CAUSE SOMETIMES SO SMALL THINGS CAN BE SO BIG

Hallå fåtal människor!
Idag har jag jobbat, wohoo! Och ska jobba hela resten av veckan, skit glad är jag. Tar alla timmar jag kan få nu känner jag eftersom jag jobbat så dåligt. Liksom, förra månaden jobbade jag 130 timmar, denna månad har jag jobbat 50 timmar, suger liite.
Nä, nu ska jag inte gnälla!
Lämnade in nycklarna till min lägenhet idag så nu behöver jag inte ha någonting mer med den att göra, hur bra! Och på fredag får jag hämta nycklarna till nya lägenheten, kanon!

Sitter och kollar på lite top model just nu, men känner att det är nog dags att gå och lägga mig snart vilket fall som helst, just so you know.

Hörs another day!

CRAP TV, CAN I SAY SOOO?

Gookväll typ!
Sitter i soffan och kollar på skräptv bokstavligt talat, vet inte vad man ska glo på liksom om kvällarna? Vill egentligen bara lägga mig i sängen och sova, haha! Men de kan jag ju inte.
Imorgon ska jag i alla fall jobba lite, 11.30-17.00, en jävla tid det också, men äh, det är bättre än ingenting om ni frågar mig. Tar allt jobb jag kan få just nu.

Och nu är det bara 4 dagar kvar, 4! Helt stört. Då blir jag sambo, säger man så? Ja, de gör man nog. Kommer säkerligen kännas lite konstigt till en början men äh, det kommer bli det absolut bästa som hänt på länge. Min pojk är den bästa som finns.
Har i alla fall hela helgen uppbokad! Synd att man missar Hardcore Superstar och bärs i helgen, men får la stå ut!
Åh, jag är sjukt sugen på godis.. Men det är inte bra att käka godis varje dag, faktiskt. Ska käka godis på helgerna bara nu, går nog bra det.
Försöker också komma igång med att träna igen, va ut idag första gången på skit länge! Och jäävlar vad jobbigt det var!
Btw, jag har faktiskt inga bilder, tyvärr! Ni får gärna följa mig på INSTAGRAM, HETER SAAND! lägg till mig vettja! Uppdaterar där varje dag liksom och de gör jag inte med bloggen!

IF YOU'RE GONNA LEAVE I'N GONNA STAY

Godmorgon!
Va gör jag vaken? Ja inte jobbar iallafall. Jag som verkligen såg fram emot jobb idag men får verkligen hoppas att någonting dyker upp senare i veckan!
Ärligt talat, va gjorde man förr när man inte jobbade? Jag vet inte vad jag ska göra, seriöst. Och Niclas lägenhet ser ut som en soptipp typ av all min skit som ligger överallt, haha orkar inte.
Jag ska väl försöka somna om ett tag till, är jag riktigt pigg när jag vaknar ska jag ge mig ut och springa! Orkar inte va en soffpotatis längre!
Hörs hej.


JAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA PERSON PÅ ATT GNÄLLA JUST NU MEN ÄRLIGT TALAT JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN, SKJUT MIG

Godmorgon typ! Jag har dock varit vaken kanske hur länge som helst utan att göra någonting vettigt, har druckit några koppar kaffe till frukost så nu är jag nöjd i alla fall, ett tag framöver.
Jag är verkligen skit dålig på att ta tag i saker och ting så jag får ju nå fel på mig själv. Och jag är liksom små stressad hela tiden för att jag inte jobbat någonting den här månaden typ.. Vilket betyder inga pengar = kan inte betala räkningar. Livet suger ju lite för mycket ibland.
Och i samma veva har jag hittat världens bästa skinnväst, som jag letat, är du på riktigt eller?! Bara för jag hittat en!! MAMMA, DEN FINNS PÅ GINA TRICOT OCH KOSTAR 499 KR, STORLEK 36 PASSAR SUPER!;) Nä, skojade bara. Kommer vara slut när jag har råd att köpa den, skjut mig.
Är inte särskilt positiv för tillfället.
Jag måste städa och flytta dom sista lådorna, men jag orkar inte? Jag måste. Sen att veta att jag bara måste städa hela skiten själv!

Okej, ingen kommer orka att läsa allt jag skrivit för ni kommer själv bli på dåligt humör efter dom tre första meningarna typ. Men ibland måste man faktiskt så skriva av sig lite och som ni vet så är det ju min blogg och ingen som behöver läsa den liksom.

Nä, nu ska jag kolla på Sex and the city och se om livet blir nå bättre. Säkert inte. Snöar till och med ute. ÄR FAN SLUTET PÅ APRIL, KILL ME!!

I LIKE MY MONEY RIGHT WHERE I CAN SEE THEM, HANGING IN MY CLOSET

Hej, typ!
Ligger hemma på soffan och kollar på sex and the city, har inget bättre för mig, haha. Var på arbetsintervju idag iallafall, hoppas på det bästa framöver bara nu. Iallafall, imorgon och på torsdag har jag iallafall jobb, skönt! Har vart ledig för länge nu så ska bli riktigt nice!

Idag ska jag och Niclas kanske till Valbo och beställa en soffa vi sett ut, den kommer bli perfekt i nya lägenheten! Och nästa vecka får vi nycklarna, är lite nervös faktiskt, fast mest för att jag kanske inte har råd.. Men det löser sig, Sandra måste lära sig att spara. Hatar att spara, Inge kul. Haha.
Nä undra om man ska ta en powernap en sväng!


Här är en bild på mig och Cecilia för någon vecka sen!:)


GOING TO THE BIG CITY

Helloo människor, ni fåtal! Anywaaay, vädret är prima idag faktiskt och jag svettades ihjäl när jag klev ut i vinterjackan, blir skinnjackan på sen när jag ska iväg!
Ledig återigen idag och jag har druckit alldeles för många koppar med kaffe så bara kryper i kroppen på mig, som tur är slutar Niclas snart och då ska vi ta en sväng till Valbo för att kika på lite saker! Soffa bland annat.

Nä, orka. Nu drar jag.

LALALA JAG ÄR SÄMST PÅ RUBRIKER

Hej! Okej, nu var det nog över en månad sen jag skrev här skulle jag tro, jag har liksom inte haft tid!
Jag uppdaterar enbart för att Frida tycker det.

Vad för nytt har hänt då? Jo, eller ja, jag jobbar på som vanligt med denna vecka är det nog glest med jobb men i alla fall, får jag tid till att flytta min prylar.
Den 1 maj flyttar jag och min fina pojk till en 2:a på stan, kommer bli hur bra som helst faktiskt. Egentligen är de nog bara det som har hänt som är nytt liksom. haha. Tragiskt.

Ikväll börjar tydligen hockeyfinalen, blivit tvingad att kolla med Elin, hon mutade mig med paj, haha!

Nä, nu ska jag kolla på Gossip Girl och och bara chilla!

RSS 2.0