i drömmen håller du i min hand

Jag kan nästan fälla en liten tår till den här låten. Dör.
Inom en snar framtid ska jag tatuera in en bit text från den här låten. Awesome.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag är rätt glad, faktiskt. Jag fick hem min klänning till nyår idag. Okej, jag hade inte checkat brevlådan när jag skrev inlägget tidigare. Så det gjorde mig på riktigt bra humör. Den satt faktiskt fint. Men den var lite för stor vid brösten men det är väl så det är ibland! I don't have big boobs. Haha!
Jaja, enda som gjorde mig lite lack var ju att jag hade sönder skorna, wtf liksom? Dragkedjan paja. Men jag fixa det lite för tillfället. Får lämna in dom senare!
Aja, jävligt tråkiga inlägg jag skriver nu alltså, men är fanimig lite rastlös. Imorgon ska jag klippa mig. Impuls bokade en klipptid.
Laater, maybe!

it's never easy this way, I will regret it one day

Godmorgon! Jag har faktiskt inte orkat tagit mig upp ur sängen än, somnade nog runt 3, kanske halv 4 inatt. Känns ju idag kan jag säga. Men jag kan ju inte ligga här hela dagen så ja. Vettefan vad jag ska göra faktiskt idag. Funderar på att gå ner på banken i alla fall och sätta in pengarna från julen och kanske gå på bolaget när jag ändå är där. Men äh, får se om jag orkar!
Btw så börjar jag få lite panik inför nyår. Min klänning har inte kommit ännu och den har bara två dagar på sig till att dyka upp. Snart måste jag ha en plan B. Dvs, typ åka panik in till Valbo/Gävle för att hitta en ny klänning och vänta på att min blåa fina dyker upp när jag inte behöver den. Blä!
Nä, nu ska jag äta frukost! Hörs, hej!

i let the bad ones in and the good ones go

Ah men nu jävlar var det ett litet tag sen alltså. Jag åkte till min mormor i Karlskoga över jul, det var rätt mysigt lär jag säga. Fick träffa Anna också i samma veva, stavas det så? Skit samma.
Hela den här veckan kommer jag vara hemma helt själv. Det är skönt men samtidigt jävligt tråkigt.
Ah, jag har fan ingetning och skriva egentligen, sällan, hörs!

Party ain't over 'til I say so

Godmorgon! Eller, passar det nu ens? Ja, för mig i alla fall! Håller på och fixar iordning mig lite grann, ska åka in till Gävle med Gabbi en sväng. Jag är pank men glad för det. Soft.
Nej, nu kanske jag lär börja fixa håret mitt, ser ju ut som ett jävla skatbo. Fast på bilden är det fixat men ser fortfarande ut som ett skatbo, SCORE!:)


it's all over now, baby blue


Bild lånad från forever21.com

Ååh, just ja! Jag beställde hem en yberfin klänning igår från forever21.com! Den kostade mig typ 300spänn bara, hur bra?! Awesome!
Anyway så hoppas jag innerligt att den hinner dyka upp innan nyår, som sagt tänkt att jag ska ha den då! Och hoppas den passar! Jaja! Den är hur fin som helst. Dör.

you say you're on the guestlist, you gotta get through, well, who the fuck are you?

Idag var jag faktiskt uppe med tuppen, i alla fall för att vara mig. Klockan 9. Hängde med min mor ner på stan, jag skulle gå på bolaget inför helgen. Ah, var väl typ jag och alkisarna där när det öppna. Skaplit skämmigt.
Anywaaaay.
Jag är lite trött just nu faktiskt. Jag ångrar att jag inte köpte julmust när jag var ute på äventyr. Fan. Hur gott hade inte det varit nu då? Jo, ganska!
Kanske så att mina lata ben ska orka gå och köpa? Ah, jag vette fan. Äääh.
Hörs!

will you pick me up again?

Jag är rätt uttråkad alltså. Är inte speciellt trött. Har ingen serie/film att kolla på, vafan ska man göra? Jag har ingen aning. Mina skumtomtar är slut. Jag är lite småless på min musik på spotify, ah men tjena, vart tog mitt braiga humör vägen som jag hade imorse? Okej, det finns fortfarande men i alla fall.

Jaja. Nu ska jag väl göra nått, gö o dö eller så. Nej men.
Lyssna på den här låten så länge.

men när du var med mig, musiken slutade aldrig

Yeey. Jag måste duscha, känner mig inte dyng fräsch precis. Undra när jag duscha sist? Skaplit äcklig brud. Typ. Anyway! Jag vette fan vad jag tänkte skriva egentligen. Jag har redan tröttnat på den där listan, men okej, jag ska försöka göra klart den, framöver.
Utöver att jag inte orkar med skolan, att det snöar som bara den, att jag saknar fåtal människor så mår jag jävligt gött, bara så ni vet.

Bara för jag är på rätt goigt humör lägger jag upp två bilder på mig, ah, jag bjuder på't!


hang with me

Igår drog vi till Storvik. Liksom, vafan gör man där? Ah, ingenting märkte väl vi också. Härliga epa människor på 16 bast, helt fantastiskt. Skämdes, seriöst. Och jag är nog inte ensam om det heller. Men öl drack vi, vilken gemenskap alltså. Nä, jävligt ironisk är jag.
I alla fall, drog till åttan när vi kom tillbaka till Sandviken, soft dä!
Nu ska jag fortsätta dricka vatten, lyssna på musik och läsa bloggar. Gött!

Dag 7 - Min bästa vän


Jag & Anna, nyår förra året.

Jag tycker egentligen att det är svårt att säga vem som är min bästa vän. Eller nej, egentligen inte kanske. Den personen som jag verkligen kan vara mig själv med och som i stort sett vet allting om mig, det är Anna Johansson.
Jag lärde känna Anna när jag började i 5:an, de enda orden som i stort sett kom från våra käftar var "nej jag skoja" och "näärå". Vi skämtade hela dagarna. Men i alla fall. Vi började umgås flitigt och sedan hamnade vi i samma klass på högstadiet också.
Men eftersom jag flyttade sommaren till 9:an så ses vi inte så ofta längre. Eller, nån gång per år blir det ju i alla fall men ändå. Hon är i stort den enda som jag verkligen hållt kontakten med efter flytten. Vi pratas vid flera gånger i veckan osvosv ni vet.
Men det är verkligen en människa som man inte kan tycka illa om. Anna kan nog få vem som helst att skratta faktiskt.
Nej men kort och gott. Anna är en helt fantastisk människa och alla borde ha en som Anna i sitt liv, typ! Love you.

kill me?

Det blev inget julfika hemma hos Lina. Tråkigt att folk bangar och hit o dit, men anyway. På torsdag kanske det blir av istället!
I alla fall, just nu är jag sjukt trött, ska nog lägga mig och kolla på Sex and the city innan jag somnar. Hade fan inte tackat nej till sällskap. Jag är nog jävligt sällskapssjuk. Jobbigt läge. Men okej, allt sällskap är inte välkommet.
Pillade mig precis i ögat och insåg att jag har mascara på fransarna, vilket betyder att jag faktiskt måste resa mig från sängen och tvätta av de, ja, ni fattar.
Fast okej, lära väl borsta gaddarna med. Ah men tjena va ovärt! Hörs hej! Upp 5 imorgon, kill me?

Dag 6 - Min dag

MIN DAG;


Jag började med att städa mitt rum, såg ju fan ut som ett jäkla bombnedslag. Det värsta av allt är väl att det kommer se likadant ut om ungefär 2 dagar, göttans.



Sen tog jag fram kameran min och fotade lite av mina senaste inköp. Dock har det för mesta delen bara köpts örhängen, wtf liksom?! Kanske blir så. Tog ju hålet för inte allt för längesen. Men i alla fall.

Om ett tag ska jag troligtvis ta bussen in till Gävle, hem till Lina på lite julfika, mysigt det. Nu ska jag lagat mat i alla fall så, fan vilken intressant dag jag haft idag/kommer fortsätta ha! Btw, har duschat idag också. Behövdes.

Alla foton är tagna&redigerade av mig, just so you know!

Dag 5 - Vad är kärlek?


Bild lånad från weheartit.com

Vad är kärlek?
Är en jävla bra fråga faktiskt. För det vet jag inte själv. Eller, jag vet såklart vad kärlek är för mig men as you know så varierar det ju helt och hållet från person till person.
Men i alla fall.
Jag kan inte riktigt sätta ord på vad det egentligen betyder. Men det jag vet är i alla fall att det är någonting fint och som dyker upp när man minst anar det. När det gäller kärlek så är det alltid ärlighet som varar längst, även om sanningen ibland kan vara hård.

Kärlek för mig, är mina vänner, min familj och den dagen en snygg kille finns i livet mitt kommer han nog också finnas under den kategorin.


you're my weakness

Godmorgon! Fast, egentligen är det väl kanske lite sent för att skriva det? Men anyway. Jag har nästan nyss ätit frukost, tänkte duscha snart också. Annars då? Jo, dag 5 i min lilla lista ska jag skriva idag också. Nice det. Ska förövrigt då försöka få in en bild liksom.
Jaja, slänger in en låt som jag hittade på en av mina vänners playlists. Göttans!

Hardcore Superstar - Split your lip


Run away, run away from the pain


Fotot är taget&redigerat av mig.

Kvällen igår spenderade jag med Gabbi hemma hos henne. Vi köpte kinamat och kollade på idol. Trevligt. Senare drog vi ner på stan till Thomas och hans kompisar, var väl inte dyng rockigt men anyway. Sen gick jag hem till Niclas.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska göra ikväll. Men troligtvis så ska jag nog umgås med Elin, nice!

Dag 4 - Det här åt jag idag

Okej. Lite dum kanske att börja med detta inlägg när inte dagen ens har gått, men i alla fall.

Frukost; Två mackor & ett glas oboy
Lunch/middag; Bacon & spagetti & ett glas julmust (som jag förövrigt ska laga typ, nu)

Sen kommer jag antagligen trycka i mig något mer liksom.
Egentligen tror jag den här listan skulle vara roligare om jag använde mig av bilder. Ska försöka bättra mig på den fronten, faktiskt.

Nu ska jag laga mat!

pour some sugar on me



Jag gick ut på en promenad med hunden våran. Okej, det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, som tur va. Rätt gött faktist.
Anyway, nu ska jag kolla nya avsnittet av One tree hill, sjukt rastlös, hej!


Dag 3 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är nog dom bästa människorna som finns. Min mamma heter Mariana och är 45år och min pappa heter Lars och är 50år. Min mamma har tidigare jobbat väldigt mycket inom vården med gamla människor och min pappa har så länge jag kan minnas jobbat med skrot, som man sa när man var mindre. Jag tror råvaruchef är rätt ord att använda nu faktiskt.
I alla fall. Ibland kan ju faktiskt föräldrarna vara så sjukt jobbiga och man skulle inget annat än vilja att dom gav en space liksom, även fast jag är 21år nu, kanske för att jag bor hemma, så tycker jag dom kan vara så sjukt tjatiga och hit och dit. Mina föräldrar gör i stort sett vad som helst för mig och mina syskon men man är inte alltid så pigg på att uppskatta det.
Anyway, jag tycker det är rätt svårt att skriva sånt här så jag tänker inte gå in på djupet, verkligen inte.



Idag har jag varit och tränat, men har varit vaken sen kl6 imorse ungefär. Kunde verkligen inte somna om. Men i alla fall, träningen idag gick bra, kände mig riktigt pepp så det var roligt också!
Annars har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Men nu funderar jag på att gå ut på en promenad i kylan. Har fan inte varit ute på hela dagen.

Dag 2 - Min första kärlek

Allvarligt, visst har man i sina yngre dagar fått för sig att man varit kär i någon och hit och dit. Men innerst inne har man nog inte rikigt fattat innebörden av alltihop.
Min första kärlek var Robert Johansson. För tillfället var det verkligen det bästa som hänt mig och lalalala ni vet hur historien fortsätter. Jag var bara 14år när jag träffade honom och antagligen kanske jag inte visste allt för mycket om vad kärlek var, men på något sätt fick jag uppleva det. Men efter 2år och 8månader eller något sånt så blev bara allting fel. Men det är ingenting som jag ångrar i dagsläget, verkligen inte. Jag är glad över att jag faktiskt vågade släppa taget för hade jag inte gjort det hade jag nog tyvärr inte varit här jag är idag. Inte mått så bra som jag faktiskt gör. Men vissa saker sitter fast i mitt huvud som antagligen inte kommer försvinna i första taget, och det är väl inte något bra egentligen. Tyvärr.
Men i alla fall, jag ska inte klaga. Jag tyckte det var riktigt jäkla fantastiskt också.

Dag 1 - Om mig

Sandra Therese Falkeling, det är som ni kanske förstår mitt fullständiga namn. Jag föddes den 24:e november 1989 och är uppväxt i den lilla staden Degerfors tillsammans med min mamma, pappa och mina två systrar.
När jag var 14 år flyttade jag och min familj upp till Sandviken. Det var absolut ingenting som jag såg fram emot, tanken att man skulle lämna allting som man faktiskt visste någonting om skrämde mig. Men i dagsläget kan jag faktiskt säga att det har nog varit både gott och ont att ha flyttat, mest bra faktiskt. Nu i efterhand skräms jag av tanken av att fortfarande bo kvar i Degerfors, det är kul att hälsa på då och då, men inte mer än så.
Allt jag kan/inte kan har jag lärt mig i skolan, Parkskolan, Stora Valla skolan, Norrsätra skolan är skolor jag spenderat mina 9 första år i skolan. På gymnasiet gick jag på Bessemerskolan. Teknikprogrammet och inriktning design.


När jag var mindre hade jag mycket mer intressen än vad jag faktiskt har nu. Har hållt på med både handboll och volleyboll, dock var det volleybollen som jag verkligen fastnade för. Började spela i VK Orion, en klubb i Degerfors. Spelade i division 3 och tyckte då och då att jag faktiskt var rätt duktig. Flytten till Sandviken var ungefär slutet på mitt volleyboll spelande. Det fanns allt en liten klubb här i stan men den var ju inte seriös för fem öre. Jag blev nog fan bara sämre av att spela där, men samtidigt så tyckte jag att det var roligt, antagligen det som fick mig att fortsätta med det. Idag håller jag tyvärr inte på med någon sport alls, går på gym lite då och då mest bara för att må bra och röra lite på mig.

Men i dagsläget då. Direkt efter studenten valde jag att plugga vidare på högskolan. Dum som jag var så valde jag Högskolan Dalarna för att jag inte var redo att flytta hemifrån ännu. Nu kan jag ångra det som bara den. Men i alla fall, jag pluggar design av digitala medier. Om allting går som planerat så tar jag examen till sommaren. Fråga mig inte vad jag ska göra efter det, jag vet inte ens det själv. Om man tittar på alla andra ungdomar i Sandviken så hänger ju alla på arbetsförmedlingen. Jag vill fan inte hamna där. Men jag vill flytta efter jag tagit examen, även om det bara är ner på stan. Jag vill ta hand om mig själv.
Någonting som jag försöker men inte riktigt lyckas med på samma sätt som förut är fotografering. Jag tycker det är riktigt roligt, någonting inom mig säger att det är det som jag vill göra i framtiden men samtidigt så säger någonting att jag inte kommer lyckas. Jobbigast är när man tittar tillbaka på sina gamla bilder och tänker att "fan alltså, den där bilden är riktigt bra" och så tappar jag motivationen till det för jag känner påg mig att det inte kommer gå i alla fall.

Tror jag har fått med en hel del, har inte riktigt orkat gå in riktigt på djupet men i alla fall. Lite över ytan i alla fall.



i'm aimin' right at you

För att jag ska ha någonting att blogga om varje dag tänktw jag göra den här jäkla listan som i stort sett alla gör.
Ni vet;

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar

osvosv...

Ska börja redan nu, eller, snart! Så kommer ett till inlägg efter detta sen! Yeeey!

am i better of dead?

Mina ögon kommer slockna när som helst känns det som. Jag borde verkligen försöka sova, men jag har ingen bra film eller serie att somna till. Livet är jävligt jobbigt alltså.
I alla fall, den här helgen har varit riktigt trevlig måste jag säga. Men just nu är jag sugen på godis, ovanligt Sandra.
Jaja, jag har inget och skriva i alla fall. Godnatt!

tell me i could have it all


Fotona är tagna&redigerade av mig.

Ah men visst vettni, det här är en av bilderna som jag tog igår. Skoluppgift nämligen. Men i alla fall, sitter just nu och försöker gilla Kings of leons skiva. Jag vet inte vad jag ska tycka faktiskt. Inte bra, inte jätte dåligt. Har lyssnat på 5 låtar av 13, ska byta musik nu, lika bra det.
Jaja, dagen som är kvar, vad händer? No idea.

en nystart, jag tänker nya tankar

Jag tänkte börja om helt och hållet. Vet egentligen inte varför, det kommer antagligen inte locka mig mer att skriva men i alla fall.
I alla fall, i den här bloggen kommer det ske uppdateringar när jag känner för det. Om ni känner för att checka in när jag uppdaterar bloggen kan ni ju lägga till mig på bloglovin, typ.
Jaja, nu ska jag nog kolla på big bang theory och ladda ner nya avsnittet av One tree hill om det ligger ute!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0