JAG ÄR LYCKLIG MED DIG

Okej, nu har jag blivit jäkligt dålig på att uppdatera här igen. Hm, ja vad har hänt den senaste veckan då?
- Jo, jag har blivit sjuk, förkyld och har nog haft lite smått feber skulle jag tro.
- Jobbat även fast jag var sjuk, var tvungen eftersom mitt jobb är dumt i huvvet. Kanske dags att gå ifrån det där, återstår att se, måste nog få bättre koll på hur mycket man kommer jobba inom förskolan innan.
- Jag har fått lämna in min älskling, ja, min iphone, haha. Den krånglade massor så nu är jag handikappad. Hoppas det går snabbt att få ett kostnadsförslag. Blir det för dyrt ska jag skaffa en iphone 4s. Wohoo!
- Har umgåts massor med min fina pojk, jag älskar honom.
- Längtar massa till helgen för då kommer min bästa vän Anna upp och hälsar på mig! Saknar henne!


CAUSE THIS FEELS KIND OF NICE

Hej!
Sitter i personalrummet just nu på en förskola i sandviken och har rast till halv 12 sen är det dags för barnen att äta lunch! Än så länge går första dagen bra tror jag, lite mycket i början man vet inte hur det fungerar och sånt men försöker iallafall!
Slutar kl 14 så då ska jag hem och vila lite sen får man se vad som sker!


EVERYBODY HURTS JUST A LITTLE TOO MUCH EVERYBODY HURTS BUT IT'S NEVER ENOUGH

Hallå!
Idag har faktiskt varit en bra dag! Jag ska börja som vikarie på olika förskolor runt om i Sandvikens kommun! Kommer bli jätte roligt tror jag så jag ska faktiskt göra min första dag redan imorgon, spännande! Är redan lite nervös faktiskt!
Sen åkte jag ner på stan och klippte mig, inte riktigt hunnit känna efter ännu om jag är nöjd men det kommer!Och nu ska jag bara fixa mig lite och sen åka ner till Elin och umgås med henne!
Köpte hårfärg idag också men den får jag styra i imorgon!
Skriver mer då!

I JUST CAME TO SAY HELLO

Hallådär!
Just nu sitter jag hos Niclas och bara tar det lugnt, har precis käkat lite mat, pasta med laxsås, var asgott men nu är jag hur mätt som helst så jag dör lite!
Imorgon ska jag upp före kl 9, ska på informationsmöte för att kanske få vara med i vikariepoolen i Sandviken, vilket betyder att jag kanske får möjlighet att arbeta på förskolor runt om i Sandviken. Skulle vara hur kul som helst!

Nä, nu ska jag kolla på Gossip Girl på TV, dock har jag ju redan sett avsnittet men i alla fall.. Är gött slökollande eller hur man ska säga.

HOW DO I KNOW

Jag är så sjukt rastlös just nu, tror jag avlider lite snart. I alla fall, ikväll ska jag jobba och jag är inte ett dugg pepp faktiskt.
Undra bara vad jag ska roa mig med fram till kl 22 ikväll? No idea.
Sitter hos Niclas och chillar lite atm, får se om jag hittar på någonting annat eller så.
Beställde biljett till Thåström idag också! Fy vad bra det kommer bli. Måste bara hitta en kompis som vill följa med mig, kan ju inte gå själv liksom... haha.

DET ÄR ATT LEKA MED ELD NÄR DU DRAR UPP DEG HÄR IGEN FÖR DU SER I MINA ÖGON ATT JAG FÖRSVANN FÖR LÄNGESEN

tur att man inte har någonting i belastningsregistret, haha, ska på informationsmöte på måndag om att börja jobba som vikarie på förskolor! Får se hur de blir med den saken! Anyway, sitter och kollar på vänner atm och kommer nog antagligen göra det hela kvällen också, gött!


DU OM NÅN BORDE FÖRSTÅ, ATT MAN INTE GÖR SÅHÄR MOT MIG

Idag har jag bakat chokladbollar, dom var helt okej goda men inte 10/10!

Snart ska jag åka ner till Niclas och mysa med honom, då blir jag på bra humör igen!

Haha fan vad mycket jag har bloggat mycket idag, rätt roande!


THIS DAY IS REALLY BOORING

Bara så ni vet är jag upptagen med att titta på skilda världar, men om en stund ska jag tillverka en smyckeshängare! Kommer nog bli nice, när jag orkar fixa bara, haha!
Äh hörs nu ska jag fortsätta titta vad bovalius har för sig:) haha


IT'S HARD TO BREATHE WHEN YOU'RE STANDING ON YOUR OWN

Bilder lånade från weheartit.com


Just nu är jag svag för svartvitt, allting blir så mycket starkare, så mycket finare.
Just nu är jag svag för dig, du gör mig så mycket starkare och finare.

JAG DÖR LITE VARJE GÅNG JAG HÖR DITT NAMN

Igår jobbade jag som sagt, det gick bra men hatar att vara på Lobby, folk beter sig så jävla äckligt där. Men anyway, vart en bra procent i alla fall!

Sitter just nu hemma hos världens bästa Niclas, han letar efter the sims till mig så jag kan spela det, wohoo. Haha, töntigtjej_89!
Äh, idag kommer bli världens slappaste dag, bara så ni vet. Hörshej.

WOOOOULDNT IT BE NICE LALALLALALAAA

Sitter just nu hemma hos Elin i soffan och chillar, väntar på att klockan ska gå lite så man får jobbet överstökat, börjar kl 23 idag och jobbar till 02 så blir bara tre timmar, hur skönt? Jätte!
Sen ska jag hem till Niclas och krama sönder honom, tror jag, höhö!


CAUSE YOU MAKE IT HARD TO BREATHE SOMETIMES

Godmorgon! Får man säga så nu? Iallafall, för att citera Elin, jag är helt slut som artist! Var längesen jag var såhär död efter jag jobbat på natten, fyfan! Huvudet bara spränger och jag har ont i hela kroppen (ja jag tycker liite synd om mig själv)!
Iallafall, idag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, får se om jag bara ska chilla hela dagen. Hoppas till tusen att jag inte blir inringd på jobb för då måste jag jobba, åååh... Kommer få jobba vet det för alla på detta place är sjuka hela tiden ju, typ!!
Okej, nu ska jag sluta vara negativ! Ska käka en macka nu och glo på lite tv! Pusshej!

Btw, killen på bilden är världens finaste!


A TRUE STORY

‎"Det finns nästan alltid lite ärlighet bakom jag skojar bara, lite kunskap bakom jag vet inte, lite känslor bakom jag bryr mig inte och lite smärta bakom det är lugnt."

EVERYBODY AROUND ME SAYS THAT MY TIME IS RUNNING OUT

Tjenare!
Även fast jag sitter vid datorn är jag för lat för att blogga därifrån därför kör jag från iphonen nu!
Kom nyss hem från Niclas och tänkte söka ett jobb som jag hittade på platsbanken! Ikväll händer det faktiskt ingenting, ska jobba nere på åttan ikväll så det blir väl chilla hela dagen med vänner typ! Haha!
Nä, nu ska jag söka jobbet innan jag glömmer bort det, hörs.


I LOVE YOU

Världens bästa


SOMETIMES YOU MAKE ME A BETTER PERSON SOMTIMES YOU BRING OUT THE WORST

WoopWoop!
Jag känner mig sådär lite smått halvseg idag faktiskt om jag ska vara ärlig. Har blivit rätt så snorig också men det var ännu värre igår, hoppas det inte är någon dunder förkylning som spökar!
Anyway, idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska roa mig med, är ju fredag i alla fall men nä, jag vette fan alltså vad som sker. Blir lugnt i alla fall!
Okej, jag har egentligen ingenting vettigt och skriva så jag tror jag ska kolla in en massa vänner avsnitt istället, hörs när jag har någonting mer vettigt att komma med liksom!

FUCK THIS IT ISN'T FUNNY ANYMORE

Hejsan!
Jag sitter just nu på jobbet, trött som jag vet inte vad. Var skit jobbigt att gå upp idag för jag vet att den här dagen kommer vara hur lång som helst! Ska jobba nu från 8-12, sen ikväll ska jag jobba 22-02! Inte ett dugg pepp. Speciellt inte på att jobba ikväll! Jag vill ha ett nytt jobb som är roligt.
Äh, snart är det dags för en liten rast. Får uppdatera mer senare! Hörs hej!


IT'S NOT WHAT IT LOOKS LIKE

Tjenare!
Sitter just nu på jobbet men har tagit mig en lite snabb rast så då passar jag på att blogga lite! Anyways, slutar kl 12 så efter det ska jag hem till Niclas och se ifall han har vaknat till liv.
Helgen har faktiskt vart riktigt trevlig! Var på hockey i lördags, Brynäs vann, kul för dom!
Skriver mer senare jag måste jobba en halvtimme till nu!


RSS 2.0