WISHLIST

Haha, jag är väldigt tidigt ute men sånt är bra! Haha! Jag fyller år 24 November så jag gjorde i ordning en liten önskelista tills dess. Ser du de mammi?;) haha!
Anyway, egentligen så behöver jag inga grejer liksom, känns som man börjar bli lite för gammal för det men ändå, jag gör en i alla fall! 
Klockan är ju lite to die for om jag får säga det själv. 
 
Nu ska jag chilla lite innan jag ska sova, hoppas på jobb imorgon annars om jag blir ledig funderar jag på att gå och simma på förmiddagen när badhuset öppnar och sen köra boxercisen på kvällen!:)

JAG ÄR SÅ TAGGAD!

På tal om träning.
Jag har köpt mig ett 4 månaders kort på parkbadet här i Sandviken nu så nu är det fullt ös som gäller, haha!

Har redan bokat in 3 pass till veckan som kommer!

Måndag; boxercise 75min
Onsdag; funktionell styrka, trx 60min
Torsdag; poweryoga 60min

Är sugen att gå och simma någon dag också så det kanske blir på helgen eller så då!:)


VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG!!!

Hallå där!
Sorry att uppdateringen är så dålig men jag orkar faktiskt inte mobilblogga bara, så himla tråkigt! Men i veckan kommer förhoppningsvis min nya dator så då blir det ändring på det!!:)

Igår var jag ner på stan och letade efter ett par nya träningsskor som jag kan ha för inomhusbruk liksom. Hittade ett par som jag sedan fick för bara 599kr på sportamore.se!! Kanon pris! Kostade 999 i butik tror jag så det anser jag vara bra spenderade pengar va?;)

Och igår var jag och niclas också på fest, 90-tals tema. Himla roligt! Blev mat, dricka, lekar och mycket dans. Tack för en härlig kväll! Hade nog ett stort leende på läpparna hela kvällen, haha! Himla kul!


INTERNETSHOPPAT

Idag är jag en glad tjej. För det första är det ju helg och för det andra var jag på Elgiganten och kikade ut en dator som skulle passa mig utmärkt.
Absolut, jag beställde hem den eftersom den var slut på lager i Valbo:) kanoners! Efter nästan 1,5 år med en dator som inte funkar ska det blir skönt med en ny!

Såhär ser den ut, det är en acer aspire s3 - tror jag! Haha!:)

Anyway, jag ska sova snart, skit trött. Imorgon ska jag och niclas på 90-tals fest! Kommer nog bli kul!!:)
Hörs imorgon!


MY CLOSET

Eftersom jag inte kan ladda upp nå bilder eller så, så tänkte jag bjuda på en video som visar hur min halv fula walk in closet ser ut;) hehe. Dock är inte alla skor med, alla sneakers står i hallen och blir använda:) hihi.


HEY HO LETS GO

Hej hörrni!
Har haft fullt upp hela dagen, jobbat till 15.30, storhandlat för 1200kr(!!) och lagat mat och nu sitter jag i soffan med en ben & jerrys och tänker sitta här hela kvällen också, haha!:)

Är helt slut, sovit dåligt inatt också, va nog vaken hela natten, hehe. Drygt sånt där! Men va ska man göra?

Ja, ingen dator funkar än så jag får mobilblogga, suger lite men va ska man göra! Ska btw ladda upp en liten film sen, om de går!:)


JÄVLAR VAD TAGGA JAG ÄR NU!

Gokväll!
Jag har precis duschat och känner mig nästan färdig alltså, haha! Var och tränade som sagt och alltså ursäkta men, fy helvete va skönt det känns i kroppen! Känns att det var längesedan jag tränade så nu är jag motiverad att komma igång igen alltså!
Imorgon kommer jag nog knappt ta mig upp ur sängen men det är bara skönt, älskar att de känns i kroppen när man tränat!
Ska nog köpa mig ett kort imorgon alltså:) ska jag träna minst 3-4 ggr/veckan.

Jaja, imorgon blir det jobb 8.30-15.30 så efter det ska jag och niclas storhandla, behövs!
Ska äta en hårdmacka nu och kika room service!:) hörs imorgon!

Så här ser jag ut efter 60min funktionell styrka;)


WORK OUT TODAY

Godmorgon, jag tog sovmorgon idag, himla skönt. Så nu har jag hunnit städa lite och ska fortsätta med det snart faktiskt. Tycker det är mycket trevligare i hemmet när det är städat och fint:) hehehe.
I alla fall, idag har Elin bjudit med mig på ett träningspass på badhuset, fyfan vad skönt det ska bli! ska ge gärnet, tror det var funktionell styrka vi skulle på, ska bli kul att få testa på ett pass så kanske jag blir motiverad att köra igång igen! jaja, vi hörs senare.

HELP ME OUT HERE

 
Hallå där!
Fick ta fram min gamla Bettan idag igen eftersom Niclas dator slutat funka, igen... Min dator är skit dålig, tar typ 5 minuter att ladda en sida på internet typ, haha!
 
Anyway, jobbat idag, gick super bra! Så bra ställe där i Järbo tycker jag, lätt favorit! 
Imorgon ska jag vara på skogsgläntan och jobba, varit där typ 3ggr förut bara så får se hur det går!:) Men det går säkert bra.
 
Sitter och funderar en massa på vad jag ska ha på mig i helgen när jag ska på 90-tals fest, hm, några förslag?!

OH NO IT'S GOING TO HAPPEND, AGAIN

Hallå!
Lite små snabbt inlägg innan datorn kommer dö... Nu krånglar den igen så vet inte när den funkar nästa gång, haha!

Men i alla fall, imorgon jobbar jag ett trött pass 12-16.. Lite små segt men what do to? Bara att gilla läget!:)

Vi hörs imorgon!

BAKTIME! HIMLA GOTT SMAKADE DET

 
Igår bakade jag hallonpaj - himla gott!
Den smakade lika bra som igår, hehehee.
 
Är det någon mer som är precis som jag, som gärna har massor med mer vaniljsås än paj?;)

TACO NIGHT YESTERDAY

 
Igår hade jag och Niclas tacos mys och bara var. Himla trevligt sånt tycker jag. När man inte har några måsten eller någonting, utan bara njuter av varandras sällskap när det är som bäst.
Fin dag och kväll med honom, som alltid.

WOOOPPPWOPPP

 

INSPIRATION - HÅR

 
Satt och pratade med en kompis om klippning & färgning. Jag har länge velat testa på dip dye men inte riktigt kommit till skott. Vore kul och bara tona först och se om man trivs. Dock hade jag tänkt köra på ljusare i topparna då. Skulle va kul och testa.
 
Måste färga mitt hår igen btw. Blir nog i veckan. Puss. Nu ska jag sova strax, godnatt!

I WANT TO HAVE YOU RIGHT NOW

 
Himla fin fotölj från IKEA som jag så gärna vill ha. I ett annat hem, såklart. Här får den inte plats. När den väl kommer in i mitt hem ska den finnas i sovrummet, wiho. Super fin.
 
 
Vet inte vad det är med mig idag men har världens blogg inspiration typ, helt galet! Brukar annars bara lägga upp 1-2 inlägg om dagen ju, yeah, i'm on fire! Haha!
Jag tog mig en välbehövlig powernap tidigare också, himla skönt var det. Men är redan trött nu igen och ska nog sova tidigt idag!
Imorgon är det jobb 7.30-15.30 i Järbo - bästa stället!

JAG KAN OM JAG BARA VILL

NÅGONTING SOM JAG MÅSTE SLUTA MED;
 

Jag har insett själv att jag måste verkligen sluta shoppa, på riktigt. Så fort jag har några kronor jag inte riktigt vet vad jag ska lägga det på så handlar jag någonting som jag vet att jag inte ens behöver. Förstår inte. Varför kan jag inte bara spara det för? Hade kunnat ha ett riktigt bra sparkonto om jag bara slutade med det.
 
Och någonting som Niclas ofta lär mig, nästan varje dag, är att man faktiskt inte behöver spendera varje krona från lönen som man får. Och han har så rätt. Bara det att jag måste hålla fingrarna i styr från shoppingsidorna på nätet och butikerna.
Jag har sagt till Niclas nu att denna månad får jag INTE shoppa någonting. Det är ju så mycket jag vill göra, resa, köpa saker till lägenheten, dvs ny säng osv. Men det kan jag ju inte när jag lägger 500 spänn hit och dit på kläder och skor.
Och nu har jag och Niclas planer på att flytta till en bostadsrätt så då vill jag verkligen också kunna bidra med pengar för att rusta lägenheten osvosv. Ni vet. Så många måsten som faktiskt är viktiga.
 
Jag har faktiskt bestämt nu att från och med när denna lön kommer då blir det inget onödigt slösande. Bara sådant som är viktigt. Man vill faktiskt ibland kunna åka och storhandla hem all mat man behöver ibland, men istället får jag köpa det som är viktigt för jag köpte nya skor förra veckan, typ.
 
Även fast jag har blivit mer duktig på att hålla i pengar sedan jag flyttade hemifrån så är det ändå inte på den nivån som jag vill att det ska vara.
Jag brukar lägga undan pengar på sparkontot varje månad men till slut är jag där och tar från dem ändå. Men kanske borde lägga undan 500kr i månaden istället för 2000 liksom, till en början.
 
Det är faktiskt ett väldigt stort steg för mig att sluta shoppa och spendera onödiga pengar. Jag måste lära mig, jag måste också bli vuxen någon gång och förstå att lyckan kommer inte genom att köpa nya skor varje månad.
 
Jag måste också sluta tro att jag har mer pengar än vad jag egentligen har. Jag använder inte ens hälften av alla mina kläder i garderoben. Alla skor som står oanvända bara för dom är fina. Jag funderar på att sälja av sånt jag inte använder. Så många gånger man står i garderoben och säger "jag har ingenting att ha på mig" Inte? Hela garderoben är ju full. Man behöver inte så mycket kläder. Nu är det stop. På riktigt.
 
Jag vet att jag kan, bara om jag vill.
 
(Nu kanske det låter som jag har jätte ekonomiska problem, men så är inte fallet. Jag har alltid pengar så jag klarar mig osv men jag skulle vilja kunna lägga undan pengar för framtida planer och inte bara leva i nuet.)
 
 

THIS IS WHAT I LIKE #5

 
Detta är mina favorit appar till min iPhone! Dock har jag faktiskt typ inga spel, haha. Men i alla fall.
 
VILKA ÄR ERA FAVORITER? TIPSA GÄRNA OM NÅGON SÅN DÄR SJUUUKT BRA APP!

THIS COULD BE THE BEST THAT EVER HAPPEND THE WHOLE WEEK

 
Godmorgon!
Idag känner jag mig som en helt ny människa. Jag har haft otroligt svårt att sova denna vecka, men nu när jag vaknade imorse, med världens smile (kändes det som) så insåg jag att jag sovit HELA natten, haha! Överlycklig. Men det behövdes. Fan vad skönt det var.
 
Så idag har jag nog lite mer energi till att göra saker som behövs här hemma. Dvs, tvätta som bara den. Men man måste ju ha lite rena kläder vetttnii.
 
Så ja, vi hörs om ett tag!

I JUST WANTED YOU TO KNOW THAT I'M STILL ALIVE

hej hörrni! ligger i soffan och halvkollar på dark shadows med niclas men han har somnat, haha. trött kille.
iallafall, jag leker med hans surfplatta då och små längtar lite tills jag har köpt min egen, hehe. men det kommed, ska spara lite cash bara.
ja annars då, åkte in till valbo idag för att gå på expert men när vi såg den långa kön åkte vi hem igen, haha.
kanske går ner på stan här imorgon och kollar lite istället, hehe.
nä, jag skriver mer imorgon iställer så ni vet.

CAUSE YOU MAKE ME WHOLE AGAIN

God morgon!
Jag börjar dagen med som good news! Imorse hittade jag och Niclas en lägenhet i Sandviken för ett himla bra pris faktiskt. Jag ringde upp, kollade om den fanns kvar och om vi fick kolla in den. Absolut! Så imorgon förmiddag så skulle vi få komma och kika på den.
Det är dock ett renoveringsprojekt, men för det priset så kanske de kan vara värt det. Vi får se imorgon vad vi tycker!:)
 
Anyway, idag är det fredag, ingen aning om vad som händer faktiskt, jag och Niclas ska i alla falll kanske åka in till Expert i Valbo, dom ska ju ha någon mega utförsäljning eftersom dom gått i konkurs så Niclas ville in och "köpa nå kul" haha!
 
Nu ska jag göra frukost och kika på Pretty Little Liars, hörs senare!:)
 

MITT I ALLT SÅ SÅG JAG LJUSET


Japp, idag är det städdag för fulla muggar! Tänkte kanske försöka ha städat och gjort fint till Niclas kommer hem, inte för att han kanske kommer se någon skillnad, haha!
 
Mitt i allt när jag höll på och städa så ser jag att datorn lyser, jag bara vaaaa?! Haha. Så nu funkar den igen, i ett visst läge, är nog glappt i sladden typ på nå vis så jag vågar inte riktigt flytta på datorn, haha!
 
Nä, ska se om första maskinen med tvätt är klar nu! Ska göra lite kaffe också så jag piggnar till lite mer! Hörs sen!
 

VIDEOBLOGG #4

Haha alltså jag orkar inte med mig själv. Varför kan jag aldrig videoblogga när jag är snygg någon gång? Haha! Skit ful och sunkig.


TODAY I'M GOING TO ROCK

Godmorgon! Jag är jätte trött men det är jag typ van vid varje morgon nu. Något tips på hur man sover bättre?! Seriöst.

I alla fall, idag ska jag ta tag i såna här tråkiga nödvändiga saker. Städa och tvätta. Fast jag ska verkligen storstäda hela lägenheten nu, dammsuga, moppa, ja det mesta. Ser förjävligt ut här hemma tycker jag. Men blir lätt så när man är två små grisar, haha!

Jaja, ska se om jag får nå liv i någon dator idag så ska jag försöka mig på ett roligare inlägg men annars blir det via mobilen, lite tråkigt jag vet men men.

Kanske en videoblogg?;) haha!


Ingenting fungerar

Så här är det, ingen dator i detta hem fungerar därav blir det såna här tråkiga inlägg utan bilder.. Datorerna vägrar starta, kul liv liksom:)
Vet inte hur jag ska göra heller, hehe, men har ju iallafall telefonen och blogga lite från men blir ju inga roliga inlägg likson, hehe..

Jaja, nu ska jag kolla vidare på twilight och snart laga lite mat så, hörs sen:)

Bestämt mig nu alltså!!

Sitter just nu och kollar på film och leker med Niclas surfplatta. Känner redan nu att jag vill ha en ipad! Tror verkligen att den kommer komma till användning! Kommer vara värt varenda krona!:) anyway lite ovant att skriva på denna, haha, men ville testa liksom:D så nu vet ni vad jag gör, haha.

TEENEGER POST

 
How true is that?! Well, jag hade inte tänkt lägga upp fler av dessa liksom som varje dag, utan denna var mest kul, hehe. Tycker jag! :D

I WISH THIS NEVER HAD HAPPEND, SERIOUSLY

 
Ja, godmorgon! Jag är supertrött! Hade nog feber inatt för herregud vad jag svettades, tror fortfarande att jag har det också, känns lagom kul. Jag hade ju tänkt gå och jobba imorgon men nä, ser mörkt ut. En hel jobb vecka åt skogen! Blää!!
 
Jaja, men vad ska man göra? Kommer ju aldrig bli frisk om jag går och jobbar fast jag är sjuk liksom. Blir inte bra för någon ju.
 
Och plus att Niclas dator inte startar så jag har ingen serie att glo på heller, kul liv, haha! 

NYTT KAMERAHUS ELLER SURFPLATTA ?!

 
Jag har länge funderat på detta, men nu liksom, börjar det kännas som det kanske är dags för något av det. Jag är en riktigt prylnörd och en iPad har jag pratat om jag vet inte hur länge, vill verkligen ha en!
Ett nytt kamerahus är inte nödvändigt, egentligen. Jag tycker ju verkligen om min D60. På ett sätt känner jag nog att den tiden kommer när jag är 100% redo att verkligen byta. Jag behöver egentligen ingenting mer avancerat för den typen av fotografering jag håller på med för tillfället. (Hörde du det mamma, jag tänker till?! ;) )
 
Och en iPad är ju en grymt rolig leksak. Sen när Niclas idag kom hem med en surfplatta så kände jag bara, fan, detta är nog det jag ska lägga pengarna på istället. Är ju hur soft som helst?!
 
Men då är ju frågan, ska man välja en iPad eller en Android platta? För min del lutar det nog åt en iPad, jag vet vad jag får för dem pengarna även fast folk säger att man får MER för pengarna om man köper en typ av Android.
Haha, fan, det är svårt när man inte är så insatt. Men jag har i alla fall kikat runt lite och en iPad 2 i dagsläget kostar 3100 kr. Rätt bra pris.
Detta tåls att fundera på. Men i stunden jag skriver detta så är jag redan säker på vilket val av köp det blir. Haha, nödvändigt inlägg.

I FEEL SO MUCH BETTER RIGHT NOW

Just nu känner jag mig så himla mycket piggare! Dock skulle jag verkligen behöva en dusch, haha! Men jag ska vara hemma imorgon också för säkerhetsskull!
Nu håller jag på och tinar upp en fläskfilé som jag ska steka på, och även ha pommes & bea till. Kommer bli en riktigt god måltid! Är svinhungrig!!
Anyway, nu vet ni! haha!:D

INSPIRATION TILL HEMMET :)

 
Jag satt och kikade i nyaste numret av Sköna Hem, och gud vad mycket fins det finns i dom tidningarna alltså. Jag längtar tills man får inreda sin lägenhet/sitt hus precis som man själv vill.
Det som är drygt med en hyresrätt.. Man får inte riktigt göra någonting i dem. Anyway. Jag tog lite halvkassa och trötta iPhone bilder men strunt samma. Inspiration fick jag i alla fall, ville dela med mig till er av det!:)

WHO'S GONNA SAVE THE WORLD TONIGHT?

 
FML.
Jag hatar att vara sjuk, men nu slog det väl till! Jäkla skit!! Har haft nått i kroppen i flera veckor och så igår kväll ville kroppen absolut inte samma sak som jag.
Idag är jag tungare än någonsing i huvudet. Inte sovit ett skit inatt, ont i halsen och fryser. Blä. Haha.
 
Tur att jag har pärlor hemma så jag kan pärla pärlplattor hela dagen. Jag har i alla fall lagt mig sjuk fram till på onsdag så jag hoppas att det försvinner tills dess. Behövde verkligen inte detta just nu!
 
Nä, nu vart det mycket gnäll, ursäkta! Jag ska dricka massor med te idag, pärla pärlplattor, men behöver mer svarta pärlor.. Kanske killen kan köpa på vägen hem, haha! Nädå.
Vi hörs senare, jag är trött. Ska försöka somna framför tv:n!:)

PÄRLAR

Hej där hörrni!
Ursäkta för att jag inte skrivit något idag men har haft annat för mig, hehe.
Jag har pärlat, haha, typ hela dagen!! Haha, fyfan, är riktigt roligt! Funderar på att pärla en femte platta idag bara för att!;)

Ja, de blir nog så, imorgon ska jag visa bilder på vad jag pärlat!:D

TO DO LIST TODAY

Sorry att jag inte uppdaterat på ett tag men mitt humör har varit lite halv kasst, inte riktigt haft någon ork till någonting!
 
I alla fall, igår jobbade jag, sen åkte jag till Gävle en sväng med Elin, kikade i lite butiker osv. Sen så åkte jag hem och vilade, pärlade lite, träffade Elin igen. Nice dag!
 
Idag ser mina planer ut som så att jag ska nog kanske dricka lite vin ikväll, om jag känner mig piggare. Men jag hoppas det. Men blir nog rätt så lugnt ändå. Är inte helt pigg i kroppen så.
 
Nu ska jag se klart avsnittet av Pretty Little Liars och sen duscha, hörs sen!:)
 

LET'S GET OVER IT

Idag är ingen bra dag.
Jag är helt slut i kropp och huvud. Vilade när jag kom hem, dock vart det på 1,5 timmar... Inte riktigt planerat. Vill bara sova nu också, faktiskt.

Lägenheten vi kikade på ska vi hoppa över, var ingenting för oss. Jag skriver lite senare.

I BRIST PÅ ANNAT

Jag tycker det är himla svårt att faktiskt hitta bra filmer nu förtiden. Liksom, det finns inte riktigt några som faller mig sådär skit bra i smaken. Men dom flesta komedier går ju alltid hem.
 
MEN, haha! Just nu håller jag på och laddar hem Lejonkungen och Bumbibjörnarna, seriöst, hur bra var inte det när man var liten?! Sjukt bra!
 
Lejonkungen är ju dock alltid bra. Hehee.
 
Vilken är din favoritfilm?!

CAUSE I JUST WANT TO CRAWL INTO MY BED RIGHT NOW

Hallå där!
Jag jobbade lång dag idag, till klockan 18.00! Segt men äh, vad gör man inte, heheee.
Sitter och kollar på pretty little liars nu och är helt slut. Skulle kunna gå och lägga mig redan nu men måste va vaken minst två timmar till... Ser jag inte fram emot.
 
Storasyrran kommer på besök idag också, därför jag måste hålla mig vaken, blä! Jag är trött, haha!
 
Nä, jag ska se om jag kanske kan göra något roligare inlägg senare annars hörs vi imorgon igen!

VIDEOBLOGG #3

Haha godmorgon! Bara för min lillasyster tycker mina videobloggar är så bra! Haha!


SHOPPING #3

Jag har länge, eller ja, ett tag, letat nya skor till hösten!
Så kom jag på att Skopunkten finns ju faktiskt - med schyssta skor!
 
Jag klickade hem dessa 3 par! Himla nöjd alltså! Men dom där blanka bootsen, ojoj, dom gillade jag mest!!
 


THIS WEEK

Jag har säkert glömt bort något som jag ska göra.. Ja, precis! På onsdag ska jag nog träffa Lina liksom, hehee. Men ja, jag har inte så kul liv som ni ser, jobbar hela tiden och ingen ork knappt till att göra nått annat!

HAHA LOL PÅ MIG

Haha! Såg nu att dom där trötta videoinläggen kom upp nu! Haha! Får ta bort dom sen alltså.. Haha!

Jobbar till 15.30 idag! Så blev jag lite förlängd imorgon också så jobbar stängning då, lite segt men skönt med fler timmar:)

Hörs senare!:)


VIDEOBLOGG #2

Haha så jävla lame brud. Orkar inte med mig själv, haha!
Ja skratta får man göra iallafall!;D


BAKAT CUPCAKES




Idag bakade jag cupcakes! Nomnomnom! Dom vart inte sådär supersnygga, hehehee. Men dom smakade faktiskt riktigt bra!

#2

Absolut den bästa parfymen som jag någonsin har använt och doftat på. Dock måste jag hitta någonstans där jag kan köpa den igen för den finns inte på Kicks längre, inte vad jag sett i alla fall! Så, kanske parfym.se har den? Hm, don't know. Får kolla upp det!
 
Men det är ett riktigt bra parfym tips!
 

# 1



Ursäkta att collaget är himla fult!;) Haha!

IT'S A FUCKING LIST WHAT ARE YOU GOING TO DO ABOUT IT?

Jag vet nu vad jag ska köra för en typ av lista, hehe!
Så kommer jag lägga upp ett, kanske två sådana här inlägg varje dag, de blir väl bra?!:D

1. Dom 5 första bilderna på dina kompisar i mobilen
2. Bästa parfymen
3. Framtidsplaner
4. Profilbild på fb
5. I din väska finns...
6. 3 kort som någon annan har tagit på dej
7. Detta är du beroende av
8. En tv-serie du älskar
9. Hit vill du åka innan du dör
10. En person du ser upp till
11. En bild på dej för ett år sen
12. Någonting du vill ändra på hos dej själv
13. En bild på någon du saknar
14. En person/kändis du önskar du hade träffas
15. En vän som bor långt borta
16. En person du älskar
17. Något du Vill ha just nu
18. En vän du berättar allt för
19. Bild på dej i skolan
20. Fem bra saker i ditt liv

AWKWARD PART 2

Yoo!
Det verkar inte alls som att videoklippet jag skulle slänga upp funkade. Så jag struntar i det så får väl skriva allt jag sa i den istället, hehee.
 
Jag ska strax börja fixa mig lite så ska jag och Niclas sen åka till hans föräldrar på lite mat, sen ska jag nog träffa Elin. Ingen aning vad vi ska göra så, får se.
 
Anyway, igår hade jag och Marre Awkward maraton, hur bra är inte den serien?! Någon av er som kollar på den?!
 
Jaja, vi hörs imorgon tror jag då ska jag börja på ett roligt fotouppdrag jag hittat!:D

BE A PART OF THIS, OR NOT, BUT JUST SAY SOMETHING

 
Jag har världens fotograferingssug verkligen! Men, jag vet inte vad jag ska fotografera!! Jag tänkte att nu får ni vara med att påverka lite, och sånt är ju alltid kul!:D
 
Släng in en kommentar om vad du skulle vilja att jag ska ta en eller flera bilder på. Kanske är du intresserad av vad jag använder för shampo? Vilka mina favorit skor är? Eller bara något helt random! Någonting dom just DU skulle tycka vara kul att se.
 
Jag skulle tycka det var sjukt roligt faktiskt, hehehe. Så kom igen vettja!!:)
 
 
Btw, håller på och försöka ladda upp en videoblogg, heheheee. Men det går liksom inte riktigt, så. Den kommer väl när den kommer liksom.

MY BAD, I KNOW

Hallå där!
Ursäkta för dåliga uppdateringen idag, men jag har inte riktigt haft tid.
Jobbade till 16 idag, sen hem, vila en timme eller så, hehee, sen gick jag till marre! Köpte pizza, godis och kikade på serier! Himla trevligt!

Nu ska jag faktiskt sova, helt slut efter denna jobb vecka. Så, vi hörs imorgon! Ska jag försöka göra roligare inlägg!:)


AND IT WAS SO NOT GOOD

Hej där! Snabbt inlägg nu.
Heheee.

Jag jobbade till klockan fyra idag sen var det bara att sätta sig i bilen hem, köra fort som fan! Skulle på lägenhetsvisning 16.15, hehe. Det blir nog ingenting med den lägenheten i alla fall, ska diskutera lite mer jag och Niclas men, vi får se. Det kändes inte rätt, inte för min del i alla fall.

Ska boka in oss för en annan lägenhet nästa vecka vi ska titta på! Spännande. Den är fräshare också!

Nu ska jag duscha så, vi hörs, hehee.

I'M IN A BAD MOOD, YOU KNOW THE FEELING

Ikväll är en sån där kväll när det känns som allting bara är emot mig. Don't even ask me why, cause i have nooo idea.
 
Men ni vet, ibland får man såna här perioder. Mina försvinner när jag får sova liksom, hehee. Men i alla fall, dom är jobbiga som tusan när dom kommer för då blir liksom hela kroppen på dåligt humör. Tänker massa dumt osv, hehe. Ingenting speciellt egentligen.
Men jag är lite låg just nu. Så, jag skriver mer imorgon. Nu ska jag söka ett jobb jag hittade på!
 

HEHEEE EXCUSE ME

Halloj!
Haha alltså, ursäkta för den där torra jävla videobloggen men äh, det kanske blir bättre framöver?;P
 
Anyway, jag har lite beslutsångest, haha, kan inte bestämma om jag ska glo på Pretty Little Liars eller spela the sims?! Eftersom att man får vänta till 23:e oktober för nästa avsnitt av Pretty Little Liars vill jag inte kolla för snabbt på dom jag har kvar, haha.
 
Jag är egentligen rätt trött. Och har ont i magen. Eller ett äckligt sug i magen. Usch.
 
Kanske slänger upp ett roligare inlägg lite senare!

VIDEOBLOGG

HAHA, dålig bonne alltså. Skit ful. Låter som en 5 åring när jag pratar.


THIS IS WHAT I DO MAN!

Ja, vad är det jag gör?
 
Jo, det är så här, jag är med i någonting som heter vikariepoolen här i Sandviken. Det finns flera olika sådana men just den jag är med i gäller för förskolan i Sandvikens Kommun.
Då får jag jobbförfrågningar från olika förskolor och så åker jag dit och är vikarie för den ordinarie personalen som kanske är sjuk, borta osv.
Himla bra jobb!
 
Efter att jag gått med i den och jobbat i snart 1 år så har jag insett att detta är någonting som jag vill jobba med. Jag kommer att söka utbildning till hösten igen, kom inte in i år... Så jag får göra ett nytt försök!:)
 
Kanske inte är en jävel som bryr sig om vad jag jobbar med men, haha, jag kände att jag ville göra ett sånt inlägg!:)
 
Jag håller ju såklart också på och söker runt efter andra jobb som kanske kan ge mig någonting fast men just nu är det svårt att hitta något som faller mig i smaken.

THE SANTIAGO WATCH!

 
Åh, alltså, seriöst, hur snygga är inte dessa klockor?!
Eftersom jag älskar Adidas så följer jag även den gruppen på Facebook, så såg jag att dessa kommer dyka upp i en ny såkallad "Santiago Collection" även en special edition!
Jag vill ha en sån! Grymt sugen på den lila, fast, får jag bestämma väljer jag alla! Haha!
Nä, det måste jag kolla upp vart man kan köpa, herregud.

MOBILINLÄGG #2

Hallå!
Herregud, jag är helt slut idag! Hade stängning idag så sitter och väntar på bussen hem nu!:)
Åh hatar detta, haha! Men imorgon får jag åka bil, fy va skönt!:)
Då blir det öppning för min del så 06.30-13.00 är passet som gäller imorgon!
Anyway, tråkigt inlägg men gör ett bättre när jag kommer hem!:)


KONSTIGT?!

Alltså, skit konstigt såg jag nu, måste bara. Haha!
Av någon konstig anledning har typsnittet ändrats på min blogg utan jag gjort det?! Hur fan då?
Aja, nu har jag bytt tillbaka i alla fall får vi se hur länge det varar. haha

I'M LOOKING FORWARD TO IT

Japp, ni ser rätt. Hehee.
 
Vi har ju dock en hur bra lägenhet som helst nu, trivs riktigt bra, men vi känner ändå att vi faktiskt skulle vilja ha någonting annat.
I och med att jag inte drar in storkovan liksom så blir den lägenheten vi har nu rätt så dyr i månaden, men den vi ska kika på, på fredag, det är dock en bostadsrätt, vi har hyresrätt nu, så skulle det sänka kostnaderna ganska mycket för oss.
 
Så vi är lite spända båda två, hoppas vi kan tycka den är bra! Behövs lite rust i den osv, mest måla om eller tapetsera men sånt är så enkelt gjort.
 
Sen finns det ju dock en nackdel, skulle vi tycka om den så ja, får vi se hur det blir. Vi har ju 3 månaders uppsägningstid på vår lägenhet nu sen har jag ingen aning om hur det skulle bli med lån. Jag har ju inget fast jobb osv så för min del kan det bli riktigt svårt. Men ja, det kanske är sånt som löser sig!
 
Vi ska i alla fall börja med att kolla på den så får vi se hur det blir sedan!:)

IT WOULD PROBABLY BE THE BEST TEXT IN THE WORLD IF THERE WAS ONE

Nu tänkte jag i stort sett bara säga godnatt, ska kolla några fler avsnitt av Pretty Little Liars sen blir det att sova!
Jobb imorgon 9.30-17.00. Segpass, men what to doo!

Så ja, jag skriver imorgon igen!:)

BECAUSE TWO CAN KEEP A SECTRET IF ONE OF THEM IS DEAD

Jag är helt fast just nu på att kolla på Pretty Little Liars, seriöst, heheee. Himla bra serie alltså! Visst, de går lite segt framåt med avsnitten men alltså, jag brukar annars bara kolla hela dagarna så pofff!! Så har jag inget och se på sen, haha! anyway, det är skit bra!
NÅGON AV ER SOM KOLLAR PÅ DET?!:)
 
Jag och Niclas hade ingenting att göra idag så vi åkte till Valbo, kom hem med en suuper fin korg och en pläd! Himla nöjd är jag!!:)
Och anledningen till att vi åkte till Valbo var för att Niclas så gärna ville köra nya bilen, haha. Söt.

MEN JAG VILL JU, FATTAR DU INTE?!

 
JAG VILL HA EN PANDA SOM HUSDJUR.
 
Tycker det är lite elakt att man inte får det, faktiskt, hehee. Men okej, vet varför, men ändå. Dom är ju för söta! Det borde vara som att ha en liten hund, haha! Hade de varit det hade jag seriöst köpt mig en panda. Tänk att ha den hemma i soffan och se på film med, inga problem? :D eller kanske.
Men jag vill.
 

THIS IS WHAT I LIKE #4

 
Ja, ni kan ju gissa vart jag kommer hänga heeela kvällen, typ!;) Kanske om man ska orka gå och köpa sig godis så man har nå gott och mumsa på till spelet! I värsta fall tar jag över Niclas dator och spelar där hela kvällen.
 

RSS 2.0