivation, tyvärr. Den kanske kommer senare, annars ska jag göra det hela dagen imorgon. Det har jag bestämt.

Näää. Om man ska göra lite lunch kanske? Blir nog bra det.

HEJ HÄR ÄR JAG

Hej hörrni!
Igår försökte jag blogga men chrome funkar inte riktigt som jag vill så försöker installera om det nu och ser om det går bättre.
 
Tänkte mest bara slänga upp två bilder på mig själv, haha. Så såg jag ut igår. Dock ser man bara ansiktet men i alla fall.
 

KANSKE SJUKASTE EVER

Halloj!
Jag sitter och har rast just nu. Himla skönt. Skulle kunna somna men nä, skiter i det. Haha!
Vet ni vad? Jag har kommit in ett sånt där sjukt stort neeeeed av att shoppa. Jätte jobbigt. För har varit så duktig i typ ett halvår och inte bara handlat för att.

Men här om dagen när jag satt och sminkade mig bara. Fan måste ha nytt smink. Så jag gick in på eyeslipsface.com och kikade! SJUKT BILLIGT SMINK!! Och förhoppningsvis bra.
Köpte;
- mascara
- eyeliner
- ögonskuggpalett med 32 skuggor
- foundation
- puder
- set med 12 stycken penslar
- smokey eyes kit (tre skuggor, eyeliner, vässare, mascara, penslar osv) allt man behöver.
Vet ni vad jag betala? För frakt till Sverige med. 350 fucking spänn!! SICK!! Hade jag köpt i butik hade jag fått betala säkert närmare 1500kr.

Värt varje krona hoppas jag.
Men nu är det slut shoppat.

Hörs haha


CLOTHES INSPO

Skulle typ vilja ha allt. Eller, vill ha allt. Fett bra outfit. Höhö.

KANSKE SNYGGASTE VÄSKAN TILL PLUGGET I VÅR

HUR SNYGG??!!
Tycker den är skit ball. Ska lätt ha den till skolan framöver. Ascool ju.
Från Junkyard, SWEET SKTBS. 99kr. För mig vart den gratis. WIHOO!
 

BRA GREJER ALLTSÅ SHIT

Hej hallå!
Idag var det som sagt VFU ända till klockan 18.00! Himla lång dag! Men men, det är så det är ibland!
Blev grillning direkt när jag kom hem med Niclas, Malin, Marie och Thomas. Himla trevligt. Åt så många korvar att jag skulle kunna spricka nu!
Anyways, jag fick världens bästa sms idag. Från Junkyard. Fick ett presentkort på 100kr att handla för. Kanske inte mycket men räckte till någonting som jag velat klicka hem lääänge!
Jag ska visa er snart vad det var jag beställde!
 
 
 

KANSKE RÄTT RASTLÖS MEN HIMLA GLAD

Hallå söndag! 
Vilket innebär måndag imorgon och också VFU. Men vad gjorde jag i helgen då? Jo mina vänner.
I fredags var jag himla glad över att det var helg, jag och Niclas lagade god mat och bara myste. I lördags så åkte vi först ut till Bovik på barnkalas, åt bullar och kakor så jag höll på och dö. Ett glas vin slank ner också. På kvällen kom Marie och Siken över hit till mig för att dricka ett glas vin och äta ost, kex, godis och chips. Så mätt som jag var igår har jag inte varit på länge. Mår nästan lite illa idag av allting.
Och söndag idag. Bara slappat i soffan framför Glee. Ska ge mig ut på en liten promenad snart tänkte jag. Är himla fint väder idag så måste passa på ju!
 
Och ja, det var liksom min helg det. Nu är det bara att ladda batterierna för kommande vecka! Kommer bestå av VFU, plugg, plugg, plugg och ändå mera pluggande! Kul va? Längtar tills denna termin är över alltså! Men den 3:e juni, då är det slut! Hur skönt?? Och jag är så nöjd att jag lyckats klara av alla uppgifter som vi haft hitills. Bara två stora uppgifter kvar att få ett G på! YEEY!
HIMLA GLAD TJEJ!!
 

FREDAG OCH JAG ÄR GLAD

Helloo!
Jag sitter just nu vid mitt nya skrivbord, haha! Jag och Niclas införskaffade en vanlig bänkskiva som vi satte ben på, himla onödigt av mig att impuls köpa ett för två dagar sedan! Haha! Men detta blev mycket bättre och det finns mera plats i sovrummet. Så, nu ska jag försöka sälja det nya skrivbordet, hehe.
 
Anyways! Idag efter VFU:n tog jag mig ut på en springtur. Kändes tugnt i början men efter en stund så bara gick det som på räls. Så jag tänkte, äsch! Jag testar sträckan som är på 4,2 km ungefär. Joggade ett lugnt tempo och vet ni? Jag kom runt! Sprang hela! Väldigt imponerad över mig själv faktiskt. När jag stannade i "mål" log jag som bara den. Himla skön känsla var det. Så nu är jag bara ännu mera taggad att ge mig ut igen! Kanske redan imorgon? Fast en kortare sväng då kanske.
Jaja, jag och Niclas är bara hemma ikväll, jag sitter vid datorn och Niclas grejar med något i köket. Sånt där som inte jag kan, kablar och grejer. Så ska vi väl bara glo på någon film eller så senare. 
Jajaaa, vilket jävla inlägg va! 
 
Nu ska jag fortsätta att spela The Sims och glo runt lite på nätet, hehe.
 
Idag är det ju fredag. Därför var jag glad.
 

KANSKE VÄRLDENS SÄMSTA

Yoo!
Igår vart det en rätt bra kväll alltså. Drog till Cecilia och drack lite öl, sen gick vi vidare på någon annan fest! Idag mådde man väl lite som man förtjänade men känner mig riktigt pigg nu och har gjort sen typ fleeera timmar tillbaka också!

Ikväll blir det sängen tidigt som sjutton! Ska vara i Forsbacka till halv åtta ju så. Nä men fy, kanske världens tråkigaste inlägg ju!

RSS 2.0