WOOOP

Hej!! 

Jag ligger i sängen just nu och bloggar, himla skönt. Ska strax krypa under täcket och sova 05.00 ringer klockan imorgon så gäller att vara en pigg och glad tjej då!! :D 

Anyways, idag efter skolan så träffade jag Marie en sväng. Bakade en kaka. Fick ont i magen. Åkte hem. Haha. 


Men nä, nu måste jag sova! 


LADDAR FÖR ATT JOBBA

Hej på er!!


Jag sitter i soffan hemma just nu, har precis duschat! Om två timmar börjar jag jobba, 12 timmar står på schemat. Känns sådär men jaja. Förkyld har jag blivit också! Ååh. Hoppas bara att jag håller mig vaken i natt. Kanske får gå in på ica innan och köpa lite godis som jag kan äta när kidsen har lagt sig :D
 
Jaja, igår kväll tog jag det bara lugnt, tittade på idol och la mig typ 22.30 eller nått sånt, haha! Himla tidigt.
 
Ja, jag har faktiskt ingenting vettigt och skriva egentligen. Bara mest säga hej! Hihi.

DRAMA

 
TJÄÄÄNA!!

Här sitter jag i sunkiga gamla kläder, haha! Jag har fan pluggat hela dagen idag och jag är färdig med min uppgift! Okej, jag är inte nöjd. Men den får bära eller brista helt enkelt!
 
Jag ska nog sätta mig i soffan med drama böckerna, försöka läsa lite och sen ska jag kolla på idol och bara vara! 
 

BARA ETT SNABBT INLÄGG SOM ENBART ÄR OM SKOLAN TYP

HELLOO!!
 
Sedan några timmar tillbaka har jag suttit med näsan i böcker, anteckningar och gud vet vad. Försöker att bli färdig med min bilduppgift nämligen. Hade tänkt göra det i helgen men jag ska jobba natt fredag till lördag så efter det kan jag behöva vara lite ledig, hehe.
Anyways, det går framåt i alla fall. Har lite mer saker som ska tas med sen är jag nog ready!
 
Idag var det meningen att jag skulle åkt till skolan, men eftersom det regnade tog jag bilen, så när jag kom till resecentrum fanns det inte en enda parkering! Liksom va? Skit arg blev jag. Åkte runt överallt i närheten för att hitta en parkering men nä, omöjligt! Så, jag missade min buss. Vart arg! Men samtidigt lite yees! För då har jag tid att plugga hemma!
 
Jaja, mycket skolsnack nu. Men blir ju det när jag spenderar alla mina timmar i skolan typ, hehe.
 
Jaa, och på lördagkväll, tror jag att jag ska hem till Marie och bara hänga! Ha myskväll. Det pratades om det i början på veckan i alla fall!
 
Jaja, back to study! Hörs!

GALAXY IS NICE

 
 
HEJ!!

Jag har varit i skolan hela dagen idag. Fixat och grejat med lite i vårt arbetslag. Så nu är vi på banan så att säga, himla skönt!
Jag somnade typ direkt på tåget hem från Uppsala, men vaknade i panik för hela vagnen blev typ tom i Tierp, så jag bara vafan ska man byta tåg?! Men nä, det behövdes inte.
 
Anywyays! Idag har jag glidit runt i mina coola galaxyleggins idag. Nej, jag hade inte min gråa tröja till. Bara så ni vet, hehee. Som jag beställde via candybykeela.se!
Finns himla massa fina saker där som jag vill beställa, men inte nu! Hehe.
 
Jag tänkte också att jag skulle försöka plugga lite nu, men ja, jag har typ, noll ork! Men jag borde verkligen så att bilddelen blir klar någon gång!

MYSKVÄLL

Godkväll! 
Jag sitter i soffan just nu, bläddrar mellan idol & how i met your mother. Hihi. 
Jag ska typ gå och lägga mig när idol är slut, himla trött. Imorgon ska det redovisas i skolan, hoppas det går bra! 
Måste hem och plugga efteråt också, blä. 

Nä, tänkte mest bara tala om att jag lever, jag har himla mycket i skolan nu så kommer antagligen bli glest med inlägg, men när tid, lust och ork finns så slänger jag nog in något inlägg! 

PLUGGI PLUGGI ALL DAY LONG

Hej hörrni!!
Äntligen är det helg! Dock sitter jag i soffan och ska försöka börja med mina skriftliga uppgift som skall lämnas in i mitten av oktober.
Jag ska försöka i alla fall att få ihop ett utkast av arbeten denna helg så att jag enbart kan finslipa den innan den verkligen ska lämnas in!
 
Anyways! Igår när jag kom hem från skolan så åkte jag och Niclas direkt ut till Bovik, hem till Carrol och Thompen, vi hade med oss pizza, hamburgare och cola. Hehe. 
Jag och Niclas har jag ändrat lite på våra matvanor, vi käkar enbart sallad/grönsaker till måltiderna så att äta pizza var inget bra allternativ. Ont i magarna fick vi och inte ens en halv pizza orkade vi äta... Himla tokigt!
Men det är ju fortfarande väldigt gott med pizza!
 
 
Jaja, nu ska jag sätta fart med uppgiften så kanske jag blir klar idag till och med! :)

NEW JACKET

Hej på er!
Vet att bloggningen inte varit så bra den senaste tiden, har egentligen massor jag vill blogga om men har typ inte tid! Är i skolan hela dagarna i stort sett och sen har jag massor att göra när jag kommer hem, himla trist! Men det är bara att bita ihop!:) 

Anyway, igår beställde jag hem kanske en hur snygg jacka som helst från Nelly. Kommer kunna ha den till typ allt ju, himla bra! Plus att nu har jag två jackor att välja bland i höst, hihi. 


Ganska så snygg va?? Kostade 699kr! Hoppas att den passar bara. Hatar storlekar som är xs/s och m/l. Så jag körde på en xs/s så hoppas jag den passar! 

Nog om det, tillbaka till allt som har med skolan att göra. Jag har idag läst ut en hel bok. Jag har lite mer än en halv kvar, så jag ska försöka plöja igenom den någorlunda sen bara vara resten av dagen. Eller, börja med bilduppgiften, om jag har ork!




Vardagsrumsfönster. Dock byttes fönsterbrädan och annat krimskrams kom dit. Hehhe.
 
 Ljuslyktor som varit med länge, hehe. Dom har inte fått någon bra plats ännu bara..
 
 
 Detta är en del av köket vårt. Himla fint. Faktiskt. 
 

Eftersom någonting strulade med att ladda upp bilder får ni bara se tre stycken nu.
Plus att jag var och köpte lite små nya saker idag också, hehe. Som ni självklart ska få se, men inte nu! Hehe.
 
 
 
 

FIRST DAY

Hej!
Idag var det första dagen i skolan efter sommaren. Verkar som det kommer bli en himla rolig kurs!
Imorgon är det dags igen, 10.15-12.15. Efteråt ska jag nog stanna kvar i Gävle och träffa Maria. Himla trevligt. Får döda lite tid på stan innan hon slutar.

Jag gör test bloggning från min nya iPad. Hihi. Himla nöjd.


RSS 2.0