FUCK ME. I WANTED TO BE THERE TOOO!!

På tal om någonting helt annat.
 
Något jag är sjukt jävla arg på mig själv över är att jag inte varit på Peace and Love detta år. Hur mycket bra artister var det inte där då?! Kanske hur många som helst!
Men mitt snåla jag tyckte inte riktigt att det va värt 2000 spänn för det, tyvärr. Plus, igen, att jag troligtvis inte hade haft en enda kotte att åka dit med. Livet är fan inte alltid bra.
 
Igår, om jag minns helt rätt, så spelade Kent. Jag hade väl också velat sett det? Och Thåström? Och Lars Winnerbäck och massa annat jäkla bra! Och typ Rihanna bara för att.
Jag försöker intala mig själv att jag är för gammal för festivaler men fan, blir man någonsin för gammal för att campa med huuur mycket folk som helst, lyssna på musik hela dagarna och dricka öl? Nää, tror inte det!
 
Säger detta varje år men fan!! NÄSTA ÅR SKA JAG VA DÄR!! 
Bara så ni vet. Men jag är inte bitter, haha! Lite kanske. Såna här saker är det enda som gör mig avundsjuk, när folk åker iväg på saker jag också vill göra, haha.
 
Men om man säger såhär, alla som varit där har säkerligen haft världens bästa vecka hitills 2012! Förutom att ett x antal personer blev träffade av blixten, inte nice!
Skitsamma! Jag hoppas alla som varit på Peace and Love haft det awesome och att man lämnar Borlänge med ett jävla leende på läpparna!:D
 

SEE YOU TOMORROW

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa ner i sängen tillsammans med en bok. Har börjat läsa "I am Ozzy" på engelska. Jävligt givande.
Hörs imorgon! Blir det både springtur (troligtvis) och marknad!

I LOVE THESE JEANS AND TODAY I BOUGHT THEM!!

Gookväll! Typ!
 
Jag och Niclas har precit kollat på en film, "man on a ledge" heter den. Helt okej film. Handlar om en kille som är oskyldigt dömd för han stulit en diamant och vill sen bevisa för alla att han är oskyldig så han hotar med att han ska hoppa från ett högt hotell tak medans hans bror och broderns flickvän bryter sig in för att ta diamanten så de kan bevisa att han är oskyldig.
Något sånt, haha, jag är sämst på att beskriva filmer. I alla fall skulle jag ge filmen 3 av 5.
 
Anyway! Tidigare idag satt jag inne på Junkyard.se och kollade runt! Ingen kan väl ha missat deras super rea?! Jag kikade i början av veckan och tänkte då klicka hem ett par Humör jeans, velat ha såna jag vet inte hur många år, anyway, jag gick in idag och chansade på att de fanns kvar, och självklart! 45% rabatt fick jag på dem! Hoppas fan i mig att dom passar när jag får hem dom också!
 
Valde ett par svarta eftersom jag tyckte inte de andra va så jääkla snygga i färgen! Woop woop.
Kanske inte världens bästa tillfälle att köpa jeans men fan, dom är föör snygga. Jag vill att det ska bli måndag, eller ja, tisdag typ nu så jag kan få hem dessa!:)
 
 
Har en känsla av att, passar jeansen, kommer jag bo i dem jääämt! Jag dör. Dom är coola!

MYSFAKTOR

Blir ett litet snabbt inlägg nu här igen!

Igår gick jag och några vänner ut på Napoleon och käkade, drack några glas vin och sen gick jag hemåt. Räckte för min del, inte för att man fått för mycket att dricka utan för jag va sjukt trött!

Har legat på soffan i stort sett hela dagen, ska fortsätta med det för imorgon ska jag va rätt så pigg! Försöka mig ut på en springtur på morgonen och sen ska jag och Niclas åka till Ockelbomarknaden en sväng!

Nä, nu ska vi snart se på nån film Niclas fixat, får se vad det blir, haha! Ha en bra kväll alla!:)

Btw, har handlat chips, godis och cola till ikväll för över 100spänn. Tror det räcker faktiskt. LÖRDAGSMYS.

OUT TO EAT SOME DINNER

Hej där!
Bloggar lite dåligt men har jobbat hela dagen, ända fram till 15.30, sen när jag kom hem la jag mig på soffan och vilade till prick 18.00! Då var det bara snabbt att fixa sig för ska iväg och käka lite middag med Marre, Krillan och Elin! Blir super trevligt, hoppas jag!
Ska testa på ett nytt ställe här i Sandviken, haha! Tydligen något spanskt ställe, eller ja, spansk mat, ingen aning.
Jag är i alla fall hungrig, och sugen på ett glas vin.
Hörs imorgon!

I WANNA BE SOMEBODY BE SOMEBODY SOON

Hallå där!
Har precis varit iväg och storhandlat med Niclas, skulle gjort det igår men det blev inte av. Så nu är kylen och frysen rätt så full igen, haha!:)
Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, ska troligtvis ut och springa med Marre när hon slutat jobba, är nog det jag vet

Ska göra i ordning lite lunch strax också. Handlade en massa så vi skulle göra tacos i helgen men vi vart alldeles för sugna på det nu så det blir till lunch istället!:D Gott!!
Nä, ska börja fixa i ordning det nu så skriver jag lite mer senare!:)

I THINK I JUST WANNA EXPLODE!!

Har ni någon gång känt att ni har kommit till en punkt där allting bara är skit? När man känner att alla människor runt omkring en inte längre ger någon energi till en längre. När man enbart går runt och stör sig på allt och alla utan att säga någonting till personen i fråga?
 
Har kommit in en sådan period just nu. Jag känner att dom flesta människor runt omkring mig bara tar energi ifrån mig, ger ingenting tillbaka. Vad jag har "lärt" mig så är det väl ändå så att kompisar ska ge energi, inte ta?
Vad gör man egentligen åt en sådan sak?
Jag är en person som är lite konflikträdd, jag behåller ofta saker och ting inom mig istället för att ta upp det bara för jag är "rädd" för att personer ska bli sur eller irriterade på mig. (Tycker inte om sånt)
Men i alla fall, hur lägger man upp sådant på ett schysst sätt utan att personen ska bli arg? Och anledningen till att jag inte säger något är att jag VET, att det spelar ingen roll hur jag lägger upp det så kommer personen i fråga bli arg och irriterad på mig.
 
Jag tycker sånt här är sjukt förvirrande och jag vet egentligen inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag kommer nog snart enbart börja hålla mig inomhus och hemma för att slippa sånt där skit.
Och skulle man återigen, säga någonting skulle man få så mycket skit av personen att man undrar hur bra kompisar vi egentligen är. Jag känner inte att jag vill berätta allting för dig längre, när jag får reda på att du ljuger för mig.
 
Sådant gör att det gör det väldigt svårt att lita på folk, och så undrar dom såklart varför? Jag säger inte att jag är världens bästa kompis, för det är jag inte, absolut inte. Jag är världens tönt egentligen eftersom jag bara håller käften om det här istället för att ta upp det, va är det för jävla sätt? Men när man vet att det inte kommer göra någon nytta så känns det som det kvittar.
 
Ja, kanske världens drygaste inlägg, jag kommer inte ens orka läsa igenom hela inlägget så det kanske står samma sak två ggr, haha! I alla fall, ibland är det bara skönt att få skriva av sig lite grann.
Just remember, life ain't easy.

I'M SO PROUD JUST SO YOU KNOW!

Hallå där!
 
Eftersom jag var ledig idag passade jag på att ta en promenad på morgonen, eller ja, vid lunch tid! Blev 6km idag bara. Men det är bättre än ingenting. Igår gick/sprang jag och Marre över en mil! Sjukt nöjd!
 
Sen har jag även gjort lite lunch, blev lax+sås+gurka. Gottigt!
 
Vad har jag för planer för resten av dagen då tro? Well, som det ser ut nu så ska jag nog städa lite, plocka undan massa osv. Kanske gå och handla, eller om jag ska ta det imorgon, inte bestämt än. Kanske träffa upp Marre för en kaffe nere på stan, vi får se :)
 
Nu blev det sånt där tråkigt inlägg utan bild igen, haha, men äh, jag fixar det till något annat inlägg! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på lite Big Bang Theory!:)

FINALLY!

Hej där!
Nu funkar det äntligen att blogga från blogg.se! Kanon ju! Så imorgon kommer jag göra ett ordentligt inlägg bara så ni vet liksom. Jag lever faktiskt.
Jag har hittat en ny drog jag Hållt på med hela kvällen, song pop!! Finns på AppStore! Hur kul som helst, om någon är sugen att spela så heter jag "saand" :)
Hörs imorgon!:)

IF I USED TO LOVE YOU BABY AIN'T NOTHING LIKE I'M LOVING YOU NOW

Godmorgon!
Blir mobilbloggning nu igen eftersom jag inte kommer åt bloggen via datorn..

Anyway! Midsommar vart en helt okej kväll! Drog till Niclas kompis Johan och va där hela kvällen, bra sällskap, spelade kubb och blev en del drickande, riktigt trevligt faktiskt!
Igår mådde man dock lite som man förtjänade, haha, men lätt värt! Idag är det söndag och jag har ingenting planerat, ska jobba imorgon, skönt! Så ska nog bara bli en riktig slappar dag!
Försöka få fart på bloggen och i värsta fall får jag väl skapa en ny..
Hörs sen!:)

Bjuder på en bild på min fina pojke från i fredags, haha, ser ju skapligt nöjd ut iaf!


OH SO ANGRY!!

Hallå där! Helt ärligt, vad har hänt med blogg.se? Jag kan inte blogga längre, finns tydligen ingen blogg att blogga på?!
Därför får det väl bli ett mobil inlägg nu då!

Midsommar är det idag, jag har inga speciella planer faktiskt, men jag är sugen på att grilla, får se om de kan styras upp! Ikväll ska vi nog iväg på en fest hos en av Niclas kompisar, hoppas på att det blir trevligt!
Jag har köpt vin och ett vin som jag inte provat förut, är lite sugen på att smaka på det redan nu, haha!
Anyway! Jag ska försöka fixa bloggen imorgon! Ha en bra dag allihopa!:))


AFTER ALL WE HAVE DONE IT'S STILL RUNNING IN OUR VEINS

Hallå där!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen idag men har haft fullt upp!
Dagen började med ett besök på Gävle sjukhus, gick bra. Dom hittade inga som helst fel, tyvärr.. eller ja, känner lite så för jag vill ha ett svar.
Sen åkte jag och Niclas till Valbo och spenderade lite pengar på IKEA, ny tvbänk, kuddar till soffan, galgar och lite sånt kom vi hem med, super bra! Så nu har det blivit en liten förändring i hemmet, känns skönt faktiskt.
Resten av dagen har spenderats med att bygga ihop möbeln och flytta om och greja en massa, lillasyser kom även på besök med lite jordgubbar!

Nu ska jag spendera resten av kvällen i sängen, min mage mår inge bra just nu. Skulle aldrig ätit den där pizzan jag var så sugen på.. Skyll dig själv Sandra! Åh.

Jaja, vi hörs imorgon!:) Godnatt.

IT ALL STARTED WITH THE BIG BANG

Gokväll!
Ligger i sängen och bloggar lite från mobilen just nu, kollar på the big bang theory, är alltid kul!:)

Imorgon ska jag in till Gävle sjukhus för röntgen på min mage, hoppas allt står rätt till fast ändå inte för jag vill veta vad som är fel. Bara så ni vet liksom. Ska lägga mig och sova om ett tag! Hörs imorgon! Godnatt!:)


THE BIG BANG THEORY



HAHA! jag dör, seriöst. Det här är lika roligt varje gång!! Älskar big bang!

JAG ÄLSKAR DIG



Jag älskar dig. Den finaste som finns. (Bilden är enbart för att han aldrig vill vara med på bild..)

GOOOD MORNING SUNSHINE!



Godmorgon hörreni!
Idag känner jag mig super pigg! Kanske är det för att solen äntligen är framme?:) Men självklart så vet jag liksom att jag kommer nog inte gå ut ändå.. Haha! Jäkla inneråtta man är.

Anyway, inga planer alls har jag för idag faktiskt, funderar på att träna hemma eller gå ut på en svettig promenad, inte bestämt mig än riktigt..
Ska fundera på det under min smoothie frukost!

JAG ÄR VÄRLDENS ÄCKLIGASTE MÄNNISKA, LOVE IT!



Helt sant. Men okej, jag ska duscha. Sen typ, sova, haha. Gött liv! Hörs imorgon!

JAG ÄR SÅ NÖJD!!

JAG ÄR JÄÄÄVLIGT NÖJD!!

ursäkta språket men alltså, idag har jag tränat med en kompis. Vi kör liksom springträning via en app som heter c25k, är det någon som testat den? Anyway, det går ut på att man ska, efter 8 veckor kunna springa 5km utan problem typ. Väldigt bra för den otränade, dvs mig.
Sjukt bra app btw, och man märker redan efter första veckan att jag orkar lite mer för varje gång, underbart!
Sammanlagt sprang/gick i över en mil!! Kanske inte är värsta grejen för vissa men för mig är de det. Och det är ju enbart mig jag "tävlar" mot.
Sen ska jag köra lite övningar på min pilatesboll också. Haha bra och göra det efter man käkat..

Men nu känner jag mig helt slut, gick och köpte en sjukt god kebabsallad som jag smällde i mig och nu ligger jag på soffan och bara är. Så skönt.


Värsta som finns är också när man kollar i kylskåpet och man vet att man måste handla men inte orkar gå till Ica för att de blir så tungt och bära hem, haha!
Snart ska jag slänga upp en bra låt också, tänkte jag!

PUSS!

SMÅ FINA DETALJER I LÄGENHETEN








Jag har länge tänkt att jag ska ta bilder på lägenheten och visa upp för er. Har liksom inte riktigt blivit av eftersom allt inte är i ordning.
Istället tänkte jag, äh, jag kan visa lite små detaljer av vad som finns. Haha. Fånigt, men lite kul faktiskt.

GODMORGON FRÅN EN SUR TJEJ PÅ BILD!



Godmorgon!
Man vill väl inte direkt påstå att jag känner mig svin pigg idag, av någon konstig anledning. Ledig idag igen, varför jobbar alla när jag är ledig?! Orättvist.

Planer för idag då?
Jo, ska träna i eftermiddag, funderar på att köra lite träning hemma på förmidagen också. Sen ska jag nog träffa Elin. Jävla rolig dag va? Haha! Ingenting spännande händer.

Vad ska ni göra idag?:)

Puuss.

OUTFIT!



Ah, en liten bild på outfiten idag, eller halva i alla fall. Till tishan drog jag på mig min favorit hoodie från Sweet och ett par leggins. Inget märkvärdigt liksom.

Tog i alla fall en fika, men blev bara jag, Malin och Marie. Inget fel med det. Kladdkaka&kaffe. Gott.
Nu ska jag ligga på soffan hela kvällen och bara slöa. Det är livet det.
Jag känner att jag har värsta inspirationen till att blogga och göra massa roliga bilder! Kommer bli asnice, tror jag faktiskt.


FIKA PAUS MED SKÖNINGAR!



Okej, egentligen gör jag ingenting idag men, haha! Jag ska dra ner på stan, det vill säga utanför mig, och fika med några sköningar!
Gött liv man har.

NU SKA DET BLI EN NYSTART!!

Hallu!
Nu är det väl lite såhär att jag har återigen ingenting att skriva liksom. Och eftersom jag sällan hänger vid datorn och det är inge roligt att bara kötta inlägg från mobilen liksom. Men det blir lite som det blir.

Och det är även såhär att min dator har liksom gett upp och jag har inte Photoshop på Niclas dator så liksom bara där tar det stop med bilder!? Inte okej. Det finns inte heller något hopp för min kära gamla vän att den ska bli som ny så jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Kanske fixa Photoshop på Niclas dator, jaaa.
Och eftersom jag har tänkt att jag ska fixa både ny design och börja blogga på riktigt igen med bilder osv så lär man ju börja någonstans.

Jag slängde ihop en lagomt ful bild i paint på lite småsaker. Japp, livet är hårt. Paint suger, lite grann.


Men det är faktiskt så att jag har en ny header osv på min gamla dator som jag ska fixa i ordning så det blir lite nytt. Ska bli massor med färger och tuffa grejer, höhö. Just so you know!
I'LL BE BACK!

OM DU BJUDER MED MIG HEM SÅ LOVAR JAG ATT DU KOMMER SKRIKA MITT NAMN

Godmorgon! Nu förtiden blir det mest mobilbloggning, lite tråkigt men ah, skit samma!
Sitter på bussen på väg till jobbet nu, slutar tidigt idag också, så det är skönt! Kanske tar mig ut på en löptur om vädret tillåter! Imorse åt jag frukost för första gången på länge såhär tidigt, blev en smoothie! Gott!

Var till Valbo med älsklingen igår och fyndade lite! Ett par nya kicks! Hur nice är dom inte?! Värsta kapet, 300 spänn!
Även lite grejer till lägenheten också vart det.
I veckan ska vi nog in och köpa tv-bänk och vardagsrumsbord!:)


CAUSE LIFE IS PRETTY AWESOME RIGHT NOW, AND I LOVE IT

Hallå där!
Sitter just nu hemma på soffan efter en jobb dag! Vart 7.30-13.00, skippade rasten så gick hem en timme tidigare för att det knappt var några barn på förskolan. Super trevlig personal! Det gillas!

Anyway, planerna för idag är att åka in till Gävle och grilla med Lina och även ta några glas vin! Sen ska vi nog ner vidare på stan och sätta oss på någon uteservering och bara chilla! Kommer bli en kanon kväll skulle jag tippa på!
Är så himla fint väder nu också och det gör mig ännu piggare!

Och den här veckan har jag ändrat en del på mina kostvanor och kan säga redan nu att jag märker av det! Är så mycket piggare om dagarna! Så det kommer jag fortsätta med ett bra tag nu alltså. Var riktigt längesen jag kände mig såhär pigg om dagarna. Förr när jag jobbade tog jag gärna en powernap när jag kom hem nu är jag alldeles för pigg för att göra det, woho! Hur bra? Somnar i bra tid också och är pigg när jag vaknar. Livet är rätt bra just nu.

Nu ska jag nog läsa vidare lite bloggar och sen om en stund fixa i ordning mig lite! Ha en bra kväll allihopa!

IT DON'T MATTER IF YOU'RE BLACK OR WHITE

IBLAND KAN SMÅ SAKER GÖRA EN DAG SÅ BRA.

Den här veckan känns det som att saker och ting är lite bättre. Inte haft något problem med min mage alls!! Hur bra som helst!

Idag var man ju ledig då passade jag på att cykla hem till marre för promenad och fika! Hon hade bakat lchf muffins till mig så man lära ju smaka liksom!

Imorgon om jag inte jobbar ska jag träffa Cecilia i Gävle en sväng, strosa runt i lite butiker osv! Bara ha allmänt trevligt.

Och på fredag ska jag nog till Gävle igen, men då för att träffa Lina! Känns som resten av veckan kommer bli kanon! Känner mig överdrivet motiverad till saker och ting! Dock är det jävligt bra eftersom det sällan är så, haha!

Nä nu ska jag försöka sova, men är fan svårt att sova själv. Även fast världens bästa är i rummet intill. Jag har det så bra, egentligen. Fan, ska sluta klaga alltså på små saker.
Godnatt!


FUCK YOU

Hej!
Jag känner liksom inte riktigt att jag är i form, jag känner mig deppig och alla är dumma i huvvet.
Igår var iallafall är en bra dag. Men är less på allt och alla skulle behöva komma bort ett tag, tror jag!
Blä, livet suger just nu och min mage är cp och jag är cp.


RSS 2.0