HEY HO LET'S GO

HEJ HOPP!!
Nu var det himla längesedan, men har typ haft noll ork till att blogga. Jobbar ju hela dagarna verkligen, så när jag kommer hem vill jag bara äta och sova. Haha. Kul sommar jag kommer ha.
Nä men. Igår efter jobbet tog jag och Maria en sväng på stan, jag fyndade tre par byxor för typ 500kr! Hur bra? jag som har noll byxor också att använda, så det tyckte jag kändes himla bra faktiskt.
Sen kom stora syster på kvällen också, vi chillade mest bara då, lagade lite mat, snackade och kollade på film.
Idag tog vi bilen ut till årsunda, hon badade men jag tyckte det var kallt i vattnet så, nä, jag badade inte. Om en liten stund så ska jag fixa mig lite, sminka mig osv, ska iväg på bröllopsfest för några som Niclas känner. Sen ska vi faktiskt gå på bio! Så mysigt!! Bara jag och min älskling. 
 
Nej, ska sätta lite fart här nu så hörs vi lite senare, eller imorgon.

MIDSUUUUMMMMEEEER

TJÄÄÄÄNARE!!
Solen skiner idag och jag är lite trött! Är fan inte helt kry alltså men ja, vad ska man göra? Svårt att bli av med denna snuva nu under sommaren också.... JAJAJA!!
 
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll. Jag måste typ kolla om Marie har någonting jag kan låna alltså, haha! Ska ändå över dit och hämta smink så, då kan man ju se om hon har något trevligt i garderoben!!
 
Lalalaaa, jag skulle ha dammsugit idag. Visade det sig att det finns ingen dammsugarpåse!! Gaaah. Är ju fett stökigt och lortigt här hemma ju!
Hörs sen.

WAKE ME UP WHEN IT'S ALL OVER

HEJSAN!!
Idag var jag hemma från jobbet, mådde kasst imorse, hade nog feber och var alldeles tung i huvudet så jag stannade hemma och sov himla länge. De var behövligt kan jag lova.
Annars då? Jo, mot kvällen så åkte jag och Niclas till hans föräldrar och grillade. Himla gott var det. Så fick vi jordgubbar också!! Hur jävla gott var inte det då? Typ vart sugen på det sen jag köpte mina mögliga!!!
 
Imorgon är det ju midsommar. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig eller någonting. Himla trist!! Ville typ vara asfin, men ah, kommer säkerligen vara enda tjejen som är där också.. As usual. 
Men det blir nog himla trevligt ändå! Har ju en 3 liters vin dunk med mig så, haha!
Nä men ska ha det till på lördag också, för då ska vi åka båt med Carrol och Thompen. Spela kubb osv ni vet. Bara ha det gött! Dvs. Om jag inte är allt för bakis, som det lätt kan bli ibland.
 
 
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Är lite rastlös men har ingenting och göra. Ska väl kanske lägga mig och sova snart, hehe.
 

MY NEW JACKET

HEJ HÖRRNI!!
Sorry att jag inte bloggat på ett tag men har varit lite nere. Nu känns allting mycket bättre faktiskt. Men så kan det vara ibland!
Idag på jobbet gick det riktigt bra, om jag får säga det själv, hehe. Köttade på som fan! Och sen gick jag in på Studentportalen och såg att nu är det "sommarlov"!! Haha! Klarat allt nu!! Himla skönt!
Sen efter jobbet gick jag och Maria på stan, köpte ett par jeans. Men måste testa dom lite mer innan jag bestämmer mig för att behålla dom, hehe!
 
anywaaaays. jag tänkte äta jordgubbar idag, som jag btw köpte typ igår! Men dom va redan möggliggaaa!!! på riktigt?! Vart hur ledsen som helst. Men ah, får väl köpa nya då.
 
Jajajajaa, vi hörs imorgon typ. Ni kan få se bild på min nya jacka så länge, hihi.
 

MY DAY

HEJ!!
Slänger in ett snabbt inlägg här nu! Jag har typ fullt upp hela dagarna och när jag kommer hem är jag så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Kan bero på att jag ätit lite dåligt dom senaste dagarna, de ska det självklart bli ändring på!!
Anyways, jag tänker snart fixa en matlåda till imorgon och så ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog sängen för att sova. Upp 5.30 imorgon igen för att jobba! Heejja! Snart är det helg igen!


WORKI WORKI

Hallå där!
Jag ligger just nu i sängen, ska sova alldeles strax! Ska upp vid halv sex imorgon bitti...
Idag jobbade jag till 18, då åkte Maria med mig hem, hon ville se hur jag bodde osv. Sen åkte vi till Jensas för att käka lite mat. Himla trevlig kväll!

Nu ska jag borsta tänderna så, vi hörs imorgon!
Detta åt jag idag, haha.


XOXO

Hej hörrni!!
Jag var ut på en promenad med Marie, ungefär 6 km tror jag vi gick. Va himla skönt. Känner mig rätt trött nu fast jag sov efter jobbet, haha!
Men kommer slockna snabbt ikväll tror jag allt. Ska kika ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar hade jag tänkt!:)
Snygga chuck bass! Haha!

Anyways. Imorgon blir det jobb 9.30-18.00 tror jag det är, bör dubbelkolla så jag inte kommer för sent eller så, haha!
Nä men de ska bli kul! Trivs himla bra faktiskt! Fick göra lite admin idag också, va roligt!:))
Nä men oj vilket tråkigt text inlägg de blev nu.. Godnatt!


DETAILS OF TODAY

Tjäääääna!!
Sitter hemma i soffan och kollar på gossip girl för tillfället, ska nog ta och dammsuga lite snart, haha, gjorde aldrig det igår. Lalala.

Vart pizza till middag ikväll, va inte sådär skit gott om man säger så. Ångrar att jag inte ställde mig och lagade mat.

Anyways, sneakpeak på min outfit idag.


UP IN THE AIR

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen in till Gävle. Börjar jobba 7.45! Lite tidigt in kanske men orkade inte sitta på resecentrum och vänta till 7, haha! Tänkte gå och köpa frukost på pressbyrån om inte annat.
Jobbar till 16.15 idag, kommer säkerligen vara helt slut då! Men men. Jag uppdaterar mer när jag slutat eller kanske har rast liksom, det märks! Hihi.

Satt och kollade på weheartit här om dagen. Alltså, vart köper man dessa Vans?! Sjukligt snygga.


I LOVE YOU BUT I LOVE ME MORE

Hello!
Haft fullt upp hela dagen men ändå inte. Som jag skrev tidigare har jag städat och donat en himla massa och nu byter jag sängkläder. Roligt att veta va? Haha.
Jag ska försöka plocka ögonbrynen snart också tänkte jag. Hehe. Gör ju så jävla ont så när man är klar med ena ögat är man i sån pain så man skiter i det andra, haha, typ.
Eftersom jag gillar mig själv så mycket får ni en till bild på mig idag. Haha.


PINK

Blev en tur till Valbo idag, igen. Haha Ikea denna gång och en snabbis in på Gina tricot för att köpa en halsband och en pincett.
Det som köptes på Ikea kan vi tyvärr inte få upp idag.. Äger inget vattenpass, blä. Men niclas lovade att fixa det tills imorgon:)
Nä, ska fortsätta städa och greja här hemma. Himla trist men det måste typ verkligen göras här hemma. Haha.
Så här såg jag ut idag också btw. Med rosa converse.


STÄDDAG

HEEEELLOO!!
Jag ligger just nu i sängen och har tagit mig en liten paus i att städa. Försöker organisera allting. Sedan vi flytta är ju inte allt helt klart liksom. Utrymme för saker och ting finns inte på samma sätt alls, vilket gör mig lite frustrerad!

I alla fall. Ska försöka städa hela lägenheten någorlunda idag. Dammsuga, plocka och greja, ni vet.
Skulle nästan behövt åka på Ikea och köpa hyllor osv. Men orkar inte. Tar det någon annan dag.


JÄVLA TOMTAR

Fan alltså. Nu är jag arg. Imorgon ska Telia få med mig och göra. Kan jag lova. Jävla tomtar som jobbar där alltså.
För det första; jag har angett en max gräns som mina fakturor ska ligga på varje månad. Men senaste månaderna verkar det inte vara aktuellt överhuvudtaget.
För det andra har jag typ ingen surf längre, vilket jag måste fråga dom om också.
Och för det tredje fick jag ett mail om att jag betalat in min faktura två gånger. Ööööh? Kan vara fake mail också. Måste dubbelkolla.

Nä fan. Nu får de gärna bli november så jag kan säga hej då till både Telia och denna trötta iPhone!!
Godnatt!!


SHOPPING

Blev en tur till Valbo med niclas i alla fall. Det jag tänkte köpa hittade jag såklart inte. Trött blir man.
Men kom hem med detta + vanliga svarta leggins.
Lite nytt i garderoben i alla fall.
Ingen aning vad som ska göras ikväll. Men kan ju hoppas att de blir något kul i alla fall.


STARTING THE DAY WITH A WORKOUT

Idag skiner solen ute hörrni!! Jag ska starta morgonen med att träna. Ska nog köra en hel timme faktiskt. Sen ska sängkläderna tvättas klockan 12. Och igår frågade jag om niclas ville till Valbo och shoppa lite idag. Så jag hoppas han fortfarande är sugen på det, annars blir jag fan arg, haha.

Nä. Vi hörs senare. Jag ska kötta nu.


SUNNY SUNNY DAY

HALLÅ HÖRRNI!!
Nu var det några dagar sedan jag bloggade, men har typ inte haft tid! 
Igår efter jobbet var det personalfest, himla trevligt! Vart käk, lite öl osv och sen bar det vidare. Jag, Maria och Madelene valde att styra om helt och ge oss ut på krogen istället. Var mycket folk och lite sådär halv kul!
 
Idag vaknade jag upp, pigg och glad! Vart ju inte så mycket öl igår så jag mådde himla bra. Jag och Niclas åkte till Jysk, Rusta och Bärnö för att införskaffa saker till balkongen. Det har varit mitt projekt idag.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för imorgon är det dags för jobb igen, 9-17.30! Hiiimla lång dag men det går nog undan ändå hoppas jag på!
 
Här får ni en liten halvdålig iPhone bild på hur det ser ut på balkongen efter jag grejat! Hihi!

TRÖTT CHEY

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska gå och lägga mig!
Är jobb som väntar imorgon! Trivs himla bra faktiskt! Mycket bättre än vad jag trodde, vilket är himla roligt!
Så imorgon efter jobbet är det även personalfest! Blir en överraskning vart vi ska någonstans.

Anyways. Gjorde klart det sista med skolan idag inför sommaren. Hur skönt?! Hoppas bara att det blir godkänt men ah, annars är det väl bara att komplettera.

Nä, nu måste jag sova! Här får ni en trött bild på mig så länge, haha.


SÖNDAG OCH DEN ÄR I FULL GÅNG

TJEEEENARE!!
Jag sitter just nu i köket och försöker plugga lite. Går lite sissoodääär. Men framåt kommer jag i alla fall. Anyways. Igår gick jag och Marie till Ica för att handla lite godsaker. Jag köpte chips och glass. Mums. Idag är jag typ sockerbakis, haha!
Vi kollade också på filme "Ego". Den var faktiskt bra! 
Sen försökte jag bleka håret på Marie också, gick väl sådär. Haha! Hon kommer nog aldrig låta mig göra det igen om jag säger så. Sen la vi också en varsin ansiktsmask. Niclas vart också sugen så han la också en, haha!
 
Nä hörrrni. Här har ni två risiga bilder på mig. När jag skrivit klart denna ska jag belöna mig med ett träningspass framför Wii:et. Yeeey!
 
 

LÖRDAG NÄR DEN ÄR SOM BÄST, TYP

TJÄNA!
Värsta härliga dagen har det varit hitills. Lite små ångest över skoluppgifterna men jag gjorde nyss klar de ena. Så nu är det bara två kvar, wihoo!
Spenderade några timmar ute i solen med Marie! Blev pizza också så då joinade Niclas och Thomas också.
Snart ska jag iväg till Ica och köpa nå gott till ikväll. Ska färga håret på Marie och sen ska vi se på den svenska filmen Ego. Undra om man ska köpa lite chips tro, hihi. Och cola. 
 
Jajaaa, vilket jävla inlägg. 
Nu ska jag iväg!! Hörs hörrni!
Är för övrigt jävligt nöjd att jag gjorde ena uppgiften idag. Wihoo! Imorgon ska jag göra klart de andra två! Jag dör så bra jag är, haha!!

RSS 2.0